Sevişmek istediğim zaman bunu dedi. Ona hep yardım ederdım. Ve şu an aşırı zor durumda sürekli ağlıyor

Sevişmek istediğim zaman bunu dedi. Ona hep yardım ederdım. Ve şu an aşırı zor durumda sürekli ağlıyor

Sana arzu duymadığı için yatmadı ama paranı ve ilgini de kaybetmek istemiyor.
Başkaları ile yatıp, senin paranı, zamanını ve ilgini sömürüyor.
Seninle yatmayan hiç bir kıza vaktini harcama koçum 😎
Aynı seyı dusunuyoruz. Ama neden yattı kı ne değişti?
Muhtemelen geçmişten kalma biri var onun aklında. Seninle yatınca onu unutacağını sanıyordu ama halen unutamadı demek ki 🤓
Evet sevdiği birisi var ama benle yatarken de onu seviyordu. Sence ben yazmasam o yazar mı? Bide abi cidden kız çok zor durumda işi yok borcu cok. Yanımda bıle ağladı..
İnanma ona. Para versen gider üst baş alır. O borcunu kapatmak yerine 😃
Ve unutma, kızlar istemese bile günde onlarca kişi yazar.
Bu yüzden senin yazmadığını farketmez bile.
Kızın ilgisini çekmenin yolu ona karşı taktik yapmak değil, yeni bir kız bulmak 😏 Yeni bir kız bulduğunda bile sana dönmüyorsa, sana en ufak bir arzusu yok demektir. Unut onu...
Valla bugun başkasına atcam para dedım kudurdu. Ve bana çok anlamlı bakıyor 4 gün önce buluştuk evet arkdaş olarak benı cok seviyor bundan emınım..
Kadınlar statü ve paranı sever. Bunları başka kadına vereceğini ima edersen tabi kudurur 😃
Sana anlamlı bakması, verdiğin ilgi ve paraya duyduğu minnet muhtemelen.
Zaman harcadığına değmez.
Araban var mı bu arada? Onu gezdirme esnasında yaşattığın konfor için seni kullanıyor olabilir
Arabam yok ama her yere taksi ile gideriz. Ayrı şehirlere taşındık zaten...
Anladım, taksi de bir konfor sonuçta reis. Paran bitince seni terk edecekti imansız kız 😅
Cevap
0Cevap
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!