Seks harika giderken doggy pozisyonuna geçildiği zannettiğiniz anda sizi yüz üstü yatırıp ellerinizi arkanıza getirdi ve a önce çıkardığınız çorabı eline aldı belli ki ellerinizi arkanızdan bağlayacak ilk seks diyorum ama hiçbir güven eksikliği yok başınıza kötü bir şey grlmeyeceğinden eminsiniz... naparsınız?
Aşağıdaki tutumların hangisi size daha yakın
Seks modundan çıkıp cinsel birlikteliğe son veririm
Oyunbozanlık etmeyip ellerinin bağlanmasına rıza gösteririm
Sıkıysa bağla deyip çırpınmaya ellerimi kurtarmaya çalışırım. Tüm debelenmlerime rağmen bağlayabilirse, gücünü hissettirdiği için bu beni daha da tahrik eder
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar Ne Diyor
Ellerimi baglayabilir zaten teslim olmusum anal da yapabilir
Anal sevmiyor ama diyelim seni fazla beyaz buldu ve bu kadar beyaz popoya bir şey yapamam biraz pwmbeleşmesi lazım dedi ve ellerin bağlı vaziyette o yatağın kenarına oturup seni de dizine yatırdı... yani dövecek
Dovebilir o o an icin erkegimdir ve istedigini yapar hatta belimi indirip popomu daha cok kaldiririm onun icin ve ozur dilerim askim beyaz popom icin kizart onu derim
Hafta içi bir konuda ters düşmüş sözünü dinlememişsiniz, adam bir yandan kemerini eline sararken ve diyor ki "hafta içi itaatsizlik edersen hafta sonu bazen popon bazen ayaklarının altı bu kemerle dersini alır" diyor... naparsın
Hakettim askim der ona dogru donerim kalcalarimi. Kilodumu cikar oyle vur askim cariyen emrine amade derim
Sabaha kadar muazzam seks oldu epey de dayak yedin...
Sabah kahvaltıda "tatlım gece olanı sadece bir fantwzi olarak görme benle beraber isen her daim sözümü dinleyeceksin, öyle eşitlikçi özgürlükçü bir erkek değilim. Özgürlüğünü kısıtlamak gerektiğinde kısıtlarım yasak ettiğim şeyler olabilir itaatsizlik edersen de emin ol falakaya yatırırım" diyor...
Tabi ki olur askim giy dedigini giyerim giyme dedigini giymem istersen kapanirim istersen ciplak gezerim sen de dersen o olur sultanim. Bu arada gece cariyeni iyi becerdin der operim yanagindan kahvaltisini hazirlarim
Bunlar senin fantezin mi yoksa erkeğe böyle davranılmalı mı diyorsun?
Benim fantezim ve erkegime boyle davranirdim
Peki genel olarak erkeğe böyle itaat kadına kazandıran bir şey mi olur kaybettiren mi?
Bu benim fantezim ama kendi güçsüzlüğüm, kimseye tavsiye etmem mi diyorsun yoksa bir erkeği hayatınıza alacak kadar önem veriyorsanız ona itaat etmek onun otoritesini kabullenmek her türlü gerekli vir şeydir mi diyorsunuz?
Kazandirir cunku o beni korur. Bilmiyorum ya ben itaat ederim ne derse yaparim sanirim. Onu mutlu da ederim gozu disariyi gormez. Mesela ne yazarsan yaz yaparim
Bana da sanki itaat edilen wrkek kadınına karşı daha iyi, daha merhametli olur daha çok mutlu eder gibi geliyor... şiddet gören kadınlar özellikle öldürülenler bence daha çok söz dinleyen değil dinlenen kadınlar gibi geliyor. Yanlış anlama cinayeti savunmuyorum ama sanki söz dinlemek daha güvenli
E yani yumusar cunku her dedigi oluyo. Ben ne derse yapardim mesela cok uc bile olsa. İstersen deneyelim
Neyi deneyecez
İtaatimi ve esime bagliligimi. Sen o ol onun gibi yaz bakalim nereye kadar dayanacagim
En iyi üç arkadaşın kim?
Fatmanur gulsum ve zerrin
Birbirlerini tanıyorlar mi?
İkisi taniyor gulsum bizim apartmanda
Fatmanur ve zerriinle üçlü arkadaş ortamınızı uygun görmüyorum derhal tüm ilişkini keseceksin
Olur askim tabikide ☺️ benim erkegim ne derse o olur
Nasıl keseceksin ilişkiyi
Artik gorusemeyiz ben bu arkadasligin surmesini istemiyom derim olur biter☺️
Niye derlerse?
Artik fikirlerimiz uyusmuyo derim seni ele vermemki
Beni niye wlw vermeyesin ki
Sevgilim nisanlim esim istemiyo demem
Neden? Gururuna mı dokunur?
Ay hayir askim dokunmaz tabiki istersen senin istemedigini derim canim kocacim☺️
Neden izin vermiyor kocan derlerse?
Bilmiyom onun tercihi derim o ne derse o olur derim
Gerekçesini sorsana ya dedi zerrin
Konusmuyo zerrin ben ondan daha mi iyi bilecem hem o bisey demiyo vardir bir bildigi derim
Bilmeme gerek görse söylerdi benim niye diye kendiliğinden sormam hadsizlik olur, sonuçta o erkek ben kadınım diyeceksin
Tabiki oyle de derim baska ornekler de verebilirsin beni sinamak icin ☺️
Buradan evet demek kolay... sen yaptıklarından örnek ver... nelere itaat ertin geçmişte?
Yani zaten iki sevgilim oldu ikisi de cok zorlamadi onu yap bunu et diye ama hic sozlerinden cikmadim
Mesela küçük erkek kardeşin olsa ve diyelim baban da yok... ona da itaat eder misin?
Ederim tabiki de
Bir ablan var senden de büyük ama o itaatsiZ... sen evin en küçüğüsün senden mi izin alacağım diyor.. erkek lardeşin de onu senin önünde falakaya yatırıyor. Naparsın?
Yapma yazik derim eger karisma derse susarim kenara cekilirim
Tamam dediğini yapacağım ama sormak istediğim önemli şeyler var
Kızlar, ablamın bu durumuna karşı ne yapmalıyım şu aşamada? ↗
Fantezi istemiş hepsi bu..
Çırpınmana rağmen kurtulamaman seni nasıl etkiler? Tahrik eder mi?
O ani yasamadan bilemem 😂
Hayal edebilirsiniz ama
Ilk soyledigin. Ama bence kotu bir durum. Sen mi yasadin yoksa
Evet ya çok kafam karıştı
Hmm zor birsey ya
Önce ellerimi arkada birleştirdi... kurtulmaya çalıştım olmadı... çok komiğine gitmiş gibiydi... güldü... ama böyle olmaz neden benim tek elim sürekli seni zaptwtesin ki çok yorucu dedi ve çorabımı aldı bağlamak için. En ufacık zorluk çıkaramadım... debelenmelweümle dalga geçe geçe bağladı beni sucuk gibi... sonra ben defol diyemedim tüm hücrelerim o seksi istiyordu ama kızdım kötü laflar söyledim. Öfkeliyim. Çok ayıp dedi bu defa ağzımı da tıkadı
Bildiğin tecavuz etmis. Dmden anlatirmisin
Valla hiç bilemedim
En ters gelenden başlayalım hiç olmazsa :)
Teslim olurum
Çırpınsan da kurtulamasan tahrik etmez mi seni
Edebilir
Erkeğinden çok daha güçsüz olduğunu hissetmenin tahrik edici olması ilginç değil mi?