Sevişmeyi yarıda bıraktı ve eve git dedi, neden böyle oldu?

Flörtüm vardı evde PS4 oynuyorduk, dizi falan izliyorduk. Gözlerinden dokunuşlarından hepsinden hoşlandığı belliydi zaten omzuna yatabiliyordum bana yakınlaşıyordu.. Vs vs vs Sonra uzandı ben de yanına kıvrıldım. Öpüşmeye başladık bu devam etti. Fakat öpüşmenin devamında bizi durdurdu ve eve gitmelisin dedi. Ben de ne oldu dedim? Bir şey yok dese de.. Ben de hayal kırıklıkları mı uzun ilişkinden dolayı mı dedim? (6 senelik ilişkisi evlilikte arefesinde bitmiş) Belki her ikisi de dedi. Üzülme dedim sarıldım ama o geri durdu. Ben evden çıkarken birlikte olmaktan keyif aldığını söyledi.. Arkadaşlar ben bu çocuğu seviyorum. Sizce ne yapmalıyım? Bu durum neden böyle oldu ki.. Ne yapmalıyım nolur yardım edin içim içimi yiyor.

Güncellemeler
+1 yıl
Ekleme: Bana öpüşmeyi durdurduktan sonra ben hiçbir şeyi haketmiyorum dedi. Kötü bir çocuk musun diye sordum. Hayır dedi. (Sanırım 6 senelik ilişkisinde yapması gerekenleri yapamadığından ötürü)
Güncellemeler
+1 yıl
Mesaj attım, içimde kalacaktı. Gerçekten hoşlanmıştım..
Ben:Ben değer verdiğim için senin yanındaydım. İyi olup olmadığını merak ediyorum. Bu durum bana kendimi çok kötü hissettiriyor. Arkadaş olarak seninle iletişim kurmak güzeldi bunu yine başarabilirsek daha iyi hissedebiliriz🌸
O: Kendini kötü hissedecek bir durum yok, arkadaşlık güzel olacaktır. Bana biraz vakit tanımanı isterim sadece
Ben: Zamanla her şeyin güzelleşmesi dileğiyle🙏🏻

Durum böyle ne düşünüyorsunuz?
Sevişmeyi yarıda bıraktı ve eve git dedi, neden böyle oldu?