Kendini eşine saklayanlar sizce doğru mu yapıyor yoksa bu tadı daha önce mi almalı?
🔥𝓜𝓸𝓻𝓹𝓱𝓮𝓾𝓼𝓼𝓒𝓲𝓷𝓼𝓮𝓵𝓨𝓪ş𝓪𝓶🔥

Kendini eşine saklayanlar sizce doğru mu yapıyor yoksa bu tadı daha önce mi almalı?
🔥𝓜𝓸𝓻𝓹𝓱𝓮𝓾𝓼𝓼𝓒𝓲𝓷𝓼𝓮𝓵𝓨𝓪ş𝓪𝓶🔥
Bayan yönünden bakarsan evlenmeden önce cinsel ilişkiye girmeyen bayanın kafası rahat oluyor ben bakire değilim açıklaması yapmak kolay bir şey değil veya bir kaç kişi oldu demek daha zor bir durum sevişmek zevk almak çok güzel bir duygu tabiki ama bayanlar evlilik adayı ile yaşadığı sorunları düşününce evlenmeden seks yapmak istemeyen bayanlar çok haklı bence
Eğer ilk adım olan öpüşmekten, birbirine dokunmaktan itibaren değerlendirirsek evet sevişmedeki hazzı kaçırıyorlar. Ama vajinal birleşme için ahım şahım bir şey kacirdiginizi söyleyemem. Benim her seferinde içime hava giriyo, sancı çekiyorum sonrasında.
Cevap
20Cevap
Hazine saklanılır, hazine korunulur. Bakir/bakirelik bir hazine değildir. Güzel ahlak, anlayış, epmati olmadan. Ne kadar saklamış olsada boştur..
Evet çok şey kaybediyor. saklayanlarda boşanıyor zaten
Kişinin tercihi, kayıp olarak görmemek gerekiyor diye düşünüyorum ama tabi devir öyle bir devir ki bana tam tersini fısıldıyor. 😃
Şu devirde bunu kimseye anlatamazsın dinlemez 😄
Aynen öylee :)
Ne alakası var yani çürüyormu yani evlenene kadar neden bir şey kaybetsin ki
Bazısı öyle düşünüyor..
O da onların sorunu
Hayır hiçbir şey kaybetmez. Bu kişinin kendi isteği sonuçta.
Evet tabiki..
Ben asla eşine saklama olayına katılmıyorum bu dünyaya 1 kere geliniyor yani tam tersine deneyim olmalı bu hissi bu zevki bilmelisin ki eşinle yaptığında aranda ki aşktan ve değerden kaynaklı o zevkin farkını bilesin veyahut kötü yönden bakarsak cinsel uyumsuzluğunu görüp bitiresin ki evlendikten sonra boşanmaktan iyidir. Eğer eşimin benden başka deneyimi yoksa da benim gözetimim altında bunu yaşamasını da isterdim kim ne derse desin
Ben kendimi saklıyorum kaybettiğim şeyler umrumda değil
İnsandan insana değişen şeyler bunlar iki tarafla da tanıştım ikisi de halineden memnundu
Çok iyi birsey yapiyor aslında herseyin heycani o gun baslicak
bence kaybediyor gelenin nasıl geldiğini bilemezsin belki o a sakladı bekledi ama ya saklamadan herşeyi tadarak yaşayarak geldiyse...
Çok şey kaybediyor sonrada evleninve minik pipiden şikayet ediyor
Ta bi ki çok şey kaybediyor hayatı kaybediyor daha ne olsun ki.
Es secimi dogru cikarsa kaybetmiyor
Bence cinsel isteği varsa yaşama ihtimali varsa yaşamalı bastırmamalo
Bir şey kaybettiği yok
Hayır kaybetmedim Şu an kocamla cok mutluyum.
Kaybedilecek bir yanı yok.
Bir şey kaybetmiyor da kazanmıyor da. Nötr
Bence evet ama tercihe de saygı duymak lazım
Çok şey kaybediyoruz
Kişiye göre değişir
çok şey kazanıyor
Evlilik yaşı 30-35 olduğu için evet
Doğrusu
Çok şeyler kazanıyor aslında
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?