Kız arkadaşım ile geçen gün öpüştük, seviştik. O sıra kot pantolonumu çıkarmamı istedi. Birbirimizin üstünü çıkardık sadece üst tarafı. Ve ben sevişirken boşaldım. Sonra salona geçtik tv izledik. Dün gece bana " sen boşaldıktan sonra kötü oldum kendimi kötü hissettim senden uzaklaştım. Tv izlerken sevişmek istemedim " dedi. Bunu söyledikten sonra ben kendimi kötü hissettim.
Normal de çok istekli, çok ateşli. Hatta bende daha isteklidir. Ben ona elimle vajinasına dokunurum o benim penisimi okşar. Bu olaydan sonra bende farkına varmıştım aslında. Eskisi gibi değildi ve ben ona dedim ki " Tamam, bundan sonra ne elinden tutucam, ne sarılıcam ne de öpücem " dedim. Ten uyumundan bahsettik ben daha ten uyumumuzu anlamadım dedi. Önceleri seviştikten sonra çok güzeldi, harikaydın vs. derdi. Anlamadım neden böyle oldu. Ki ben ısrar etmem o daha çok öpmek, sarılmak ister.
Siz ne düşünüyorsunuz arkadaşlar!
Normal de çok istekli, çok ateşli. Hatta bende daha isteklidir. Ben ona elimle vajinasına dokunurum o benim penisimi okşar. Bu olaydan sonra bende farkına varmıştım aslında. Eskisi gibi değildi ve ben ona dedim ki " Tamam, bundan sonra ne elinden tutucam, ne sarılıcam ne de öpücem " dedim. Ten uyumundan bahsettik ben daha ten uyumumuzu anlamadım dedi. Önceleri seviştikten sonra çok güzeldi, harikaydın vs. derdi. Anlamadım neden böyle oldu. Ki ben ısrar etmem o daha çok öpmek, sarılmak ister.
Siz ne düşünüyorsunuz arkadaşlar!
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar