Partnerim anal seksi çok istekli nedenini bilmiyorum sizce neden çok istiyor? Banada zevk vermiyor hem acıtıyor hemde af edersinz tuvalet ihtiyacımı getiriyor
Anal yolla cinselik yaşamak okadar basit diyil önce internetten araştır anal yola iloski yaşamadan önce neyapilmali öğren uygula ozaman rahat ilişkiye girersin hem haz hem zvkte ala bilirsin tatlım
Ciddi misin? Onsuz yapılır mı? O zaman canının acıması çok normal. Tuvaletim gelmesin çıkmasın diye kendini kasmaktan açıyor canın Zevk falan da almıyorsun. Anal duş genel olarak penisin girdiği kısmı ılık su veya çeşitli sıvılar yardımıyla içeri şu püskürtüp boşaltım sağlamak yoluyla temizlemek
yapmaya devam ederseniz iki taraf içinde sonuçlarını biliyosunuzdur umarım siz ilerde dışkınızı tutamayacak hale geleceksiniz karşı tarafta muhtemelen sağlam bi mikrop kapar şimdiden geçmiş olsun
Vardı çocuk büyüktü 15 yaşında kızı vardı koca da biraz top gibi birseymis kadını yapmiyordu suphelense de sesini çıkarmıyor çok farklı muhabbetler var burdan anlatmam olmaz. Siz benim sorularıma cvp vermediniz
Ben bebe yağı kullanıyoruz 2 kişiyiz biz 2 erkrk benimki küçük de arkadaşım baya büyük ilk ben açıyorum o sonra giriyo onda zorlanıyor da jams baby losyon yaz bana
Yok ya olmadı bizden olaylar oldu kavgalar ettik ama birbirimizden de kopamıyoruz FB ilişkisi ama hala seviyor hala aşık bana biliyorum hal hareketlerinden belli
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
15Cevap
Anal yolla cinselik yaşamak okadar basit diyil önce internetten araştır anal yola iloski yaşamadan önce neyapilmali öğren uygula ozaman rahat ilişkiye girersin hem haz hem zvkte ala bilirsin tatlım
Anal seks erkek için çekicidir her zaman
Ama seninki sadece kendini düşünüyor anlaşılan 😄
Anal dışında cinsellik yaşıyor musunuz?
Dar ve iç sıcaklığı daha yüksek olduğu için. Tuvalet hissi genelde olur
Anal çok günah diyorlar bide sağlık açısından bilmem yani.
Bende biliyorum günah oldugunu ama istiyor napim gözü dışarda olmasın merak etmesin diye isteklerini yapmaya çalışıyorum
Artık sana kalmış, bu arada eşin mi
Yok sevgilim
Günaalar bonus gibi desene haha, neyse bilmiyorum sana ve size kalmış. Sağlığına dikkat et yani, sonra yırtılma falan olursa bide büyükse.
Valla sorma günah ama vaz geçemiyoruz.
Ölüm vazgeçirir merak etme, babamda öyle derdi kahvesi için vazgeçemiyorum ölürken çok pişmandı
Yani en azından vajinayı uyar anal yaparken biraz daha zevkli oluyor öyle, acı çekmen normal bol kayganlaştırıcı kullanın.
Vajinayı uyarmadan yapıyorsa kötü zaten 😊
@güçlüyüm83 yani hiçbir zevk alamaz
Aynen öyle
Tam tersine çok acı verir
Merak ettim anal ilişkiyi sevgilin istiyor diye mi yapıyorsun sadece? Yoksa senin de istediğin oluyor mu?
@güçlüyüm83 benimde hoşuma gidiyor
O zaman güzel
Kaç yaşında yaptın ilk defa 😁
Anal günah ve sağlıksız kadin zaten analdan zevk almaz illa ki yapacaksaniz anal yaparken bir yandan sana mastürbasyon yapsin
61 mi oluyor o🤔
Senin kendine saygın olmadığını fark ettiği için o şekilde devam ediyordur. İyi yapıyor devam.
Senin kendine saygin mi var millete konusuyorsun
@ertekinst En azından istemediğim bi şeyi, 3 gün sonra onu terk edecek sevgilisi için "ammaaağğğ çoooğğkkk seviiyooğğğ" diyerek yapmıyorum.
Ne diye yapıyorsun
@ertekinst Yav abim hadi başka kapıya, analı gördün kıza yürüyeceksin anladık da benim görüşümden yapma onu kendi görüşünde yürü usul usul
İsteklerini yerine getirmeye çalışıyorum gözü dışarda olmasın, merak etmesin diye. Bunun nesi kendime degersizlik? İlk önce insan partnerini düşünmeli
Kendi istemediğin şeyi başkası istiyor diye yapınca kendine değer vermiş olmuyorsun evet. İlk bu tipler gidiyor başkalarına, üzülme
anal yapmayı bilmiyor, iyice yağlayacak sonra, kuru kuru olur mu
kayganlaştırıcı jeller var, evimde realistik kalça var, bazen onunla oluyorum, yokluk zor verhasıl. Jel var, durex kayganlaştırıcı iyi olur
Teşekkür ederim denicem
kolay gelsin, iyi zevkler :D
Dar olduğu için daha çok zevk veriyor. Temizlenmeden mi yapıyorsunuz
Nasıl temizlenmeden? Duşa girip çıktıktan sonra ilişkiye giriyoruz zaten
O değil ya. İç temizlikten bahsediyorum
Lavman ya da Anal duş yapmıyor musun
İlk defa sizden duyuyorum bunu anal duş neymiş
Ciddi misin? Onsuz yapılır mı? O zaman canının acıması çok normal. Tuvaletim gelmesin çıkmasın diye kendini kasmaktan açıyor canın
Zevk falan da almıyorsun. Anal duş genel olarak penisin girdiği kısmı ılık su veya çeşitli sıvılar yardımıyla içeri şu püskürtüp boşaltım sağlamak yoluyla temizlemek
İçeri nasıl suyu püskürtüyorsunuz?
Biz değil siz yapıyorsunuz. Dhdjska. Aparatı var eczanede satılıyor. Ya da dus başlığının ucuna takılabilen aparatları var.
Şırıngayla olmaz mı
Zarar verebilir sert olduğu için.
yapmaya devam ederseniz iki taraf içinde sonuçlarını biliyosunuzdur umarım siz ilerde dışkınızı tutamayacak hale geleceksiniz karşı tarafta muhtemelen sağlam bi mikrop kapar şimdiden geçmiş olsun
yapıcagın zaman lavman yap sonrası bol kaydırıcı kullan bişey olmaz
Lavmanı şırıngayls mı yapıyoruz
Yok onun kendi ucu var anal öncesinde yap
Partnerin sevgilin mi eşin mi?
Sevgilim
Anladım kadınlar eşlerine izin vermiyor ama sevgililerine veriyor nedense 🤔
Seviyorsan kırmak istemiyorsun işte. Benimde evli arkadaşlarım var anal asla yapmam yaptırmam diyorlar
Evet bende evli bir sevgilim vardı bana anal yapıyor du ama eşine yapmıyordu. Yaşınız kaç nekadar süredir yapıyorsunuz?
Kadınlar zaten kocalarındsn çok sevgililerinin isteklerini yapıyolar
Aynen öyle, siz bekarmisiniz veya hiç evkendiniz mi daha önce?
Evli cocugu varmıydı kadının nasıl kime bırakıyordu cocukları da geliyordu merak ettim eşi hiç şüphelenmedi mi kaç kez buluştunuz
Vardı çocuk büyüktü 15 yaşında kızı vardı koca da biraz top gibi birseymis kadını yapmiyordu suphelense de sesini çıkarmıyor çok farklı muhabbetler var burdan anlatmam olmaz. Siz benim sorularıma cvp vermediniz
Aci duyuyorsan neden yapıyorsun ki
Sebebi bekaret korkusu :D
Ne bekareti ya bakire degilim
Ne bileyim lan bakire misin değil misin. Nedenini sordum söyledim. Te alla ya, şu ergenler ile neden muhabbete giriyorsam :D
İşi bilmiyor o zaman
Istemiyosan yapmak zorunda degilsin
Yapmayın o zmana
Çok istiyor ama kırmak istemiyorum 3 kere yaptık ama canım yanıyor
Kırın sizde can yakıcı oluyorsa gerek yok sizin canınıznyanıyor
Şimdiki kadınlar herhaltı yemeye meyilli
düzgün yapılmıyorsa acı verir tabi
İş sen de bitiyo
Nası bende bitiyor
Bence biliyo olmalısın knk
Kanka zevk almasını bil
Nasıl alıcam ama acı çekerken? Kadınlar alıyormu zevk ordan?
Yani sana istersen birkaç taktik detay vereyim
Ver bakalım
İnsta. Yok yaz burdan
Çık gizliden
Yaz bana özldn detaylı anlatayım sana istersen
Yaptınız mı
Yaptık 2 kere ama bilmiyorum çok canım yandı
Prosedürleri sagladinizmi
Büyük mu peki
Kalın evet
Bizde yapıyorum oartnerim ile 20 yadinda ve kolay sliyo benimkini. Losyon kullanın sizde. Özel yaz
Hangi losyonu kullanıyorsunuz nerden alıyorsun
Ben bebe yağı kullanıyoruz 2 kişiyiz biz 2 erkrk benimki küçük de arkadaşım baya büyük ilk ben açıyorum o sonra giriyo onda zorlanıyor da jams baby losyon yaz bana
Eskortamı gidiyorsunuz? Ben bi tanesiyle başa çıkamıyorum 2 erkek miii 😑😑😑
Hyr ya. f*ck benim univ okuyo bakire sadece oral ve arkadan yapiyo. 2000 veriyoruz kişi başı. Sen Yaş kaç yeni mi yapıyon
2000 kişi başı öylemi vay anasını ya. Benim sevgilim 6 yıllık.
bakire degilim. Yani önü bakire arkası kerhane desene daha neler duyucam
Niye öyle dedin. Peki kizligini da mı buna verdin
Evet
Kizligini ne zaman verdin
6 yıl oldu
Peki Nisan söz vs
Yok ya olmadı bizden olaylar oldu kavgalar ettik ama birbirimizden de kopamıyoruz FB ilişkisi ama hala seviyor hala aşık bana biliyorum hal hareketlerinden belli
6 yıldır fb misiniz
Yani
Peji anal merakı nerden çıktı. O mu teklif etti.
Evet...
Özel ulaşır mısın bi