Istekli bir kadınım. Eşim butun derdin yiyip icip, sevişmek dedi. Cok zoruma gitti. Boyle dusundugunu bilmiyordum. Zevk aliyorum, libidom yuksek ki yapiyorum ve istiyorum yani. Ne var bunda anlayamadım. Ki evlenene kadar bekledim, sabrettim, istegimi bastirdim elbet yapacağım. 3 yıllık evliyim, cocuk yok. Kendimi tanıdıkça da seksten daha fazla zevk alip daha fazla yapmak istiyorum. Eşimin öyle agir bir işi yok bu arada. Ne yapmali bilmiyorum. Dedigi zoruma gittigi icin gelip yanaşsa da yalvarsa da bir sure seks yapmamayi düşünür oldum.
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Sonuçta evlisin
Bir şekilde bu birliktelik olacak
Cezası bitince onun seni isteyecek kadar istekli olmasını sağlayacak yiyecekler yedir
Bal ceviz fındık karıştır devamlı ver
Onun senin seviyene erişmesi gerek
17 Yorumla- +1 yıl
Katılmıyorum abi kişilik ve karakter meselesi bence istek
- +1 yıl
@M_a_N_Y_a_K Canin sağolsun kardeş
Herkesin görüşü kendine
İstek mevzu hormonlar ve kendini ileri atmayla ilgilidir
Hormonlarını besleyen kimyasallar olursa
Beyninde biraz bunu ileri atarsa
Çok istekli olursun
Hatunun durumu bu
Ama bir erkekte bunlar yoksa testesteron seviyesi düşükse adam bağıra cagira gezse bile istekli olamaz belki kaldıramaz bile - +1 yıl
Tabi ki ilaç kimyasal ile olur da abi adam istemedikten sonra zorla olmaz ki bende onu demek istedim emeğine sağlık
- +1 yıl
@M_a_N_Y_a_K eyvallah
Ama adam istemezmi normalde
Kim bulmuş böyle kadını:)
Saftirik bu
Kendi eksikliğini kadına bahane bulmuş kalbini kırmış
Daha 30 bile olmamışlardır belkide
İçinden geçmesi belini kırması gerek normalde:)) - +1 yıl
Valla abi ben pek istemiyorum çünkü kaç kız tanidiysam hepsi aklı fikri cinsellikte idi aşka hasret kaldım sevgiye dokunmadım diye gidenler oldu soğudum. Valla abi bana çok denk geldi Allah bildiği gibi yapsın onları gönüllerice olsun da kendilerini farklı tanıtıyorlar sıkıntım o
Ben aşka aşığım abi sekse düşkünlüğüüm yok nicesi ihanet ediyor seks için eşine - +1 yıl
@M_a_N_Y_a_K sana öylesi denk gelmiş kardeş napalim
Sende öyle birisin nasibinde öyle bana ikiside denk geliyor
En çok ikisi birden olan hoş oluyor hem duygusallık hem cinsellik hepsi yoğun ve çok olmalı
Tabi buda benim görüşüm - +1 yıl
EyvAllah abi tabi ki herkesin beklentileri istekleri farklı doğal normaldir. Gönlünce olsun o zaman iyi geceler dilerim abi. Ben çoğunluk olarak şey ettim abi zaten sevenler öldü gibi yok oldu yok görmüyorrum artık pek de umursamıyorum aileme adadım kendimi evden işe işten eve
En İyi Cevaplar
Cinsel Yaşam konusunda 497 cevap paylaştı. Sevgilinizin ifadesi kötü görünüyor. Bu dersi ona vermenin en iyi yolu çivi ile çiviyi sökmek. İstekliliğinizi tamamen gizleyin. Sanki hiç işiniz olmazmış gibi davranın. Onun bu patavatsız tutumunu ona bir ders gibi öğretmek zorundasınız. Sevgiliniz bir an gelecektir illa ki sizi kışkırtmaya çalıştığında yapma lütfen sen böyle yapınca midem bulanıyor deyin. Sen hayırdır ne oldu sana böyle ne bu diye sorduğunda ona ne hissettiğini sorun. İşte onur kırmak , gururla oynamak böyle bir şey sen o gün bunları dedin beni ilişkiden soğuttun derseniz bir daha aynı şekilde tepki almayacağınızı düşünüyorum. Hatta gönlünüzü almak için size jest yapabileceğini düşünüyorum. Erkeklerin çoğu kendilerine bağlı ve seksi seven kadın ister genellikle kader bu ki bazen yaratıcı dağına göre kar vermiyor. Ama yinede bundan sonra onun kaldırabileceğinden fazla samimiyet göstermemenizi tavsiye ederim.
01 Yorumla
Yani ağır konuşmuş sen de bu söylediğini aynı şekilde ona tatlı bir dille söyle yumuşak bir şekilde eve de ki söylediğin beni kırdı bu arada seks yaparken de farklı tarzlarda deneye farklı şekillerde yap güzel kıyafetler giyin ambiyans oluştur o zaman sıkılmaz o da çok ister kendini odaklandığın kadar da eşine de odaklan onun zevklerine de yönelik şeyler yap sevdiği şeyleri yap
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBenimki de bana dedi boşversene.. sen doyumsuzsun seni doyurmak için yoldan 3-4 adam tutup getirmek lazım anca doyarsın dedi erkek yetemediği yerde kadını aşağılar erkek olsunlar da yetsinler kimse kusura bakmasın... İsteksiz olunca kadın bir ton laf yer, istekli olunca bir ton laf yer erkekleri anlamak mümkün değil...
43 Yorumla
Soran+1 yılHaklı bir yorum... bende bu erkeklerin ne istediklerini anlamış değilim.
Soran+1 yılEsiniz boyle deyince ne yaptınız? Ne dediniz ya da. Nasil davrandınız? Hatasini sonradan anladi mi
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
7
Cevap
55Cevap
+1 yılKaba konuşmuş ama ne derece yaşattığına da bağlı. Eğer boş vakitlerinizin neredeyse tamamını sexe adıyorsan biraz da haklı gibi. Evlilikte seks önemlidir ama tek önemli olan şey de o değildir. Dolayısıyla seks yapmaktan, vakit geçirmeyi sürekli ertelediysen haklı. Ama hem ilgilenip hem seviştiyseniz de abartmış.
20 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 842 cevap paylaştı.
+1 yılBence o kadar takılma buna ya.. Öylesine de söylemiş olabilir. Eşine bu duruma ne kadar üzüldüğünü, neden böyle düşündüğünü anlatıp, fikirlerini alabilirsin..
İstekli olman kötü bir şey değil. Bu sağlıklı bir birey olduğunun da göstergesi. İletişim de ol onunla böyle ilişki yaşamamak falan sizi birbirinizden soğutur. Ceza böyle olmamalı.
00 Yorumla
+1 yılPerformansı nasıl? Erkeklerin performansi kızlara göre daha zordur.
Mesela her gün boşalmak ya da hafta da 10-15 defa boşalmak meşakkatli bir iş.
Ben 10 gün boyunca her gün bı kızla seks yaptım seviştim , seks yaptım falan en son baya kötüydüm bı sure. vücut kaldırmıyor.
Ama sizde sorun yok , sonuçta her gün yapsanız anca kadınlarımız ağrır biz de direk penis ağrıyor , döl oranı azalıyor zor kalkıyor.00 Yorumla
+1 yılİkinizde Haklısınız ama Sen Namusunu Koruyup Kocana Sakladıysan Onun da Bir şeyler Yapması Lazım
Ben Bu Yüzden Kendimi Sekste Geliştirdim
Bir çok şeyi Evleneceğim Eşim için Öğrendim
Kendim için Geç Boşalma Tekniği Ve Partmerim için Seks Teknikleri Seks Pozisyonları Ve Üst üste defalarca Orgazma Ulaştıracak Taktikleri Teknikleri Öğrendim
Her Erkeğin Bunları Bilmesi Gerekiyor...
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 16,1b cevap paylaştı. sevişmek istiyorsan da eşinle istiyorsun ne yapacaktın ya kalkıp mastürbasyon mu... cok odun eşin var.. isteksiz kadın ve erkek cok sıkıcı... bazıları 1 posta sevişmek istiyor basladınmı devamı gelecek
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 448 cevap paylaştı. Kendine is bul eve ekmek getir bakalim seks aklına geliyormu? Adam hakli senin yüzünden eve bile gec geliyordur 😂😂😂
13 Yorumla
Soran+1 yılAşagida baska bir kadin daha sormuştu calisiyor musun diye. Bende calisiyorum. Ayrica calismasam bile seksin buna bagli oldugunu dusunmuyorum. Evet yorgunluk vs olur meslege gore de değişir ama bizdeki durum bu degil. Olayin calisip calismamakla ilgisi yok. Ne kadinlar var ev hanimi ama isteksiz olan. Diger bir konuda bakire evlendim ve tadini cikarmak en buyuk hakkim. Zaten cocuk falan olunca benimde hem meslek, hem cocuk, hem ev derken buna zamanim belli ki olmayacak. Sonrasi zaten menopoz. Tadını çıkarmam icin en uygun zamandayim diye dusunuyorum. Cogu kadin hamilelikten sonra sekse yanaşmamaya başlıyor. Isteksizlesmeye baslayanlar oluyor. Belki bende de bunlar olacak bilemeyiz. Ama suanki bu tadini çıkarma safhama bile laf geliyor işte böyle.
- +1 yıl
Bu dediklerinde Çok Haklısın Ve Doğru Söylüyorsun
Ben Seni Anlıyorum Çünkü Bende Doyumsuzum
Böyle bir Partnerim Olsun isterdim..
Bir eşine iyi bak demek ki fizyolojik açıdan yorgun düşüyor ikincisi de ona seks orucu tuttur ki anlasın seni... Ayrıca eşin çok kaba biriymiş ne demek tek derdin seks
00 YorumlaNasil bir istekse senin ki, normalde tam tersi olur, kadinlarin basi agrir, beli agriri, yorgun olur, hep erkek ister. Istiyorum derken, nasil bir istek bu, sayisi, süresimi az geliyor?
00 Yorumla
+1 yılUzak dur bir süre kırıldığını anlasın ama çok açma mesafeyi
30 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılOnu bir süre yoksun bırak. Hatasını anlasın. Şikayet ettiğinde neden böyle söylediğini sor. Belki istemeden de olsa onu kıracak bir şey yapmışsındır ve sinirle öyle konuşmuştur. Böyle düşünmesine sebep olan şeyi ancak konuşarak çözebilirsiniz.
00 Yorumla
+1 yılnapcaksın baksa ye ic seks yap neticede tekmı yıyon esınle yiyon tekmi iciyon esınle iciyon tekmı seks apıyon esınle yapıyon ne istiyo anlamadım
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 5b cevap paylaştı.
+1 yılPek çok erkeğin arayıp da bulamadığı şey bence bu ama sizin eşiniz reddetmiş. İlginç geldi doğrusu.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılDediği çok ağırmış ya 🫢🫢🫢🫢Sana zevk veriyor ki sende istiyorsun ama o çokta aşırıya kaçmamak istiyor demek ki. Azgınn sın demiş sana.
30 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılNasıl kocan var gerçekten değer kıymet bilmez sen kendine evlendigin kişiye saklamissin birde istekli bir bayansin şahane senin gibi bir bayan bulduğuna sukredecegine yaptığı gerçekten kırıcı ve çok ayıp keşke senin gibi karım olsa senin gibi değerli bayanlar böyle erkeklerin elinde ziyen oluyor üzüldüm senin için
00 YorumlaBir gün bunu duymam umarım😅 ben olsam daha kapı beğenmiyorsan git derdim.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4b cevap paylaştı.
+1 yılAyıp demiş yani sende yapma aslanım tek ben mi istiyorum deseydin
00 Yorumla Bizde de tam tersi. Denk gelemedik senim gibisine 😁
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılNe sıklıkta ve kaç defa yapıyor?
Arada ne kadar yaş farkı var?
En önemlisi seni gerçekten seviyor mu? Seven erkek arzular, seni arzulamiyor mu?
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 800 cevap paylaştı.
+1 yılSenin gibi bir eşim olacak insan başka ne ister ki
00 Yorumla
+1 yılBu işler hep zıt olur saten sen onu boynuzlarsın eminim çün ki hak ediyorlar
00 Yorumla
+1 yılBencede bi sure seks yapma sana karsii ilgisi artsinn soledigi sozden pismanlik duysunn
00 YorumlaGüzel bir şey ama tek derdinin o olması ilk insandan farkın olmadığını gösteriyor
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4,4b cevap paylaştı.
+1 yılZaten hep ters oluyor senin gibisi denk gelmedi işte, me güzel tadını çıkarmak varken yaptığına bak, yazık ediyor bu günlere
02 Yorumla
Soran+1 yılBenim gibi kadinlarin hakkini veren erkek olmuyor galiba. Yapmak istemezsem sende sekse karsi ne ilgisizsin, isteksizsin derdi. Siz erkeklerin istediklerini anlamak gercekten zor.
- +1 yıl
Vaala bizde durum tam tersi, artık sinirlenmeye başlayınca oluyor, senin gibi bir sevgilim vardı her akşam yapardık, denize gittik günde 3 posta sabah, öğlen ve akşam yatmadan önce hatta denizin içinde onun sadece bu libidisunu özlüyorum ve seksini, maalesef bende de durum aynı senin gibi işte
Gizli Üye(36-45)+1 yılLibidon yüksekse kendine oyuncak al evde oyna kocan yokken. Adam Superman değil. Aynısı benim basimda vardi hiç iyi bir durum değil
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 956 cevap paylaştı. Cok agır ve hoş olmayan bir konuşma olmuş. istekli olman cok güzel bencede. kocan da sorun var heralde
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 654 cevap paylaştı. Bir süre yapma olay hallolur
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBu haklı mücadelende yardımcı olabileceğimiz bişi olursa çekinme söyle yoldaş😆😆😆
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılNasıl bir iletişim şeklidir ya? O cümle düşmana kurulmaz.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 10,2b cevap paylaştı.
+1 yılBiraz üzerine gitme sabretmeye çalış mastürbasyon yap
00 Yorumla
+1 yılkocanın bu şekilde konuşması gerçekten çok kırıcı olmuş şu an nasıl hissediyorsun
00 YorumlaSende o nu azdırıp azdırıp verme git mastürbasyon yap o izlesin
00 Yorumla
+1 yılYapma zaten. Ağır konuşmuş.
30 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 3b cevap paylaştı. Sen tam bir boğa burcusun😀
02 Yorumla
Soran+1 yılBir sey diyecegim şaşırdım ama dogru boga burcuyum. Mayis dogumluyum.😂
Onu tatmin edemiyormusun
01 Yorumla
Soran+1 yılNe alakasi var? Ben tatmin oluyorum ki istiyorum. O da tatmin oluyor ki bugune kadar reddetmedi beni. Yapmak istemese, tatmin olmasa yapmaz diye dusunuyorum. En son yaklaştığımda olayi baslatmak istedigimde boyle dedi. Kadin aldatilsa tatmin edememissin, yapmasa ac kalmış tatmin edememissin, yapsak yine onu tatmin edemiyor musun? Dunya erkeklerin etrafında donmuyor. Biz kadinlar ne yaparsak yapalim bir kulp buluyorsunuz gerçekten.
+1 yılEşin çok şanslıymış ama kıymetini bilmiyor
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 15,4b cevap paylaştı.
+1 yılSeks cok normal halbuki saçma düşünmüş
00 Yorumla
+1 yılTam tersi olmasi lazimdi aslında
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,3b cevap paylaştı.
+1 yılBu tip yaklaşımlar enerjiyi düşürür
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 501 cevap paylaştı.
+1 yıls et düşünsün sonuçta eşin
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 4,2b cevap paylaştı.
+1 yılSeni doyurabiliyor mu peki
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılBenim eşim de öyle olsaydı keşke
00 Yorumla Millet arar bulamaz bu bulmus basindan saliyor.
00 YorumlaHep başkalarına denk geliyorsunuz
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılNe odunlar var şu dünyada sonra karım niye aldattı
00 Yorumla
+1 yılEşin haklı senin gibi kadınlardan t@ksiniyorum!
04 Yorumla- +1 yıl
Ne kadar iticisiniz
- +1 yıl
Teşekkürler siz de öyle.
- +1 yıl
Teşekkürler
- +1 yıl
EyvAllah 😊
Aklı fikri ya da önceliği cinsellikte olan kadınları sevmiyorum. Bana insanlık dışı geliyor..
+1 yılBiz de bulamıyoruz, bulan kıymet bilmiyor.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı. balık etli misiniz?
00 YorumlaSenin gibi bi kadın bana denk gelmediki
03 Yorumla
Soran+1 yılDenk gelsede benim gib ikadinlari erkekler kaldıramıyor. Bazilari isteksiz, oylece yatiyor diye sikayet ediyor bazilari da istekli diye. Bu erkeklerin ne istedigini anlayamadim. Kadinlara zor derler erkekler bu konularda daha zor ve dengesiz bence. Kac tane kadindan da duydum benim libidom, istegim kocama/partnerime fazla geliyor sanırım benden daha az istiyor diye. Anlamis degilim. Denk gelse de karsiligini veremeyen erkek inan cok.
- Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılÇalışıyor musun?
21 Yorumla
Soran+1 yılEvet
Gizli Üye(30-35)+1 yılBaşkasına vereceksin artık. Hak etmiş.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılya bize gelmiyor böyleleriii
00 YorumlaEsinin ya
00 YorumlaAyıp etmiş
00 YorumlaYa boşversene
00 YorumlaNimetin kıymetini bilmiyor senin eşin abla
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılTam kamil ya
00 Yorumla
+1 yılEşin sıkıntılı.
00 YorumlaO evde yokken mastürbasyon yap
00 Yorumla
+1 yılHaklı
00 Yorumla
+1 yılKonusamk isterdm ama gizlisin
00 Yorumla- Devamını Gör (2)
Devamını Gör(47)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz