Kız arkadaşımla cinsel birliktelik oldu , bütün ilklerini benimle yaşadı ama , bana ilişki yaşadım diye kendine guvenme dedi, biraz üzüldüm.
Sürekli cinsellik istiyor ama beni de düşündürüyor acaba sadece cinsellik için mi kullaniyor beni? Son zamanlar biraz limoniydik , her şey bitti mi?
Güncellemeler
+1 yıl
güncel
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Sen kimsenin dediğine bakma kız sana grur yapms o anlamda demek istemiyor sana verdi ya hani sana bağlı değilim diye grur yapıyor yani o şekilde.
Thanks
Bence biraz gururundan böyle yapmış yani böyle dedi diye ondan uzaklaşma çünkü delikanlıya yakışmaz kızı ortada bırakmak.
ben koymam ki aşırı seksi ve seviyorum
Tamam ama hani paketini sen açtın diye mecbur olduğunu belli etmek istemediği için gurur yapıyor. Bence de evlilik düşünün onunla.
bırakmam asla zaten been ilk oldum ve sonuna kadar giderim o istediği sürece
Sevişip sevişip rahatlayalım gerisini salla demiş
Beni f*ck olarak mı görüyor yoksa sevgili mi?
f*ck
Yani sorun yok ayrılırsak demiş dert etme demiş
Bırakmam istemiyorum bazen acaba içine boşaldım mi diyorum
Sen bırakmak istemiyorsun diye o bırakmak istemeyecek değil. Ayrıca boşaldıysan da olan olmuş işte
Hayır yanlis çevirmiş t9 . Ben diyorum ki acaba icine boşalsam mi?
Evlilik teklifi et niye riske atıyorsun işi ya çocuk olmazsa
Ya bak şöyle ki ben evlilik teklif edersem kız hayır derse sıkıntı olur , ve sonra içine boşalıp hamile bırakırsam diyecek ki bilerek yaptın.
Ama evlilik teklif etmeden içine boşalırsam denersem sürekli illa ki olur , hamile kalınca da evlilik teklifi ederim evleniriz.
Yani her türlü evlenmek durumunda kalır.
Naparsan yap akıllı olmadığını anladım seni istemeyeni sen niye istiyorsun. Biraz akıl lütfen
Beni istemiyor değil ki , ipleri elinde tutmaya çalışıyor. Eskisi gibiyiz seks , sosyal hayat ama bazen ayrı telden çalıyor. Bilmiyorum taktik de yapabiliyor gibime geldi , ona bağlanmamı tamamen teslim olmamı istiyor.
Bağlanmışsın işte
Yaşı kaç kanka
O 23 ben 26 üniversitede beraberdik , 1. Sınıfta arkadaştık sonuna doğru baya yakın olduk , 2. Sınıf sevgili ve sevişme , 3. Sınıf baya anal , oral yapıyorduk mezuniyetten sonra vajinadan yaptık ama işte gecenlerde böyle dedi , 4-5 aydır yapıyoruz.
İlklerini benle yaşadı hep ben vardım
Yani kanka kız eskisi gibi hissetmiyor olabilir o heyecanı yitirmiş olabilirsiniz
Bilmiyorum ki , bı çare bulmam lazim , zaten bazı olaylar oldu limoniyiz biraz ama ilişki oluyor her türlü , kız benimle yatıyor , harika bir seks sonra yine aynı resmen beni f*ck gibi kullanıyor :(( ilk başlarda takmadım ama can sıkmaya başladı