Birlikte olduktan sonra neden uzaklaştı?

Biri vardı iki sene önce tanıyordum sonra tekrar karşılaştık sevgili olduk bir gün konu açıldı ona tam bakire olmadığımı söyleyecekken bunu anladı ve geçmişimin bir önemi olmadığını uzunca yazdı. O bakirdi sonra ben onun ilki oldum ve hislerimi sordu sevgi anlamında ben de tam emin olamadığımı söyleyince neden benle oldun yakınlaştın dedi. İşte masum değilim dedim herkesi üzüyorum istemeden dedim. Ama kötü niyetle olmamıştım onunla gerçekten ilerlemek istiyordum. İşte ertesi gün soğuk davrandı üsteleme düzelirim dedi. Sonra onun yanına gittim. Bu sefer düzeldi geldin benim için düzeldim dedi geçti gitti dedi o kadar iyiydi ki. Sonra eve gidince biraz uzak davrandı bende bunu sorguladım işte üsteleme dedi. Sen ayrılmak istiyorsun da bahane yapıyosun ben anladım anlayacağımı dedi. Hayır yani ayrışmak istesem uzak davranmanı niye sorgulayım dedim çünkü ona çok değer veriyordum. İşte tutturmuş ben bahane atmışım. Bunu sorguladım çünkü birlikte olmadan önce daha yakındı bana. Sizce bunu neden yaptı? Hayır ortamı olan her gün farklı biriyle olan biri olsa derim niyeti belliydi ama öyle değildi o. İşte bir türlü anlam veremedim. Sonuçta ilki oldum bana değer veriyordu ve bir anda böyle uzaklaşması normal değil
Birlikte olduktan sonra neden uzaklaştı?