Cinsel Yaşam İlk cinsel tecrübenizi kaç yaşında nerede yaşadınız? srkn61 Takip Et Guru Yaş: 46 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 yaşları alalim bakalim.. Güncellemeler+1 yıl soruyu güncelledim İlk cinsel tecrübenizi kaç yaşında nerede yaşadınız? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Yeni 16 olmuştum 0 54 Yorumla Sheldon999 +1 yıl Kaç yasındasın ki Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @Sheldon999 şu an 25 Yorumla Sheldon999 +1 yıl Yeni diyince sasırdım biran Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @Sheldon999 ahha yeni 16 olmustum Yorumla Sheldon999 +1 yıl Haha anladım teşekkür Yorumla Sheldon999 +1 yıl Evli misin şu an Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @Sheldon999 rica ederim Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @Sheldon999 hayir Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @Sheldon999 maalesef Yorumla Sheldon999 +1 yıl :( Yorumla Sheldon999 +1 yıl Bu saatte napıyorsun Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @Sheldon999 takılıyorum KS de. Yorumla Sheldon999 +1 yıl Hiç yorum yapmıyorsun gizli dışında sanırım :) Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @Sheldon999 evet cinsel konularda hiç gizliden cikmiyorum Yorumla Sheldon999 +1 yıl Sana takip isteği attım mı buarada Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @Sheldon999 bı bakayim Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Listemde yoksun Yorumla Sheldon999 +1 yıl Hadi ya :( birine istek attım tam sen sanmıştım Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @Sheldon999 kime attın Yorumla Sheldon999 +1 yıl Bu saatte online olan sen sandığım birine işte:( Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @Sheldon999 ben değilim unu biri yapmıştı ve tutmustu Yorumla Sheldon999 +1 yıl İyide yarım saattir bakıyorum canlı akışa gizli dışında yorum yapmıyor musun yarım saattir😄 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @Sheldon999 sade gizli Yorumla Sheldon999 +1 yıl O zaman bulamam ki zaten :( Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @Sheldon999 burada paylaştığın soru başlıklarını söylesen Yorumla Sheldon999 +1 yıl Senin mi Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ama adın alışıkmisim gibi Yorumla Sheldon999 +1 yıl Olabilir 😄 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @Sheldon999 senin Yorumla Sheldon999 +1 yıl Onun yerine gizliden çıktım profili olur mu Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @Sheldon999 Aydın'dan pek haz almiyorum Yorumla Sheldon999 +1 yıl Aa neden ki sessiz sakin yerdir Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @Sheldon999 ordan biri çok yakmıştı canım Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Canimi Yorumla Sheldon999 +1 yıl İyide herkes bir mi. Aynı durun istanbuldan biri yapsa koca İstanbulu mu sevmeyeceksin Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @Sheldon999 odogru söylüyorsun. Ama kötü bir durum iste Yorumla barmen544 +1 yıl 16 da merak mı vardı kazayla mı oldu Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @barmen544 evlenince mecbur sun ya hani Yorumla barmen544 +1 yıl 16 da mı evlendın cok erken ama ya Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @barmen544 ne yapalım evlen dediler evlendim Yorumla barmen544 +1 yıl hım yat dedıler yattım dıyon yanı sonra :) Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @barmen544 çok kötüsün Yorumla barmen544 +1 yıl e sen dedın ama hala evlı mısın Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @barmen544 hayır ve çok mutluyum Yorumla barmen544 +1 yıl demekkı kocan ılgili ve yatakta cok ıyı Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @barmen544 hayır demistim evli değilim iyi okuyamiyorsun Yorumla barmen544 +1 yıl tamam tm kacırmısım özur nerelısın Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @barmen544 aşk olsun takibe almıştın halbuki ca miyd cenk miydi neydiya senin adın unuttum Yorumla barmen544 +1 yıl ne zman takıbe almıstım timur benım adım Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Son mesajında günaydın Yorumla barmen544 +1 yıl sanada gunaydın o zmn :)) Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Demekki yanlış hatirlamisim özür dilerim Yorumla barmen544 +1 yıl oluyo arada Yorumla srkn61 +1 yıl 😂😂😂 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl 24 yaşında 2 4 Yorumla srkn61 +1 yıl baya gec kalmissin sitenin ortalamasına gore Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Evet. Benim için tabu değildi önemsemem ama rastgele biriyle değil sevdiğim biriyle yaşamak istediğim için böyle denk geldi. Ondan önce benim istediğim bana ilgi duymadı beni isteyeni ben arzulamadım falan tutturamadım djxjxj Yorumla srkn61 +1 yıl himm genelde oyle oluyor senin istediğin seni istemiyor seni isteyenleride swn istemiyorsun sonrada ev kurusu oluyorsun ki sen halletmişsin o işi Yorumla bilinmeyenşahıs00 +1 yıl şu an o kisiyle devam ediyor musun peki Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl on üç 0 9 Yorumla srkn61 +1 yıl masallahin varmis Yorumla bilinmeyenşahıs00 +1 yıl O kac yasindaydi Yorumla Atlas_du +1 yıl Önden mi yaptin 13 de kesin tecavüz bu Yorumla Cevap sahibi +1 yıl o 16ydı evet önden yaptık tecavüz değildi ben de istiyodum bi kere yaptık o da 1 dakika sürdü hemen boşaldı Yorumla Atlas_du +1 yıl Sonra devam yapmistir baska günler Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @Atlas_du başka şehre taşındılar ondan görüşemedik bida Yorumla Atlas_du +1 yıl Hepsi o 1 dk mi yani , yazik olmus , ama sonra bulmussundur bu pompaci yapmissindir adam gibi saatlerce her pozisyonda Yorumla Atlas_du +1 yıl Aslinda özelden yazsan bana , cok sormak istedim seyler var , benimde anlatacagim cok önemli seyler yaz Yorumla Atlas_du +1 yıl Var Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Sallayan sallayana yine 🙂
Yeni 16 olmuştum
Kaç yasındasın ki
@Sheldon999 şu an 25
Yeni diyince sasırdım biran
@Sheldon999 ahha yeni 16 olmustum
Haha anladım teşekkür
Evli misin şu an
@Sheldon999 rica ederim
@Sheldon999 hayir
@Sheldon999 maalesef
:(
Bu saatte napıyorsun
@Sheldon999 takılıyorum KS de.
Hiç yorum yapmıyorsun gizli dışında sanırım :)
@Sheldon999 evet cinsel konularda hiç gizliden cikmiyorum
Sana takip isteği attım mı buarada
@Sheldon999 bı bakayim
Listemde yoksun
Hadi ya :( birine istek attım tam sen sanmıştım
@Sheldon999 kime attın
Bu saatte online olan sen sandığım birine işte:(
@Sheldon999 ben değilim unu biri yapmıştı ve tutmustu
İyide yarım saattir bakıyorum canlı akışa gizli dışında yorum yapmıyor musun yarım saattir😄
@Sheldon999 sade gizli
O zaman bulamam ki zaten :(
@Sheldon999 burada paylaştığın soru başlıklarını söylesen
Senin mi
Ama adın alışıkmisim gibi
Olabilir 😄
@Sheldon999 senin
Onun yerine gizliden çıktım profili olur mu
@Sheldon999 Aydın'dan pek haz almiyorum
Aa neden ki sessiz sakin yerdir
@Sheldon999 ordan biri çok yakmıştı canım
Canimi
İyide herkes bir mi. Aynı durun istanbuldan biri yapsa koca İstanbulu mu sevmeyeceksin
@Sheldon999 odogru söylüyorsun. Ama kötü bir durum iste
16 da merak mı vardı kazayla mı oldu
@barmen544 evlenince mecbur sun ya hani
16 da mı evlendın cok erken ama ya
@barmen544 ne yapalım evlen dediler evlendim
hım yat dedıler yattım dıyon yanı sonra :)
@barmen544 çok kötüsün
e sen dedın ama hala evlı mısın
@barmen544 hayır ve çok mutluyum
demekkı kocan ılgili ve yatakta cok ıyı
@barmen544 hayır demistim evli değilim iyi okuyamiyorsun
tamam tm kacırmısım özur nerelısın
@barmen544 aşk olsun takibe almıştın halbuki ca miyd cenk miydi neydiya senin adın unuttum
ne zman takıbe almıstım timur benım adım
Son mesajında günaydın
sanada gunaydın o zmn :))
Demekki yanlış hatirlamisim özür dilerim
oluyo arada
😂😂😂
Genel evinde yaptım askerden önce
24 yaşında
baya gec kalmissin sitenin ortalamasına gore
Evet. Benim için tabu değildi önemsemem ama rastgele biriyle değil sevdiğim biriyle yaşamak istediğim için böyle denk geldi. Ondan önce benim istediğim bana ilgi duymadı beni isteyeni ben arzulamadım falan tutturamadım djxjxj
himm genelde oyle oluyor senin istediğin seni istemiyor seni isteyenleride swn istemiyorsun sonrada ev kurusu oluyorsun ki sen halletmişsin o işi
şu an o kisiyle devam ediyor musun peki
Yaşamadım
17 flndim
Yapmayan kız bulmak için geldim posta
on üç
masallahin varmis
O kac yasindaydi
Önden mi yaptin 13 de kesin tecavüz bu
o 16ydı
evet önden yaptık tecavüz değildi ben de istiyodum bi kere yaptık o da 1 dakika sürdü hemen boşaldı
Sonra devam yapmistir baska günler
@Atlas_du başka şehre taşındılar ondan görüşemedik bida
Hepsi o 1 dk mi yani , yazik olmus , ama sonra bulmussundur bu pompaci yapmissindir adam gibi saatlerce her pozisyonda
Aslinda özelden yazsan bana , cok sormak istedim seyler var , benimde anlatacagim cok önemli seyler yaz
Var