Flörtüm vardı evde PS4 oynuyorduk, dizi falan izliyorduk. Gözlerinden dokunuşlarından hepsinden hoşlandığı belliydi zaten omzuna yatabiliyordum bana yakınlaşıyordu.. Vs vs vs Sonra uzandı ben de yanına kıvrıldım. Öpüşmeye başladık bu devam etti. Fakat öpüşmenin devamında bizi durdurdu ve eve gitmelisin dedi. Ben de ne oldu dedim? Bir şey yok dese de.. Ben de hayal kırıklıkları mı uzun ilişkinden dolayı mı dedim? (6 senelik ilişkisi evlilikte arefesinde bitmiş) Belki her ikisi de dedi. 1 senedir böyle ama eski sevgilisiyle ilgisi de yok dedi. Üzülme dedim sarıldım ama o geri durdu. Ben evden çıkarken birlikte olmaktan keyif aldığını söyledi.. Arkadaşlar ben bu çocuğu seviyorum. Sizce ne yapmalıyım? Bu durum neden böyle oldu ki.. Ne yapmalıyım nolur yardım edin içim içimi yiyor.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer 
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Sana kendini kaptırıp önceki ilişkisi gibi olmasından korkuyor.
Ağzın kokuyodue ya da pis bir bölgene denk gelmiştir soğuyup gitmiştir
Onunla ilgisi olmadığına eminim. Hoş biriyimdir buna kendisi de söylemişti. Peki şu aşamadan sonra ne yapmalıyım?
Giden gitmiştir diyip önüne bakmalısın
içinde yaşadığı kırılmışlıklarda boğuluyor belliki sana güvenmek istiyor ama yarı yolda kalmaktan korkuyor. zaman lazım
Umursamadığın sürece kazanma ihtimalin var
Özür diledi 2 defa. Onu kaybetmekten korkuyorum..
Acaba ilişki olmasından mı korktu
Evet o da olabilir. Peki bir erkek bundan neden korkar ki?
Eğer ki bakireysen sonradan pişman olmandan korkmuş olabilir
Aradım açmadı. Sanırım kendi ile ilgili sorunları var.
O zaman kendine güvenmedi dediğin gibi dönüş yapınca konuşursun haberdar edersin umarım kırıcı olmaz sana karşı
Acı acı tebessüm ediyorum. Belki de hiç dönüş yapmayacak. İşte bu çok üzücü. Sence kendini toparlamaya mı çalışıyordur? İletişimi neden kesti eski duyguları mı yaşamamak için ya da yaptığımı çok basit mi buldu? Ama kendini suçlu hissediyordu 2 kere özür diledi. Benimle ilgili 1 senedir bu şekildeyim dedi anlayamadım..
Acaba cinsellik ile ilgili problemi mi var
Belki de eskisinden dolayı erekte filan olamıyor cidden bilemiyorum. 2 kere özür diledi de ne için anlamadım ki..
Erekte olamadığı için utanmış olabilir seni o şekilde bıraktığı için özür dilemiştir
Bu sebepten mi ben hiçbir şeyi haketmiyorum dedi acaba?
Büyük ihtimalle ondan ama ilerde anlatır kendine gelince konuşursun sende kırmadan yardımcı ol
İlerleyen zamanlarda tekrar aramalı mıyım sence?
Ara tabii ki halini hatrını sor ki değer verdiğini görsün
Açmadığında ben kırılıyorum biliyor musun :( Tekrar açmayacak sanki öyle hissediyorum. Cevap bile vermedi bana.. 1 hafta sonra belki bir daha ararım yine açmazsa sanırım kalbimde kalacak :)
Umarım açar ümitsiz olma yüz yüze konuşmayı denesen daha mantıklı değil mi belki sana karşı mahcubiyet yaşıyor ondan açmıyordur
Ister misin beğenmemiş hoşuna gitmemiş