Kesin yapar evlide bekarda olsa su kizi varya ah ay birini bi seytim varya gibi gibi sohbetleri vardir kesin , su kiz bebek gibiydi bi doyamadim gibisinden cok. diyorlardir
Sunu seytem vardi
Sunu seytem vardi
Kırk yılda bir hatun denk getirdiğindendir, ya da ergenlik dönemindeki ilk başarılardır. Hele çevre ataerkil, cahil ve dedikoducu kesimin bol olduğu bir çevre ise, sana güzel anlar yaşatan kadıncağızı kullanarak olm ben sevişebiliyorum lan / çapkınım aga / yakışıklıyım olm bana geliyorlar diyebilmek için arkadaşlarına bu eylemi gerçekleştirirler
ben kesinlikle yapmam açan oluyor o konuyu ama dinlemiyorum cinselik ve alkol ortamı yaşadıgın kişiler arasında kalmalı bence kesinlikle anlatılmaz anlatanıda dinlemem uyarırım çünkü gün gelir ilşkisini anlatıgı kadınla evlenme duru mu olur ya da başka bir şey olur o zman anlatıgı kişilere ne diyecek.
Cevap
21Cevap
Merhaba,
Sohbetlerimiz genelde aşk üstüne olur, şiir gecemiz olur, beste söyleriz, şarkı söyleriz!
Sen sanki uzun zamandir yoktun
Evet yoktum ama bir aydır varım yahu 🌸
Evet kadınlar oturup sürekli diyalektik materyalizm ve yaşama dair bilimsel edebi sanatsal konuları konuşurken bizim sohbetler hep penis üzerine.
Benim arkadaş çevresinde pek yapan yok. Olursa da arada kız özelinde olmuyor, genel cinsellik muhabbeti oluyor.
yapan var yapmayan var her erkek yapar diye bir şey yok
Yaparız ama sandığınız kadar sansürsüz değil. Delikanlı ortamındae yediği her boku anlatan gevşektir
Nefret ederim yapmam yapanlardan da uzak dururum. Bana ne sizin yediğiniz haltlardan arkadaş.
kendi çevrem için söylüyorum genellikle siyaset konuşuluyor.
Evet oluyor böyle tarz muhabbetler yapmıyoruz diyen yalan söyler
ya da bu sizin hayaliniz...
Çok fazla konuşmam ben ama konuşanlar vardır tabi
Yok her an cinsel muhabbet mi olur
karaktere göre değişir
ben özelimi anlatmam
Sadece sevdiği değer verdiği kişiyi konuşmazlar
Aynen tam da böyle muhabbetler dönüyor
Her zaman olmasa da kişiye göre olabilir de
Hayır racona ters
Yoo yapmıyoruz
Alakası bile yok