Kız arkadaşımın amacı ne sizce?

Arkadaşlar uzun süreli bir ilişkim var ve birbirimize karşı oldukça rahat davranırız.. O herhangi bir durumda yalnızsak vücudumla ve özellikle penisimle oynamaya bayılıyor sevişmiyor bile olsak onun eli hep yaramazlık yapmakla meşguldür. Bende izin veririm hep çünkü hoşuma gidiyor benim bu kadar çok ilgili olması.. Sonumuz evlilik bu bir gerçek ve çok mutluyuz...

Fakat Kız arkadaşımda bu aralar bir tuhaflık var.. Ne zaman penisimle oynuyor olsa eli hep aşağı doğru kayıyor anüsüme doğru gidiyor ve ben bundan çok huylanıyorum.. Rahatsız oluyorum fakat bu sefer bu daha da hoşuna gidiyor daha çok üsteliyor.. Fakat özellikle kız arkadaşlara bu sorum KIZ ARKADAŞIM NİÇİN BÖYLE BİRŞEY YAPIYOR SİZCE ? Ben bir anlam veremedim buna.. Ve nasıl tepki vermeliyim ona karşı ? Birde Başına daha önce benzeri bir durum gelen yapan veya yaptıran varmı acaba ?
Güncellemeler
+1 yıl
Gizli olduğum için rahatlıkla söyleyebilirim =) İzin veriyorum artık istediğini yapmasına o da ben de çok eğleniyoruz =)
Güncellemeler
+1 yıl
Arkadaşlar güncellemede yanlış anlaşılma olmasın kız arkadaşım arka tarafa parmağını falan sokmuyor sadece dokunup okşuyor o kadar ;)
Kız arkadaşımın amacı ne sizce?