ama hepsinde hevesim kursagimda kaliyo:(
Peki bu erken boşalma mı?
ama hepsinde hevesim kursagimda kaliyo:(
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Erken boşalmanın safhaları var.Birinci dereceden erken boşalma
orta ve ileri derecede erken boşalmadan sözedilebilinir.Partneriniz
olasılıkla ileri derecede erken boşalıyor.Seanslarla tedavi edildiğini
duymuştum.Psikolojik olsa gerek.Oto kontrolünü kullanmasını
öğrendiği ve tam boşalacağı an farklı şeyler düşünerek boşalmayı
geçiktirmeyi başardığı an ortadan kalkan bir durum.Ancak tedavi
süreci oldukça uzun.Bekar erkeklerde sık görülür.Özellikle muhafa
zakar toplum erkeklerinde karşılaşılan bir durum.Cinsel manada
vajinal birleşim hiç yaşamamış veya çok seyrek yaşayan sürekli
masturbasyon erkeklerin kabusu..Tedavisi mümkün.Geciktiricilerde
mevcut piyasada ancak hekim kontrolü şart!..
Bayanın orgazm süresi erkeğin süresinden daha uzun,
Tespitlerimi söylüyorum :
1- Erkek arkadaşın fazla masturbasyon yapmış bu yüzden ilişkiye girer girmez ilk deneme hüsran ve 1 dakika içerisinde boşalıyor.
2- / 7,8 dakikalık bir sevişme yine bayan için doruk noktasına ulaşabilecek seviye değil,aslında ulaştırılabilir ama cok sert ve seri olmak gerekir ki demek ki bu da yok =)
3- Normal şartlarda kadının orgazm olması için minimum 15 , maksimum 40 dakikalık bir sex aralıgı olmalı ki buda zinde sağlıklı bir erkek gerektirir...
Sperm oranı nedir sevgilinin,eğer düşük miktarda sperm veriyorsa bilki fazla masturbasyon seksi bozar :)
Cevap
21Cevap
iliskiye girmeden hemen once pipinisi yapsin ve normal bir sekilde baslayin iliskiyee sonraaa ilk once testisleri operek basla ona sonra vajina icerisine girdigi zaman penis, penisin ucunu cok cikartmamaya dikkat et penisin sirt bolumune gidip getir vajinani sonra. Zaten hersey senin elinde olacaktir, baktin esin bosalma soz konusu bir elinle penisin basini SIk diger elinlede testislerle penisin birlestigi yeri biraz SIk sonra penisin orta sirt kismini op oksa sonraaa yine vajinaya almaya basla penisi sonra yine esine bak ve onu yatakta yalniz birakma psikolojisiyle bu durum boyle cozulecektir.. iyi gunler dilerim..
senden uzakmış, düzenli yapmadığınız sürece bu sorun olcaktır. Normalde sünnet derisinin görevi sürekli vajina hissi vererek , ilişkide nereye girdim ben moduna girmesini engellemek. Ama bizde sünnet derisi olmadığı için hop nerdeyim ben diyip pat gidiyoruz :D düzenli sex hayatınız olduğunda sorun olmaz, gitgide uzar boşalma süresi.
bi günde 10-15 çocuk bu hızla çok yaşamaz 10-15 keredede boşalabiliyosa o çocuğu takdir ederim ama bu süratle 30 da nalları diker daha aza indirmeniz tavsiye ve bu olay profosyonellikle alakalı ne kadar çok kadınla boşalırsa zamanla yükseliyo ben kız yeter diyene kadar devam ediyom :d prof seviye :D
Erken boşalma kişi irwdesiyle alakalı ama günde 15 defa çok fazla abartı siz 1sene sonra kesin ayrılırsınız yada sex hayatınız biter herşey yerinde ve zamanında güzeldir haftada 1 defa en güzeli ve sağlıklısıdır
Boşalma refleksini kontrol edemiyor sanırım.1 dakikada boşalması erken boşalma.Een az 6 ay böyle devam ederse sorun olarak kabul edilir.Kadın orgazmı için 20 dakika gerekiyor en az.Bu dediğin süreler istem dışı boşaldığını gösteriyor.
günde 10 -15 kere yapmak ..Yalan gördüm de bu kadar görmedim :) :) :) 10 kereyi geç sperm yerine KAN geliyor sıkma kamil...Az yavaş salla 5 de yesin millet :)
iyi sürüyor ama senin doyman için onunla ön sevişme yapman gerek ilk o seni boşaltmalı sonra kendi boşalmalı
erken boşalma bu.. caresı cok sitenın haydar dümenleri cok cevaplarlar tedavıyı sana
10-15 ve hiç orgazm olmuyomusun kesinlikle sorun var evet erken boşalma sorunu var koca adamın
zamanla atlatır diye düşünüyorum 18 yaşımda bende ilkinde 5 dk boşalıyordum
zamanla şimdi 10 dk rahat içerde kalıyorum 2 ise yarım saati geçiyor
bizim sokaktaki tesisatçıyı yollayımmı contasını değiştirsin
ilkinde erken boşalıyorsa sorun yok, ondan sonra13-14 dakikalara çıkıyorsanız sorun yok.
bu ne ya 10-15 mi hahaha vana bozuk anlaşılan 2 kere olsun sağlam olsun
sorun onda.en kısa zamanda çözüm bul bulamıyosan çözüm önerisi için burdayım.
ona soylemeye cekiniyorum uzulur diye. cunku o cok iyi oldugunu zannediyo
oooy oyle deme ona kıyamam ben.
ahahaha abazaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :D dafdsjfaşjndwqln
çok kısa. tabiki erken boşalma.. ilk sefer en az 20 25 dk olmalı. 2. 3sefer 1saati bulamalı.
1 gunde 15 kez yapılr mı ohaa :s napionuz siz :S ınsan mısın !
senin iş sıkıntılı ya
hepsini toplasan sağlam bir etmiyo,erken
birlikte orgazm olamıyorsanız sorun var.
erken boşalma doktora görünsün
tecrübesiz...
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar