Ben şununla birlikte oldum, şu kadar yaptım, şu kadar gittim. Şunu bunu isterim gibi muhabbetler dönüyor mu aralarında🤔🤔 fantezilerinizden, birlikte olduğunuz kadınlardan falan bahsediyor musunuz?
Erkekler kendi aralarında seks muhabbeti yaparlar mı?
Erkekler en yakınına bile bu konuyu açmaz. Birisi karımla ya da sevgilimle yatakodamı sorarsa ölümüne dövüş sebebidir. Ancak mor halkalı, kadın hakları savunucusu feminen meriçleriniz sizi kandırıp s... ten sonra hem anlatıyor hem de videonuzu satıyor. O yüzden sizin özgür, çıplak, önüne gelenle yatan, babadan ve kocadan muaf bir kadın olmanızı istiyorlar. Öyle olmazsanız onlara ekmek çıkmaz. Onlar da erkekler gibi yuva kurmak, sorumluluk almak zorunda kalırlar.
Edenler oluyor ve abartan saçmalayanlar da oluyor sanki bişeymiş gibi. Senin özel hayatın sen de kalsın çok detayına niye girersin ki. Sinir oluyorum öyle çevremde duyduğum zaman. Ben günlük kişilerle tanımadığım için asla anlatmam, ciddi düşündüğün kişiyse zaten anlatılmaz. Ama dediğim gibi anlatan kişiler günlük takılıyordur o kişiyle diye düşünüyorm
Erğenler Arasında oluyor. Kendini İspatlamak isteyenlerde oluyor. ya da kendine güveni olmayan Erkeklerde oluyor. Delikanlıya yakışmayan hareketler. Bu zamanda Erkeklerden çok Kadınlar konuşuyormuş doğru yaln bilemem ama doğru ise buda yanlış.
Oluyor genelde. Ben hiç öyle şeyler kimseye anlatmadım, olsa da anlatmam benim özelim çünkü. Ha yoldan geçerken ah şu nasıl bir karı kız şunu şöyle yapardım böyle yapardım gibi de konuştuğumuz da oluyor.
Şahsen ben arkadaşlarımın yanında bu tür konulara girmek istemem. Çünkü olan var olmayan var. Zaten arkadaşlarımda böyle konuları konuşmak istemezler. Bu tür konular insanı arkadaşlarıyla arasını açabilir.
Önemsedikleri kadınları anlamazlar. Ama aldatma hikayeleri çok dönüyor aralarında. Nasıl yakalanmadıklarını anlatırlar. Ustalıklarını... Bir de aldatmak için yaptıkları organizasyona yandaş çağırmayı seviyorlar. Daha zevkli oluyor herhalde. Misal hep birlikte bir kulübün maçına gidiyorlar, akşam gece kulübüne birlikte gidip yiyip içip eğleniyorlar, sonra da beğendikleri kızları alıp herkes odasına çıkıyor. Ya da birinin yazlığı oluyor, diğerlerini oraya davet ediyor. Ya da birlikte masaj salonuna gidip eğleniyorlar. Bu şekilde birlikte hareket etmek, daha zevkli geliyor onlara...
Ben şahsen hiç öyle şeyler konuşmam. Bana yakışmaz. Bana ters. Ama kadınlar kendi aralarında bu tür konuşmaları ne kadar yapıyorsa sanırım erkekler de o kadar yapıyordur. Bu kişinin karakteriyle ve karşısındaki insanla olan samimiyetine bağlı. Cinsiyetleri rekabete sokmayalım. Hoş olmaz. Teşekkür ederim. 😎
Sabah akşam seks konusu kızım senin başka bir merakin yok mu aralarda reklam arası vermiş gibi seks dışında biseyler soruyorsun ama 😂 bu kadar da meraklı olma. Konuşsak ne değişecek konuşmasak ne değişecek. Soruna cevaba gelecek olursak erkek yurtlarında p*ç olarak tabir ettimiz kişiler 2 3 günde bir konuyu gündeme getiriyor gülüyoruz dalgaya getiriyoruz! En fazla 2 3 dk sürüyor konu ama normal insan olarak siniflandirdigimiz kişilerle muhabbette böyle konulara pek denk gelmedim. Valla sen bizim p*ç dediğimiz kişilerden fazla böyle sexli soru soruyorsun valla şüphelenmeye başladım şimdi erkek falan çıkarsın diye korkuyorum 😂
Merhaba erkekler kendi arasında seks muhabbeti çok yapar herkes yaşadığı tecrübeyi öyle bir anlatır ki abartarak özellikle yapmadığı şeyleri bile anlatır. Seks te şunu yaptım bu pozisyonu yaptım fantezi olarak bunu yaptım kadın bana dayanamadı bir daha istedi tek günde 5 kere boşaldım 😂😂😂 bunları anlatırken kendi saygınlığını ve cool oluşunu arttırmayı hedefler genelde 😀😀
Sevdiği kadindan bahsetmiyorlar. Hiçbiri. Onun dışında kullanmalik olsun ayak üstü yaptiklari olsun dalga geçmeye çalıştıkları sek. s için arzuladiklari herkesi ve her şeyi konusuyorlar. Az çok tanıyoruz artik erkek cinsiyetlileri.
Eski sevgilim bana şey demişti bir erkek arkadaşı sen benimkini gördün ama ben seninkini hiç görmedim demiş o yüzden göstermiş 😂 şu an gülüyorum ama miğde bulandırıcı.
2
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Yemek anlatır gibi anlatanlar da var, annesinden bile kıskananlar var. Bazıları nasıl grup yaparız diye plan bile yapıyor.
Ergenlikte yapıyorduk böyle şeyler. Ama yetişkin birinden ne duydum ne gördüm. Arada ünlülerden şu kişi, şu pozisyonda fena gider diyenimiz oluyor da, özel ilişkilerimizden bahsetmiyoruz pek.
Yapılıyor. Siz sevgilimiz diye seks yaptığınızı sanıyorsunuz ama çoğu erkek aralarında eve attım şöyle becerdim kasaari gibi muhabbet ediyor. Nerden biliyorsun diceksin anlatan çok bazıları seks muhabettini abartıyor onları ne dinlerim ne konuşurum
Yani her önüne gelen le konuşulmaz ama sandığınız kadar çok değil
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(18-24)
+1 yıl
Hemen elde ettiğimiz veyaa kullanmak için ilişki kurduğumuz nerdeyse her kadını anlatıyoruz. Ama seviyosak bir kadını o kadının öyle tarz konuya girmesine imkan bile vermeyiz
Yapmıyoruz kardeşim, hiç bir erkeğin geçen bir kıza şöyle çaktım böyle s**ktim dediğini bilmiyorum, 28 yaşında adamım şu yaşıma kadar ne birisi bana anlatmıştır ne de ben birine anlatmışımdır...
Değer vermediği kadınlar hakkında şöyle yaptım böyle yaptım diye konuşular, aslında bu şöylenin ve böylenin ne kadar iyi olduğunun cevabı kadında saklıdır.
Konuşanı var. Ama konuşulmaması taraftarıyım. Yanımda da konuşturtmam. Lakin istek ve arzular başka. Filancayı bi s*ksem falanca tam s*kilmelik, filan kadın cok çekici, aşırı sevişmelik filan bol bol konuşulur :)
böyle bi muhabbete asla girmem, özel olan özel kalır. Etrafımdaki insanlar da asla bana böyle birşeyin konusunu bile açamazlar çünkü bu konuda gayet netim.