+1 yılevlenmem benim için önemli kaldı ki hiç bir şey yaşamamış isterim (hani gtden ağızdan yapıp da bakireyim diye gezen bakire olmuyor bu böyle biline) evlenen illa ki olur da o ben değilim benim istediğim bu değil sebeplerimde aşağıda eğer merak edersen
1-ben birinin partnerlerinden biri olmak istemiyorum ilk ve tek olmak istiyorum.
2-benim ahlak anlayışıma uymuyor.
3-bana özel bir şeyi kalmamış oluyor benim görüp dokunduğum ne varsa daha önce başkası da aynılarını belki daha beterlerini yapmış.
4-benim için aşkın özünde sahiplenme var ama kalkıp daha önce başkasının olmuş birini sahiplenemem
5-daha benim yaşım kaç başım kaç ki benim birlikte olacağım insanın kaç olsun daha bu kadar genç yaşta böyle işler yapan birine herşeyi bırak karar verme yeteneği, nefis kontrolü, irade gibi konularda da güvenmiyorum, fevri karar veren, anlık yaşayan, bu tarz şeyleri özel görmeyen, lay lay lom biri olduğunu düşünürüm.
6-başkasını öpüp bilem ne yaptığı ağızla ne beni ne çocuklarımı öpmesini isterim, ya da kim bilir kimlerin ne yaptığı göğüslere ne kendi ağzımı ne de çocuklarımın ağzını sürmesini isterim ve kesinlikle başkalarının cinsel organının değdiği bir yere ne kendi organımı ne de elimi ağzımı değdirmek isterim alınan alınsın ama bu bende tiksinti yaratıyor.
7-anlamıyacak ne var bunlarda sevdiğim insan sadece benim olsun olmuş olsun istiyorum kim bilir kimle ne halt etmiş birini istemiyorum yahu sen alacak olsan 2. 3. el araba mı alırsın (araba yakıştırması hoş değil ama temel aynı) fabrikadan yeni çıkmış olanını mı fiyat aynı olsa.
8-bu tarz şeyleri bol yaşayan biri bunu önemsizleştirmiştir diğer partnerlerinden ne farkın olacak ki istediğin kadar zevk ver et eyle senle aldığı kadarın yarısı kadar bile olmasa dahi başkasıyla da az bile olsa zevk aldı yine ne ben onun için özelim ne de o benim için özel seksi anlamsız hale getirdi (zevksiz demedim anlamsız dedim)
9-yahu ben huylu adamım biriyle tokalaşırken bile acaba nereye dokundu bu herif diyorum içimden başkasıyla aynı bardaktan su içmeyi bile mümkün mertebe yapmıyorum (bunlar ilişkide oral falan yapmam anlamında değil genel anlamda titizliğim tutuyo bir de başka bir pislik erkek bedenin kim bilir ne yaptığı vücutla haşır neşir olmak istemiyorum).02 Yorumla
Soran+1 yılNiye bu kadar sinirlendin ki hsjdjsjfjsdj
- +1 yıl
yok sinirlenmedim daha önceden yazmıştım bunu kopyala yapıştır yaptım bir de benim konuşma tarzım agresifmiş psikologlarımın dedikleri doğruysa
En İyi Cevaplar
+1 yılBu tür kavramların ehemmiyeti gözümde sadece kavram olarak kalır gerisi kişinin dürüstlüğü ve kendini nasıl koruyor olması bakireyim diyip onun bunun altından kalkmayacaksa bakire olmasın bir iki ilişki yaşamış gitmemiş yurumemis dürüstçe söylemiş partnerine bunlara geniş bakmak lazım.
20 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
30Cevap
+1 yılDegil
Benim cok vardı g tt en verip. akireyim diyem22 Yorumla
Soran+1 yılGerçekten öyle. Ben de takmam. Erkek olsam da takmazdım bakireyim diyenin bile olduğu kesin değil ki
- +1 yıl
Ya napayım bakireyse ne olmasa ne amaaan
+1 yılhayır evlenmem ben yapmıyorum onunda yapmasını istemem bu sitede bir kişiden bir yazı okumustum namuslı bir kadına sahip olmadan önce namuslu bir erkek olmak lazım
00 Yorumla
+1 yılDürüst olmasına bakarım. Bakire değil ve birkere oldu oda zorla oldu evlencektik kandırdı vs vs klasik açıklamalar yapıyorsa asla dürüst değildir
02 Yorumla
Soran+1 yılBelki gerçekten öyle olmuştur. Benim öyle kandırılan birkaç arkadaşım var yapıp ayrılan
- +1 yıl
Ben çok kadınla oldum bitanesi bile çıkıp her sevgilime verdim demedi hep en kasarlarinin özellikle açıklamaları aynı birkere oldu oda zorla oldu iki üç beş kişiye verdim diyeni bulsam evli olurdum şu an
Gizli Üye(36-45)+1 yılbir sevgilisi olmustur genclik hatasi yapmistir tamam ama devamli gündelik iliskiler kurbani olmus biriyle hayir. Adam 5 sene flört edip vuruyor tekmeyi kiz ne yapsin?
02 Yorumla
Soran+1 yıl5 sene flört eden niye evlenmez anlamıyorum
Cevap sahibi+1 yılcok var öyle, adam calismiyor gayret etmiyor, asiri kiskanclik yapiyor, is seyahatlerine karisiyor.
Güven önemli dürüstlük dahada önemli herkes hata yapabilir
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBüyük konuşmam ama evlenene kadar seks falan yapmazsam bakire birini isterim buna hakkım olduğunu düşünüyorum. Ama seks yapmış olursam öyle bir hakkım olduğunu düşünmüyorum
00 Yorumla
+1 yılEvlenirim ama tercih etmem
30 Yorumlaevlenirdim. önemli değil bence
20 Yorumla
+1 yılEvlenirdim, niye evlenmeyeyim.
02 Yorumla
Soran+1 yılBazıları kirli der ya
- +1 yıl
Zihniyet meselesi
Ne kadar kullanıldığına bağlı
00 YorumlaEvlenirdim evet, çok da önemli değil :)
00 YorumlaEvlilik kullanmıyorum
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılSeviyorsam neden olmasin
00 Yorumla Ben önemli olduğunu düşünmüyorum
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 5,2b cevap paylaştı. Bakir olsaydım kabul etmezdin
03 Yorumla
Soran+1 yılBakir olmadığına göre evlenirdin o zaman
Soran+1 yılHaklısın
Gizli Üye(25-29)+1 yılZar diye bir şey yok ki zaten
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılBen bakirim bakire olmayanla evlenmem
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılEvlenmem cunku bakirim
00 Yorumla
+1 yılSeviyorsam neden olmasın
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılNeden olmasın. Önemli olan aramızdaki bağ...
00 Yorumla
+1 yılDeğil.
00 Yorumla
+1 yılBende yapar bırakırim
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 10,8b cevap paylaştı. Evlenirim
00 Yorumla
+1 yılEvlenmezdim
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4,5b cevap paylaştı.
+1 yılevlenirim
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılÖnemli değil
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılOlmaz.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBilmek gerekir
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılevlenmem...
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4,5b cevap paylaştı.
+1 yılEvet. Sorun olmaz
00 Yorumla
+1 yılÖnemli benim için
00 Yorumla
+1 yılBakir olsam evlenmem
00 Yorumla
+1 yılsen bakire misin
00 Yorumla
+1 yılEvlendim
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri