Normalde sanaldaki erkeklerin niyeti belli bunu denemek için zarf bile attim kac kere konusur mu diye cocuk hiç orali olmuyor yani sizce benden hoslanip kaybetmek istemedigi icin mi?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 3,7b cevap paylaştı. Öncelikle senin güvenini kazanıp ister hale getirmek sonra emeline nail olmak.. Yanlış bir şey yaparım korkusu ile uzak durmak.. Aslında baskasinin varlığı olduğundan seninle resmi kalmak.. Dediğin gibi erkek azda olsa bir parca cinsellik kelimeleri eder..
01 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılYa bu hemcinslerimi anlamıyorum. Deli misiniz abi siz? Adamlar konuşsa sapık dersiniz, konuşmasa niye konuşmuyor dersiniz. Valla iyi ki erkek değilim uğraşılmaz kadınlarla.
01 Yorumla
Soran+1 yılben niye konusmuyor demiyorum ki
ben güvenmiyorum ona göre silip yoluma bakmak istiyorum ugrasmak istemiyorum sonradan sapik cikan biri icin
öyle deme basima bircok kez geldi hic konusmayan efendi erkeklerin cogu teker teker belli zaman sonda degisti sapik oldular
umarim yasamazsin
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
10Cevap
Arkadaşım senin istediğin nedir sen istiyorsan cinsellik konuş istemiyorsan akışına bırak neyi merak ediyorsun belki çocuk utanıyor belki kaybetmek istemiyor belki iktidarsız belki başı ağrıyor bin türlü sebep var
00 Yorumla
+1 yılPeki ya kalkmıyorsa ya eşcinselse ya başkasıyla yapıyorsa 😳 ya da usta da olabilir bilemedim ya da yaşı büyüktür doymuştur artık huzur istiyordur günahını almayayım
00 YorumlaHiç alakası yok adam ergenlik dönemini atlatmış bu tür mevzulara doymuştur adam huzur istiyordur belki de sevgi saygı ve huzur...
04 Yorumla
Soran+1 yılhic sevgilisi olmamis ama
Soran+1 yılyok est aklimdan bile gecmedi gay olur olmaz diye cunku benden hoslaniyor
- Cinsel Yaşam konusunda 5b cevap paylaştı.
+1 yılCiddi düşünüyordur ve cinselliği evliliğe saklıyordur. Bakir olma ihtimali de var ve böyleleri bekaret de arayacaktır.
04 Yorumla
Soran+1 yılarasin önemli degil
kendisi sevgilisi olmamis hic- +1 yıl
Tahmin ettiğim bir profilde yani. Bence siz hiç açmayın cinsellik konusunu çünkü soğuyabilir sizden.
Soran+1 yıltesekkür ederim öneriniz icin iyi ki varsiniz
- +1 yıl
Ben de aynı profilde olduğum için kolaylıkla tahmin ettim. Asıl ben teşekkür ederim. Her şey gönlünüzce olsun.
+1 yılUln yapsa suç yapmasa "ay neden yapmiyoki" bir ortaniz olsun ya
02 Yorumla
Soran+1 yılben niye konusmuyor demiyorum ki
ben güvenmiyorum ona göre silip yoluma bakmak istiyorum ugrasmak istemiyorum sonradan sapik cikan biri icin
öyle deme basima bircok kez geldi hic konusmayan efendi erkeklerin cogu teker teker belli zaman sonda degisti sapik oldular. Yani "ay neden yapmiyorki" diye düşünmuyorum- +1 yıl
😅😅😅
Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Kaybetmekten korkuyordur
Konuşmazsanız ilerde belki büyük sorunlar olabilir00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılYeri öp böyle bulduğun için bir benim konuştuğum kişinin yaptılarını bilseydin bırak aşka olan inancını yaşama olan inancın kalmazdın
01 Yorumla- +1 yıl
ne yaptı ki senin konuştuğun nasıl tanışmıştın
Sen de fazla üsteleme bırakır
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 6,6b cevap paylaştı.
+1 yılhoşlanmıyor galiba c'simdem D
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 20,5b cevap paylaştı. hoşlanıyordur
00 YorumlaÇünkü kalkmıyor
02 Yorumla
Soran+1 yılama baya bana bagli
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > 4-5 aydır konuştuğum erkek cinselliğin c'sini konuşmuyor, sizce hoşlanıyor diye mi?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat