Cinsel Yaşam Erkekler cinsel ilişkilerini birbirine anlatır mı? (Sayfa 2) Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 35 Erkekler cinsel ilişkilerini birbirine anlatır mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 8 kişi beğendi
ozngr Takip Et Xper 6 Yaş: 29 , eic 95% +1 yıl Anlatılıyor genelde 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Nasıl? Yorumla ozngr +1 yıl Genelde ben ayrilirsam sende yaparsin diye Yorumla Soran +1 yıl Oha, bu yüzden mi anlatiyolar Yorumla ozngr +1 yıl Evet sizde anlatıyorsunuz o onun sevgilisinden hoşlanıyor öbürüde öbürkünden sonra neden mutsusuz bu yüzden Yorumla
emircan2001 Takip Et Master Yaş: 30 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı. içtiğim ve yattıgım bişeyi kimseye anlatmam 0 0 Yorumla
Alonza97 Takip Et Master Yaş: 28 , eic 98% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 10b cevap paylaştı. Evet anlatır 0 0 Yorumla
97Kerim97 Takip Et Master Yaş: 29 , eic 97% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3b cevap paylaştı. Değişir 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Bende merak ediyorum 0 1 Yorumla Papazınnpilavı +1 yıl Gel anlatayımm😂 Yorumla
Larrylove Takip Et Yoda Yaş: 42 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı. Anlatmaz 0 0 Yorumla
bidenemeli Takip Et Guru Yaş: 36 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. Ben anlatmam 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
81Cevap
Anlatılıyor genelde
Nasıl?
Genelde ben ayrilirsam sende yaparsin diye
Oha, bu yüzden mi anlatiyolar
Evet sizde anlatıyorsunuz o onun sevgilisinden hoşlanıyor öbürüde öbürkünden sonra neden mutsusuz bu yüzden
içtiğim ve yattıgım bişeyi kimseye anlatmam
Kızlar daha çok anlatıyo sanki
Yalan dolan hikayeler
Hayvanlar alemi
Abarta abarta
Asla anlatmam
Evet herkes gibi
Hayir
Anlatir
Evet anlatır
Değişir
Ayrıntılı şekilde anlatmam. Sadece oldu derim