Geçmişte bir şeyler yaşadığım değer verdiğim özel bir insan oldu ondan ayrıldıktan sonra bu konu ile ilgili dürüst davrandım. Geçmişte böyle bir hata yaptım dürüst davranıp sana söylüyorum bu yaptıklarını hata olarak gördüğümden ve pişman olduğumdan bahsediyorum. Bunu duyan erkek ben elalemin safı mıyım benle de bir şeyler yaşayacaksın diyor desem de istiyorlar demesem de bıktım artık erkeklerden korkuyorum ve uzak duruyorum artı Sorum şu her erkek mi cinsellik ister yoksa bana mı denk geliyor? Sınırlarımı mı koruyamıyorum anlamıyorum. Sizi görüşleriniz neler?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 550 cevap paylaştı.
+1 yılSaçma Sapan işler gerçekten.
Yorumları okuyorumda.
Yahuuu önçelikle Sen kendine Özel bir İnsansın herkes gibi.
Sen geçmişte Cinsel şekilde bişeyler yaşamışta olsan gerçek şuki Türkiyede Toplum Seni hemen bir sınıflandırmaya ya da bir Gruba koyuyor.
Seni Sen olduğun için değer vermeyen bir Erkek Senin hayatında olmaması gereken bir Erkek.
Kaldıki Sen Cinsel ilişki yaşayıp yeni Tanıştığın birisiyle Cinsel ilişki istek ve Arzuların doğrultusunda bişeyler yaşaman doğal şeyler.
Doğla olmayan Tek Gerçek Hayatına girmiş Erkekler.
Kendileri çok Saf ve Temizmiş gibi davranmaları yanlış.
Bir Kadının Bakire olup olmaması bir Kadının Kişiliğini Karakterini belirlemiyor. ya da Asiliğini.
Ama çoğu Cahil Erkek Karşısındaki kadının nekadar Güzel bir Okadarda Huzur verici bir okadar da Güvenilir olmasını görmekten aciz.
Sen kafana Takma Erkekleri.
Herşeyinide hemen ortalığa döküp anlatma.
Bak bakalım Karşındaki Erkek nekadar Sabırlı nekadar Sana değer veriyor.
Bu nedenle Dik dur Seni üzmelerine müsade etme.10 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılBakin sunu bir anlamiyorsunuz her erkek eger gecmisinizde bir seyler yasadiysaniz sizinle de yasamak icin elinden geleni yaomaya calisir bir erkek olarak soyluyorum bu hemcinslerimin mantigidir tipi gorunusu hayat gorusu zihniyeti ne olursa olsun yoksa onunla da yasamazsaniz oncekini veya oncekileri cinsellik yasayacak kadar sevdi ama benle yasamiyor demek ki sevmiyor mantigina yonelecektir bu erkek mantigi tamamen duz mantik yani nasil ifade edeyim sahsi fikrimi belirtecek olursam karismak gibi olmasin ama bir daha asla kimseyle yasamayin cinsel hastaliklar psikolojik yan etkiler sosyolojik bastirilmislik gibi seyler ortaya cikacaktir eger karsinizdaki kisi de bir seyler yasadiysa bunu asla soylemeyin yok eger yasamamissa soyleyin veya soylemeden ilikinizi bitirin hicbir sey yasamamis bir erkek olarak en korktugum seylerden biridir acik olayim ve inanin benim gibi olan erkekler icin bu bir yikim zaten ilerde bir sekilde ortaya cikiyor ama her zaman iliskilerinizde durust olun niyetinizi basta belli edin ciddi bir iliski istediginizi em basta dile getirin ve cinsellik olmayacagini kesinlikle dile getirin ki asil amaclari niyetleri belli olsun malum cogu hemcinsimin akli uckurunda nefret ediyorum oylelerinden belalarini bulsunlar is kendi ailelerindeki kadinlara gelince aslan kesilirler ama evlilik disi cinsellik yasamak icin ellerinden geleni yaparlar
20 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılDesende demesende erkekler cinsellik ister bize bu durum ihtiyaç gereksinim fakat şöyle bir konu var doğru insan ile tanışırsan durum farklı olur nasıl abi dersen bu kimsede cinsellik ister bir süre sonra ama sana karşı hal ve hareketlerinden olayı çözmek sana kalıyor ortalama küçük bir yaşta değilsin ilk günden cinsellik isteyen bir bay ile sana farlı ve duygusal yalaşan insanı ayırt edebilmen gerekli tamam dürüst ol her zaman ilişkinin başında Söyle özelin olduğunu ama ayrıntıya özel anlar konuşması asla yapma ve ciddi ol her zaman bakire değilsin tama ama bu durumu açıkladıktan sonra cinseliğe yanaşan erkekten uzak dur durmazsan sayı artar erkek sayısı artarsa ilerde bu problem olur nasıl abi dersen biri ile güzel giden bir ilişkim olur biri bir mesaj bile atsa canın sıkışır heleki yeni sevgilin görse daha beter olur abi beni kimse aramaz deme erkek milleti arar sorar evli olduğunu bilse bile üstelik (ben yaşadım bu durumu) eskisi irtibatı koparmak istemeyen bir mesaj atmıştı büyük sorun çıkmıştı aramızda ama sonradan anladım benimkinin çok iyi bir insan olduğunu sen dürüst ol her zaman ve yazdıklarımı uygula sonrası kısmet kardeş
10 Yorumla
- Cinsel Yaşam konusunda 4,2b cevap paylaştı.
+1 yılHer insan seks ister ama senin anlattığın başkasıyla yaptın benlede yapacaksın şeklinde bir baskı bu istek değil bunun İçin yapmak zorunda değilsin bence
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
4
Cevap
32Cevap
Gizli Üye(30-35)+1 yılGeçmiş ilişkinde yaşadığın cinsellikten pişman olduğun icin bence yeni sevgiline onun hakkında direk konuşman yanlıştı.
Evet açık olman lazim ama konuşacaksan ona çok pisman olduğunu iyice gostermen lazim ki onun aklinda iyi bulunsun "bu kız ciddiyet istiyor resmi iliski olmadan cinsellik istemez " diye.
Beğendiğin kişi en kisa surede iyice tanışıp onunla evlenmeye çalış en fazla 6-7 ay sonra.10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılİsteyenin amaci bellidir. Gercek seven kiyas yapipta bende isterim demez. Siz bir hata yaptiniz birileride bu hatadan faydlanmak pesinde
13 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılNe yaptınız Peki son durumunuz nedir neye karar verdiniz
Soran+1 yılBen bu soruyu bir yol izlemek için sormadım ben kararımı çoktan vermiştim sadece erkeklerin bu konudaki düşüncelerini merak ettiğim için sordum
Cevap sahibi+1 yılAnladım Ben de ne olduğunu az çok anlatmaya çalıştım sana Önemli olan bu noktada Sizin nasıl davrandığınız halen O kişiyle görüşmeye devam ediyorsanız ve böyle olduğu halde yolunuza devam ediyorsanız kendi sonunuzu kendiniz hazırlıyorsunuz demektir
Bir yazar var onu takip etsen iyi olur aslnda
Ayrıca belki bir terapiste gitmen de fayda var
Olmak zorunda değilsin ki elin 3 5 salağı yüzünden kendini nie suçluyorsun04 Yorumla
Soran+1 yılYazarın adını alabilir miyim?
Soran+1 yılDenedim ama mesaj atamadım sen bana atıp yazarsan sevinirim 🙏
Soran+1 yılSana takip istediği attım beni oradan bulabilirsin
- Cinsel Yaşam konusunda 3b cevap paylaştı.
+1 yılher erkek cinsellik ister bunda garip bir durum yok ama garip olanı sana saygı duyamıyor olmaları.
10 Yorumla Olursa iyi olur bazıları keşke yaşasaydım çıka çıka şansıma bamya çıktı diye şikayet ediyor ve pişman olduklarını söylüyorlar, hiç olmazsa mal beyanında bulunsalar iyi olmazmi sizce
00 Yorumlaİlginç sen ben diğer sevgililerimle yattım senle olmaz mı diyorsun yani bence en basinda detaya girme eğer konu açılırsa istemiyorum dersin
01 Yorumla
Soran+1 yıl@drhakannn Her insan hata yapabilir ve kararlarında özgürdür erkeklerin kölesi değiliz istediğimizi yaparız
Cinsel Yaşam konusunda 426 cevap paylaştı. İster Tabiikide Bunda Çekinecek ya da Utanılacak Bir Durum Yok Her İkiside İsterse Neden Olmasın
00 Yorumla
+1 yılOna her erkek demeyelim istersen günümüz nesil erkeklerri ve hatta kızları da diyelim
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 16,1b cevap paylaştı. bakire degilsin diye her cıktıgında seks yapmak zorunda degilsin
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 419 cevap paylaştı.
+1 yılIstiyorum tabi ama sabrediyorum. Bu ödülü kendimede sevgilimede şimdi vermemeliyim.
00 Yorumla Her erkek cinsellik ister. Özellikle en büyük krıterde budur
00 YorumlaCinsellik tüm canlıların hayatında var önemli olan seni seveni ve sevdiği için isteyeni bulman
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,9b cevap paylaştı.
+1 yılÖzellikle cinsellik yaşamış biriyse ister dediğin gibi alemin safı benmiyim derler
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılO bahsettiğin kisiler seninle severek birlikte olmamis sadece yaptigin pişmanlıktan dolayı senden faydalanmak istemiş. Umarim karsina seni seven ssni anlayan birisi çıkar
00 Yorumla
+1 yıltabiki seks isterim kendini s iktirmeyen kizi ne yapam
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSana sen olduğun için değer veren birini bulmalısın ;) erkekler cinsellik ister ama kadınlarda ister.
00 YorumlaÖncesinde başkasına verdiysen yeniside ister.
11 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılSevgili ilişkisinde cinsellik olmasa da olur benim için
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBen söyleyemem sevişelim diye kendiliğinden olursa aniden olur yoksa istemem
04 Yorumla
Soran+1 yılZorlamalar oluyor laftan anlamıyorlar başta senin gibi diyorlar ben artık erkeklerden soğudum
Cevap sahibi+1 yılBnim öyle amacım yok cidden sevilip değer görmek yeter bana yanıma arkadaş dost olsun eğlenelim olduğu kadar yeter evlenince bol bol yaparız 😂
Soran+1 yılYanımda amcaoğlu gibisin ne anlamı var diyordu cinsellik olmadan
Cevap sahibi+1 yılÖylelerinin amacı sevmek değil sevişmek sadece seviyorum diye 40 takla atıp kızları inandirip bir kaç aya yatağa atmaya başlarlar 1-2 sene kullanıp bırakırlar
+1 yılabartmayın her erkegı sapık cınsellık düskünü sanmayın ılgınc ya :):):):):):)
08 Yorumla
Soran+1 yılBiliyor musun bu lafı çok duydum
- +1 yıl
kımden
Soran+1 yılBahsettiğim kişilerden
- +1 yıl
kımlere bahsettın erkekleremı kadınlara mı bılmece tarzı konusmayı sevıyorsun sanırım
Soran+1 yılErkekler başta seni seviyorum benim için cinsellik önemli değil seni kullanmışlar hayatına aldığın insanlar art niyetliymiş diyip bir iki hafta sonra yatağa atmaya çalışıyorlar
- +1 yıl
haklısın. ama kadınlarda erkek yatmaya calıstıgı an ayrılmak yerıne o yataga gırip sonra erkegı sucluyor. ıkı tarafta ısteyınce hata nasıl erkekte oluyor. ayrıca kadınlarda paraya onem vermem senden oncekı kadınlar paracıymıs benim parayla ısım olmaz dıyen kadınlar bir iki hafta ya kırayı odeyemedım para lazım dıyor ya da para ıstıyor. şimdi bizde bütün kadınlar paragöz desek dogru olur mu?
Soran+1 yılKadını erkeği yok haklısın ama bana istisnasız cinsellik isteyen beni yok dedim diye zorlayan erkeklere denk geldim. Elimde tutmak için istenileni yaptım da elime geçen tek şey pişmanlık oldu kendi kendime yalnız daha huzurlu ve mutlu olduğumu hissettim beni cinsellik için zorlamayan birine denk gelene kadar evlilik bile düşünmüyorum
- +1 yıl
haklısınız en dogru ve en mantıklı kararı vermıssınız. tüm kadınlar sen gibi dik dursalar erkekler bu kadar pervasızca cınsellık ıstemez
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen beklerim o yüzden vermeye meyilli kız arayışında oluyorum çiftleşmek istediğim dönemlerde
00 Yorumlaçogunlugu ister ama istemeyende var
00 YorumlaVe kutsal Bakire misin seni Kim yapacak peki
00 Yorumla
+1 yılistemeyen o nadir insanlar var
00 YorumlaErkekse ister😜
00 Yorumlaİster ama gayretli olan yapmaz
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılYani cinsellikten neyi kastediyorsun?
06 Yorumla
Soran+1 yılCinsel ilişki
Cevap sahibi+1 yılHayır onu anlıyorım. Yani romantizm olabilir mi? Öpüşmek birlikte sevişmek?
Soran+1 yılseks işte neyini anlamıyorsun ki
Cevap sahibi+1 yılYahu onu anlıyorum. Demek istediğim seninle seks yapmak istemelerine mi kızıyorsun? Her insan için güzel şeyler neyse
Soran+1 yılPeki senin görüşün ben senle aynı fikirde değilim ama saygı duyarım
Cevap sahibi+1 yılTeşekkür ediyorum. Elbette bende sizin görüşünüze saygı duyuyorum. Benim demek istediğim insan sevdiğine ilgi ve arzu duyar ancak bunun dışında sadece cinsel anlamda bir şeyler yaşamak isteyen insanlar itici ve saygısız.
+1 yılGenelde isteriz
00 Yorumlaİster
00 Yorumla
+1 yılIsterr bence
00 Yorumla
+1 yılHepsi sapık
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılHepsi istemese de çoğu ister
06 Yorumla
Soran+1 yılBana denk gelmiyor sanırım
Cevap sahibi+1 yılSevgilin var ve istemiyor mu
Soran+1 yılTam tersi
Cevap sahibi+1 yılSevgilin yok ve istyor ahajajajaj
Soran+1 yılEvet sevgilim değil artık ama hala istiyor 😃😃
Cevap sahibi+1 yılSevgiliylen alıştırmışsındır şimdide istiyordur. Sen neden istemiyorsun asıl soru bu. Eski sevgilin olduğu için mi cinselliğe tamamen karşı mısın
Gizli Üye(18-24)+1 yılGenelde ister
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılHayır
00 Yorumla
+1 yılKarakteri onemki
00 Yorumla
+1 yılEvett
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi