Nette gördügüm Türklerin anal iliskilerinde nedense kadinin zevk aldigini görmedim, kadin sancidan kivraniyor, erkekler alisirsin, zevk alirsin diye, sanki kendi kicina giriyormus gibi kadina telkin ediyor.
Diskinin icine penis sokmaktan ne anliyorlar anlamis degilim, kadina zevk verdigine inanmiyorum. Üstelik riskli, tehlikeli, erkek icinde, mikrop kapsin prostat iltihabi, kansere kadar yolu var.64 Yorumla- +1 yıl
İlk defa böyle düşünen erkek gördüm 👏👏👏👏
- +1 yıl
@biradetbitter bak o bahsettiklerim burdada üremis,, bilincli yapilirsa zevkten kadin kivranirmis, ya arkadan kendilerine önce denemisler, ya da kadinin aciudan kivranmasini zevk olarak algiliyorlar.
- 9 ay
Doğru
- 9 ay
Tamamen hakimiyet olma sahip olma duygusundan kaynaklı
Cinsel Yaşam konusunda 3,7b cevap paylaştı. Bu tamamen erkeğin davranışına bağlı.. Birden bire acımasızca girmeye çalışır ise acıtır elbette.. Ancak giriş işini kadına bırakırsa kadın tolere ederek alır acı duymaz birde kayganlaştırıcı jel kullanılmalı.. Sonuçta kadın hadi pompala dediği vakit erkek harekete geçmeli.
01 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBenimki kanamıştı. Denedi giremedi vazgeçmiştim aniden soktu hepsini acıdan kıvrandım ama 2 ay sonra yine ilişkiye girdik o zaman hiç açımadı ve çok zevk verici. Önden daha zevkli..
628 Yorumla
Soran+1 yılKanadıgında bişey oldu mu peki sonra
Soran+1 yılTuvalet sıkıntısı yaşadın mı
Cevap sahibi+1 yılYa benim sevgilim öküzdü. 2 gün zor oturdum. Kanamanın zararı yok. Dışarı çıkma problemide yok rahat ol ama kayganlaştırıcı yağ falan kulanın acısız olur
Soran+1 yılEreksiyonu fazla kalın korkuyorum😂 vazelin umarım işe yarar
Cevap sahibi+1 yılCanım benimkininde kalındı yapacak bişey yok. Azdımı onu tutamazsın. Sana tavsiye ilk başta içine sen almayı dene. Üste sen çık deliğe denk getir yavaşça üstüne otur. Acıya dayanacaksın dayanamazsan hızlıca bırak girsin direk
Soran+1 yılBirden girince daha cok acımaz mı ben yatıp kontorulu kendim almak istiyorum yani oturarak beceremem😂
Cevap sahibi+1 yılYatarak olmaz o iş üste geç onu yatır beni dinle bak ben öyle yapmadım diye çok pişmanım. Kızlıgımı verirken ben öyle yaptım
Soran+1 yılTamam seni dinliycm
Cevap sahibi+1 yılSonuçu yaz buraya merak etim😂😂
Soran+1 yılAksam 11 gibi yazıcm😂
- +1 yıl
Sonucu merakla bekliyoruz
Cevap sahibi+1 yılTamam bekliyo olucqm
Soran+1 yılAcıdı:)
- +1 yıl
Cevap sahibi+1 yılÇokmu acıdı. Dediğim gibimi aldın
- +1 yıl
@gorus sahibi öyle de fena olur be.. küçük ise nysede büyük olursa öyle alinmaz
Cevap sahibi+1 yılVala büyüktü ama ben öyle aldım
- +1 yıl
@gorus sahibi bir seferde nasıl basardin ya.. biz parmak ile alustirdik losyon surduk o şekilde zor aldi
Cevap sahibi+1 yılAcıya dayanıklı olmak lazım ya analdan aniden oldu kuru kuru ne losyon ne yağ aniden soktu hepsini
- +1 yıl
@gorus sahibi Kıyamam ya. O an ki gözünde Çakan simsekleri tahmin edebiliyorum... büyük muydub
Cevap sahibi+1 yılHemde nasıl büyüktü 😱😱
- +1 yıl
Özel gelsen olur mu.. seninle sohbetimiz uyuştu 😊😊
- +1 yıl
@gorus sahibi
Soran+1 yılDedigin gibi kucagına cıktm öyle icime soktum kontrol bendeydi
- +1 yıl
Cevap sahibi+1 yılRahat olmuştur bende rahatı
+1 yılilk başta acıyor ama ondan sonrası acımıyor hatta çok zevkli
113 Yorumla- +1 yıl
canım ben sana anlatırım bunlara bakma
Soran+1 yılCok iyi olur gerckten
- +1 yıl
yaz bana canım
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
22Cevap
Gizli Üye(25-29)+1 yıl3 kere ayrı günlerde zamanlarda denemiş biri olarak yazıyorum kendine bunu yapma sakın ilk denememizde tonca jel ler yağlar ne varsa denedik ve okadar yavaşça girdi ki parmakla alıştırma yaptığımz halde aama o acıyı ölsem unutmam ağaldım 1 saat boyunca 2. de banyoda suyla şampuanla denedik orda zaten girmedi bile 3. ise yine faciaydı yine tonlarca yağlar üstüne oturmalar hiçbir zevk verir tarafı yok hani derler ya yok erkek işini bilmiyor bizim yaptıklarımız zevkten deliye dönüyor onlar hepsi atıyor kesinlikle öyle birşey yok ya kız acı çekmekten zevk alan kızlardır ya da onlar kesinlikle yalan söylüyor kaç gün oturamadım tuvaleti istemeden kaçırıyorsun gaz vs deneyimli olarak söylüyorum onların 10 dk zevki için bu acıya gerçekten değmez
21 Yorumla- 9 ay
Geçmiş olsun ❤️
Cinsel Yaşam konusunda 884 cevap paylaştı. İlk defa yapan kız arkadaşım oldu, ilk denemede, sadece yarısını sokabildim,çıkar diye ağlamaya başladı ve tüm gün üzerine oturamıyorum diye trip attı, ikincide bayağı jel kullandık ama onada ancak 2 dakika dayanabildi,üçüncü denemede ben boşalana kadar dayandı, sonraki ilişkilerimizde kendiside istemeye başladı. Ne hissediyorsun dediğimde acıyla karışık zevk diyordu
14 Yorumla- +1 yıl
vay be sonraları da hep kenıd mı ıstedı.
- +1 yıl
orgazm olabiliyormuydu peki
+1 yılbu acı olayı o kadar abartılıyorki denemek isteyen kadın bile korkuyor bundan, şehir efsaneleriyle dolu yok altına yapıyosun yok şu oluyo yok bu oluyo hepsi safsata bu işin temel kuralı partnerlerin karşılıklı istemesidir yaşadığım ilişlilerde ben daha acıdan öleni görmediğim gibi gerçekten acıyanınada rastlamadım
00 Yorumla
+1 yıltecrübesiz biri ile yapacaksan sakin ve yavaş olmasını ve kayganlaştırıcı kullanmasını söyle
10 Yorumlaözel jeller var onları kullanırsan hiç bir şey olmuyor ben eşimde denedim gayette hoş oldu
10 Yorumla
+1 yılBaşta acır kremle filan iyi olabilir ama sonra zevk alırsın
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıltavsiye etmem. 1 kere yaptık benim hiç hoşuma gitmedi. erkek arkadaşım biraz sert seviyor ben döner dönmez yapmaya başladı ve o sırada sırtımdan o kadar bastırdıki acıma ragmen bırakamadım gücüm yetmedi. ön kadar zevk vermiyor
01 Yorumla- 9 ay
Sonra ne oldu bırakmasını söylemedin mi
Erkek arkadaşın yeterli ilgiyi gösterirse açıdan değil zevkten kıvranırsın.
00 Yorumlaacı yerini zevke bıraktımı?
bu arad ben ilk anal iliskiye giristigimde partnerim aglayarak almıstı içine
ama simdi tereyagından kıl ceker gibi tecrübelendik :)00 Yorumlakadınlara arkadan girince vajinaya yapılan baskıyla önden zevk alıyolar aslında arkadan değil.
bende hep aletle arkadan öne doğru baskı yaparım ön taraf sulanır11 Yorumla- +1 yıl
Sana bir sürprizim var karşılık ver istek attm @Seksisterimm
+1 yılDurex jel kullan
Önce 2 parmak ile alıştırmalar yapıp öyle girsin
Ve acıyo dedikçe beklesin..
Tamamı alınca içinde biraz dursun. Alissin hemen cikma10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılYaptigin kisiye bagli.
24 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılTamamen olay erkekte bitiyor. Ben acitmadim asla
Soran+1 yılTecrubesiz biri. Önden ilişkiye girmis arkayı denememis daha önce
Cevap sahibi+1 yılSen buna eminmsin peki. Cunku. bunu istemekte farkli sebepler vardir.
Cevap sahibi+1 yılKonusmak istermisin.
- Cinsel Yaşam konusunda 4,3b cevap paylaştı.
+1 yılBilinçli yapılırsa zevkten başka birsey hissetmezsin
00 Yorumla Tecrubeli ise ya da tecrubeli ise yapacagin kisi problem olmaz
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAnalın verdiği tadı vag*na veremiyor
10 Yorumla
+1 yılErkek burda iyi şekilde orayı yumusatirsa acimaz
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBenimkisi kanamisti
53 Yorumla
Soran+1 yılKanadıgında ne oldu? Doktora gittin mi veya tuvaletinde bir problem oldu mu
Cevap sahibi+1 yılTuvalette sıkıntı oldu. surekli ağrı yanma vardı
- +1 yıl
Kuru mu hirdi
Benim ki çok kalın, yeni yapan kadınınkini acıtır.
10 Yorumlaben zevk alıyorum pasif gay olduğum için
01 YorumlaHemde çok pis acıyor
13 Yorumla
Soran+1 yılKremlemi denemistn
- +1 yıl
Şimdi takipçin de mesaj kutunda full olur
Gizli Üye(30-35)+1 yılişi bilen biri olursa çok az ama daha sonrası zevk
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılne çok anal yapmış pasif varmış sitede:)
10 Yorumla
+1 yılAcıyor net
10 Yorumla
+1 yıl2 ay sabırla yaptık
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılAnala karsiyim
00 Yorumla Yapmasi çok güzel
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılkişiye göre
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler