Biri vardı iki sene önce tanıyordum sonra tekrar karşılaştık sevgili olduk bir gün konu açıldı ona tam bakire olmadığımı söyleyecekken bunu anladı ve geçmişimin bir önemi olmadığını uzunca yazdı. O bakirdi sonra ben onun ilki oldum ve hislerimi sordu sevgi anlamında ben de tam emin olamadığımı söyleyince neden benle oldun yakınlaştın dedi. İşte masum değilim dedim herkesi üzüyorum istemeden dedim. Ama kötü niyetle olmamıştım onunla gerçekten ilerlemek istiyordum. İşte ertesi gün soğuk davrandı üsteleme düzelirim dedi. Sonra onun yanına gittim. Bu sefer düzeldi geldin benim için düzeldim dedi geçti gitti dedi o kadar iyiydi ki. Sonra eve gidince biraz uzak davrandı bende bunu sorguladım işte üsteleme dedi. Sen ayrılmak istiyorsun da bahane yapıyosun ben anladım anlayacağımı dedi. Hayır yani ayrışmak istesem uzak davranmanı niye sorgulayım dedim çünkü ona çok değer veriyordum. İşte tutturmuş ben bahane atmışım. Bunu sorguladım çünkü birlikte olmadan önce daha yakındı bana. Sizce bunu neden yaptı? Hayır ortamı olan her gün farklı biriyle olan biri olsa derim niyeti belliydi ama öyle değildi o. İşte bir türlü anlam veremedim. Sonuçta ilki oldum bana değer veriyordu ve bir anda böyle uzaklaşması normal değil
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. Bakire olmaman hayal kırıklığı yapmış sonra birlikte olayım belki uyum vardır diye düşünüp yatmış o da hüsran olunca sana soğuk davranmış ki seni suçlayıp ayrılabilsin
05 Yorumla
Soran+1 yılYaptıysa konuşmaya devam etmezdi diye düşündüm hani bir de uzunca önemli olmadığını yazıp iyi hissettirmişti
Soran+1 yılneyden benimle birlikte olduğundan mı?
- +1 yıl
BAkrie değilsin diye birlikte olmuş ve istediğini alınca beni sevmiyorsun diye bahane üretip senden kurtulmuş. Kullanılmışsın yani
Soran+1 yıl@Achilleus55 :(((
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
5Cevap
Kusura bakma da kullan at yapmış seni üzüldüm bu olaya boyleler yüzünden bütün erkekler aynı kategoride yargılanıyor işte ne yaparsın 🤷
010 Yorumla
Soran+1 yılİki gün sonra yazacağımdan adım kadar eminim. Sana nasıl desem bu gibi şeylere alışkın değil ve neden bunu yaptığını anlayamıyorum. Başka bir sebebi olmalı
Soran+1 yılİşte anlamamın sebebi o bu gibi şeylere alışkın olmamasıydı hani sürekli biriyle takılan erkek olsa anlarım amacı yataktı diye. Ama ilk gece bir şey hissetmiyorsan neden oldu deyip ağlayan biriydi o yanımda. Ertesi gün düzeltmemize rağmen o gece yine uzak oldu ve sonra anlattığım şey gerçekleşti işte
Soran+1 yılNeden pişman olsun ki? Olsa da olur olmasa da olur kafasındaysa
Soran+1 yılHangisşnde
Soran+1 yılYa zaten o akşam çabaladım işe yaramadı bende çektim kendimi bu saatten sonra o yazsa da yalvarsa da umrumda olmaz artık
Cinsel Yaşam konusunda 10b cevap paylaştı. Seni kullanmis
01 Yorumla
Soran+1 yılHayır buysa neden önceki gece bir şey hissettiğine emin değilsen neden yaklaştın diye ağlayan biri aklım almıyor
- Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı.
+1 yılşanslıymış
05 Yorumla
Soran+1 yılNe yönden
- +1 yıl
ilki olan biri denk gelmiş daha ne olsun
Soran+1 yılYok onun ilkiydi
- +1 yıl
tamam işte hazır sevişecek kız düşürmek güzel olmuştur
Soran+1 yılBu olaydan sonra uzaklaştın dedim bana dediği şey böyle mi düşünüyorsun gerçekten oldu
Gizli Üye(30-35)+1 yılSonuçta kullandı
15 Yorumla
Soran+1 yılBilmiyorum o ilk gece şimdi nasıl bırakayım her gece aklına geldiğinde bu olay pişman olmayacak mısın demişti sonra bana bir şey borçlu değilsin demiştim. Ondan sonra işte düzelmişti aramız sonra böyle uzaklaşması tuhaf geldi.
Cevap sahibi+1 yılBence soğumuş
Soran+1 yılSen böyle yaptıkça üsteledikçe soğuyorum demişti ama üstelemem de birlikte olduktan sonra uzaklaşması yüzündendi
Cevap sahibi+1 yılÖzel konuşalım mı
Soran+1 yılYok olmaz burdan yazamaz mısın
Gizli Üye(36-45)+1 yılnormal
03 Yorumla
Soran+1 yılNeden ki
Cevap sahibi+1 yılarkadaslsr gerekrni yazmis benim yazmsmin anlami yok
Soran+1 yılSen bilirsin
Gizli Üye(25-29)+1 yılİyi yaptı mu
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSon durum
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında