1 haftadır beraberiz beraber kaplıcalara gidelim özel odada başbaşa kalacağız. Acaba niyeti cinsellikmi yoksa öylesine mi istiyor ona göre yaklaşmak istiyorum
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(25-29)+1 yılAmacı cinsellik olarak düşünme bence. Bunu isteyebilir de ama odağın bu olmasın. Benim de bir kaç aydır hayatımda olan biri var bende gördüğüm güzle tatil storylerini falan atıp biz de gidelim falan diyorum. Amaç beraber gerçekten güzel eğlenebileceğimiz bir zaman yaratmak
01 Yorumla
Soran+1 yılAyni odada kalacağız ama ve 1 haftalık bir ilişki
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
6Cevap
+1 yılIrzına geçmeyi planlıyo aman diyim korunmayı unutma
07 Yorumla
Soran+1 yıltamam peki güldüm
- +1 yıl
Aferim çocum
Soran+1 yılAcıktım
- +1 yıl
Napim
Soran+1 yılSüt istiyorya çocuğun
- +1 yıl
Tamam peki güldüm
Soran+1 yılAdamsın
+1 yılBunu anlayamazsın yavaş adımlar atıp onun tepkilerine bak
03 Yorumla
Soran+1 yılAynı odada kalacağız sonuçta ve amacı onu değilmi bilmek istiyorum ona göre işlerimi bırakıp gideyim
- +1 yıl
Amacı cinsellikse gideceksin değilse gitmeyecek misin? Allah sizi napmasın kız da kim bilir seviyor sanıyor herhalde🤦🏻♀️
Soran+1 yılYok ondan değil yanlış anladın
Gizli Üye(30-35)+1 yılSenle aynı odada kalmak istiyorsa niyeti cinselliktir
17 Yorumla
Soran+1 yılEvet ama bana masajda yaparmisin dediğimde yok dedi güldü aşk olsun mutlu olmami istemezmisin dediğimde tamam bakarız dedi niye sanki isteksiz gibi davrandı peki
Cevap sahibi+1 yılBence tepkilerine göre hareket et. Cinsellik isteyen belli eder bence
Soran+1 yılMesajdaki tepkileri buydu bunu acaba sadece mesajda mi yapıyor orada daha farklı yakın olur mu
Cevap sahibi+1 yılBelki kolay görünmemek için mesajlarda farklı tepki veriyor olabilir. Gittiğiniz yerde daha farklı olabilir bence
Soran+1 yılİnşallah 😊 ama ben havuza girmek istemiyom acaba ne şekilde yakınlaşma sağlayabilirim
Cevap sahibi+1 yılAynı odada kalacaksanız her türlü yakınlaşma olabilr
Soran+1 yılİlk nasıl yaklaşmaliyim o yakınlaşmanin oluşması için çünkü 1haftadır beraberiz
Gizli Üye(36-45)+1 yılYaw git çak işte. bu nedir ya gelek bizmi çiftleştiek sizi miz istiyor işte.
03 Yorumla
Soran+1 yılEvet ama bana masajda yaparmisin dediğimde yok dedi güldü aşk olsun mutlu olmami istemezmisin dediğimde tamam bakarız dedi niye sanki isteksiz gibi davrandı peki
Cevap sahibi+1 yılYaw kız sana açık açık soylesinmmi arkadaşım. Yoksa senle neden aynı odada. kalsin bu teklifin yapsın gidin yaşayın işte hayatınızı
Soran+1 yılHmm anladım dostum
+1 yılGidin görün. Sen gene de önlemini alıp git.
01 Yorumla
Soran+1 yılAnladım
Gizli Üye(25-29)+1 yılİşte bunların hepsi seks.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 20,5b cevap paylaştı. seks olmasa da yakınlaşmak istiyordur
00 Yorumla
+1 yılHadi beline kuvvet
03 Yorumla
- +1 yıl
Bir an gaza geliyor sonra frene basıyor. Dediklerini kabul et fakat ağır takıl kendisi sana gelir
Soran+1 yılBen orada havuza girmek istemiyom acaba ne şekilde yakınlaşma sağlayabilirim ya da sağlamasını sağlarım
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılVay mk sanslisi
02 Yorumla
Soran+1 yılBana masajda yaparmisin dediğimde yok dedi güldü aşk olsun mutlu olmami istemezmisin dediğimde tamam bakarız dedi niye sanki isteksiz gibi davrandı peki
Cevap sahibi+1 yılOlum sus biz sapiz sen goturuyon manitayi aw
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler