2 aylık evliyiz eşim benimle arkadan ilişkiye girmek istiyor ben korkuyorum , çok acırmı? sevgilim anal seks yapmak istiyor ne yapmalıyım? Anal seks çok mu acıtır?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(25-29)7 ayYavaş ilerlerse zevki dorukta yaşarsınız. İlk önce yalasin sonrasında yavaş yavaş parmaklarını içinde hisset sonra iki ve üç parmak ile gel git yapıp kayganlastirici sürüp yavaşça penisini anüsune doğru bastirsin zaten baş kısmı dikkatlice girince diğer kısım kayıp giriyor sadexe rahat ve nefes alıp vermeleri dikkat edilirse yani kasmazsan çok aşırı acida hissetmezsiniz. Soft yaklasimlarla eşiniz sizi rahatlatıp ilerleyen süreçte siz zaten hardlassin istiyceksiniz
926 Yorumla
Cevap sahibi7 ay@Uuuuu432 tecrübeliyim
Cevap sahibi7 ay@Uuuuu432 özelden konusmuyorum teşekkür ederim
- 7 ay
Tecrübe başka bir şey
Cevap sahibi7 ay@Uuuuu432 27
Cevap sahibi7 ay@Uuuuu432 fazla yapmadım ama zevki nasıl alacağımı ya da yasatacağımi biliyorum
Cevap sahibi7 ayNasıl
- 7 ay
Ama genelde acıtır nasl olcak
Cevap sahibi7 ay@Poyrazefe2531 Yavaş yavaş ilerlerse nefesini kontrol ederse acı en aşağı inecektir
- 7 ay
Ama yinede kalın ya sıgmıyo
Cevap sahibi7 ay@Poyrazefe2531 sığar sadece doğru ilerlemek esas
Cevap sahibi7 ay@Uuuuu432 hayır
- 7 ay
Sürekli yapmak zararlı değil mi
Cevap sahibi7 ay@electrician_ sürekli yapmıyorum zaten 7-8 yoksa örnek veriyorum 9 -10 sefer yapmışımdir
- 7 ay
Bana yardım eder msn
- 7 ay
Hım az yani
Cevap sahibi7 ay@Poyrazefe2531 ne için
- 7 ay
Bu konuda destek olur msn dm yolla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)7 ayEger yavasca ve alistira alistira yaparsa oyle dayanilmaz bir aci duymazsin sonucta bir cok insan yasiyor bunu. Zaten bir sure sonra kendi ritmini kontrol etmeyi ogrendikce, en rahat nasil aldigini kesfettikce aci azaliyor. Esin yavas olsun, bol kayganlastirici kullanin ve sen rahat nefes alip zevkini hissetmeye calis
50 Yorumla
- Cinsel Yaşam konusunda 3,9b cevap paylaştı.
m 7 ayMerhaba! Evet ister istemez acı hissedersin ama eğer düzgün ve yavaşça yaparsanız zevk alırsınız.
Önemli olan bunu bilerek yapmanız ve sadece boşalmak için değil zevk için yaparsanız daha güzel olur örnek veriyorum kayganlastırıcınızı veya neler yapcagınızı önceden konuşun ki mutlu olabilesiniz.00 Yorumla
- Cinsel Yaşam konusunda 5,2b cevap paylaştı.
7 ayAnal ilişki çoğu kadında ilk etapta acı verir çünkü bölge doğal olarak kaygan değildir.
Zorlamak yırtılma ve enfeksiyon riskini artırır.
Gerçekten istiyorsan, bol kayganlaştırıcı, yavaş ilerleme ve iletişim şart.
İstemiyorsan da “hayır” net bir cevaptır, açıklaması gerekmez.10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
5
Cevap
36Cevap
Bu şekil olursa asla hatta zevk alırsın. Çok önemli bir konu aslımda. Çok uzun bir yazı ama şöyle özetliyim. Önce erkek bilinç li olmalı profesyonel olmalı kadın anal Seksi i yaşamak istemeli sonra ön sevişme uzun olmalı oralmsex esnasında anal bölgede yalanmalı ve hafifi parmakla uyarılmalı sonra seks esnasında baş ve her zaman baş bapmakla oval hareketler le masaj yapılmalı hafifi hafif bastırılarak penis vajinada iken bile parmak orada olmalı uyarmalı ve masaja devam etmeli zaten gevşeme olacak ve kadın zevk almaya başlayacak sonra küçük parmaklar la girişler yapılır zamanla parmak büyük satı iki olur ama masaj yaparak ve ön tarafla oynayarak olur genişlik olarak hazır dır ve kasma olarak kadın kasmaz artık kendini burada ikinci ennnn önemli olan pozisyon dur ya sırt üstü yarıp bacakları karnına çeker ya da dizlerinin üzerine oturur une tam eğilir pozisyonda olmalı sebebi anal bölgeyi sıkan bir kas vardır o bu pozisyonda gevşer. Kaygamlaştırıcısını yapa bebe yağıyla yavaş yavaş içine girilir.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)7 ayİllaki acır ama eşiniz sabırlıysa zamana yayıp alıstırabılırsınız
temizlik çok onemlıdır bu hususta gerekli on hazırlığı yapmanız lazım
sabırlı okursanız aşırı acı duymadan yapabılırsınız bu durum ıkı tarafın ıstemesı ve doğru ve sabırlıca hazırlanarak olur
00 Yorumla
7 aySakın yapma.
Altına kaçırmaya başlarsın. Dışkını tutamazsın.
Sevgilin, ya da kocan, anal istiyorsa, sana ihtiyacı yok. Gitsin Homo larla takılsın.
Yaradılışa aykırı. Sakın yapma.
Zevk verir diyenlere de inanma. Nörolojik olarak imkansız. Zevk almazsın. Alamazsın zaten.
Ve, makatın genişlediği ve o bölgedeki kaslarda yırtılma meydana geldiği için, sürekli altına kaçırırsın.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı.
7 ayÇok sık yapılan bir şey. Doğru şekilde yapılırsa anal sekste yapılması gerekenler yapılırsa sorun olmaz
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı.
6 ayDoğru şekilde yapılırsa acımaZ korkacak abartılacak bir şey değil gayet kolay ve keyfli oluyor
00 Yorumla Sakin olmak ve bol kayganlaştırıcı şart. Kocan bu konuda tecrübesizse canını yakabilir.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı.
7 ayHem eşin hem sevgilin arkadan mi istiyor? Merak ettim o totoyu
00 Yorumla
7 ayAcımasa bile sağlıklı değil alıştırma sürekli ister
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 7,4b cevap paylaştı. Kadına eziyet ten başka bişey değil kadınlar niye ister anlamıyorum yani☺
00 Yorumla
7 ayYani normal bir isliki biçimi değil bu
İllaki acır00 YorumlaEşinin anal istemesi çok normal ama bunu sadece Esin değil sende istemelisin çünkü isteksiz olursa o ilişki değil tecavüz olur. Anal yaparken öncelik temizlik şart sonra Krem ve kayganlastirici sonra yavaş hareketlerle penisin içe girişi
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)7 ayÇok afedersiniz gtten skmk isteyen erkekrn taaa mk ulan siz nasil müslümansiniz lanet gelsin size
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)7 ayDeneyimli biri ise , gerekli şartları uygulansa olabilir. Ama illaki biraz acı olur. Tabi sizin ve onun vücut yapısı da önemli.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)6 ayAcıtır acıtır başta acıtır da sonra alışırsın işte krem falan kullanın
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)7 ayYani istemiyosan kabul etme ya bu analdan ne anlıyorlar ben hayattta yapmam mis gibi ön dururken
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
7 ayEşin neden böyle bir şey isriyor vajşna şeklin mi kötü
00 Yorumla
m 7 ayHem acır hemde sağlık açısından zararları
30 Yorumla
Gizli Üye(18-24)7 ayHem çok günah hemde baya acıtıyor dıye bılıyorum
40 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 859 cevap paylaştı. Alişirsin ama çok günah
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı.
7 ayElin mi sevgilin mi karar ver
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 11,2b cevap paylaştı.
7 ayEşin ve sevgilin aynı kişiler mi
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 681 cevap paylaştı. Hepsini bitirdinz anala kadar geldiniz mi
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 10,7b cevap paylaştı. Hemde cok aglarsin amasyada
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 787 cevap paylaştı. Saçmalama istersen tabiki de acıtır
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı.
7 ayEşin mi sevgilin mi anlamadım
00 Yorumla
7 aysakın verme. 2 ayda o boyuta nasıl geldiniz?
01 Yorumla- 7 ay
2 ayda kocanın bunu istemesi normal değil :)
Gizli Üye(45 üstü)7 ayÖnün hakkını verdi mi arkaya geçti.
30 Yorumla
Gizli Üye(18-24)7 aySevgilin mi kocan mı karar ver
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı.
7 ayEvet ilk avı oluyor ama sonrası zevk
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 310 cevap paylaştı. İlk başta acır
30 Yorumla
7 aySinek ısırığı gibi 😀
10 Yorumla
7 ayAcıtır
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 812 cevap paylaştı. Yok be ya
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 331 cevap paylaştı. Acır baya usta olsa bile
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4,4b cevap paylaştı. Eş mi sevgili mj
00 Yorumla
7 ayİlk seferinde acır ama ilerledikçe alışırsın
00 YorumlaEşin mi istiyor sevgilin mi