Eşimle ilişkimde 2 3 dakikada boşalıyorum bunu nasıl aşabilirim başka seylere yogunlaşıyorum düşünüyorum cimcikliyorum kendimi ama olmuyor tam boşalırken pozisyon değiştiriyorum mecburen eşime de söyleyemiyorum bunu nasıl hallederim doktora da gidemem?
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Ürologa git
Yuzde999 biyolojik bir sorun değil
Çözümu yüzde yüz
Yok ben gitmem diyorsan
Netten bak urologlara
2 dakikada boşalıp karından utanmıyosun da elin yabancı doktorundan mı utanıyosun hastalık işte tedavi ol geçsin zorlama
2 dakikada boşalmıyorum pozisyon değiştiriyorum devam sonra tam gelecekten Bir daha değiştiriyorum
Doktora gitmekten başka çare yok karını iyi slikemezsen seni aldatır
Ciddi misin ya elimle boşaltıyorum ama sonra ilişki oluyor
Evet tecrýbeli kadının yatakta zevk alması şart
Tecrübeli değil ki
Önceden bakire bile olsa artık cinselligi tattı ve kadının zevki erkekten daha fazladır. Eğer onu doyuramazsan kadın mutlu olamaz
Sen bakire misin
Evet
Bir kadın ilişkide boşalabilir mi
Evet tabiki kadınlar da orgazm olur yani boşalır kadınların bosalmasında sizinki kadar yoğun fiskirma olmuyor sadece. Eğer kadın bosalamiyorsa kasıklarında ağrı olur sinirli asabi olur. Kadını doyurman şart
Beyaz bi akıntı oluyor git gel yaptıktan sonra o mu boşalma hafif yogun kıvamda
Evet o olabilir. O sıvı çıkarken daha çok inler veya zevk alir
mastürbasyon yapınca cıkıyor mu senden dikkat ettin mi hiç
Gizlisini zaten dürüst ol sence kadın senden zevk alabiliyor mu memnun edebiliyor musun onun sana yatakta tepkileri nasıl bunları anlatmadan detaylı yorum yapamam
Burdan konuşup milleti azdırmak istemiyorum gizliden bi cık tkaip atayım geri gizlen olur mu
Olur mu
Hadi sana herseyi anlatacağım
Olmaz gizliden çıkamam maalesef. En iyisi doktora veya cinsel terapiste gidin
Cok önemli cık geri gir
Merak ettim gerçekten yardımcı olmak isterdim ama gizliden çıkamam olmaz
Bende senin bilgini begendim ondan sormak istedim gizliden cık geri gizli olabilrsin benim cıkma sansım olsa cıkarım
Bi yolunu bulslım
Şöyle yapalım o zaman ben sorunu beğeneyim sen mesaj at
Tamam
Yazdım sana
Zeytin yağı kullan 😂
Ne alaka a m biti
Olum
Dene sonra konuş ya
Bilip bilmeden önyargılı olma 😄
Neymiş o
Özelden yazsana kanka
2. Postayı at 3. Yü at 4 5... gelmiyor mu devamı
Ya zaman olmuyor bir ilişiki oluyor 1 kere mastürbasyon yapıyorum sonra ilişki oluyor
Ne demek zaman olmuyor. Yeteri kadar zaman ayırman gerekir mastürbasyon da yapma. Boşalmadan önce çekilmeyi mola vermeyi öğrenmelisin çok zaman ister bu. Ya da penisin dibine lastik toka bağla, buza değdir geciktirici kullan bir sürü yol var en doğru yöntem güçlü bir irade ne zaman boşalacağına sen karar vermelisin
Sence en iyisi hangisi
Ben indirmeden 5 tane atarım karşı tarafa bağlı. Eğer eşini düşünüyorsan geciktirici alıp spor yapar gibi seks yapman gerek ben olsam öyle yapardım eşim için
He he hayatında canlı a m görmemiş adamlar içinden cıkmadan 5 atar gatta seyinde kesin 22 cm dir
Yazık ya herkesi kendin gibi sorunlu sanıyosun sanırım
Adamım her şey por. No da izlediğn🌹gibi değil
Adamım senin gibi gizlenip saklanmıyorum bütün tecrübemi ayaklarına mı sereyim şimdi
Sana tavsiye vereni sksnler lavuğa bak
Aslan parçası daha ananın a mı sogumadı seni cıkarırken yaşın kaçta yeni a m lar keşfettin
Sıradaki karın zaten bu gidişle elalemin karısı olur
Niye anan öyle mi oldu mahallenin diline mi düştü biliyorsun bu işleri
Derdin ne aaq. Ne olcak ben şimdi sinirlenicem mi?
Doktordan başka çaren yok
Başlamadan önce mastürbasyon yap.
Yapıyorum cafe değil
O zaman yapma. Oralla başlayın. Boşal. Sonra sen oral yap, başla. Orgazm sayını arttır.