Bazı kızlar sevgilisinin tecrübeli olmasını istiyor, bazıları ise kıskanıp sevgilisinin geçmişinde cinsellik olmasını istemiyor. Sizce hangi taraf haklı?
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
ben kendime denk olmasını isterim. tecrübeyi de benimle kazansın
Peki hadi bir sorun çıktı ve ayrıldınız ileride bir daha sevgilin olursa ne olacak
dostum ben evlenmeden yapılmasını mantıklı bulmuyorum zaten
Hee anladım 😅😅, yanlış anlamışım😇. Peki şöyle sorayım o zaman, eşin cinsellikte cidden berbat ne yapardın? Bazen ben bu olaydan korkuyorum ya eşime yetemezsem diye
eğer türkiye şartlarındaki bir erkek berbatsa muhtemelen eşcinseldir:))
Ahahaha 😅😅, ya sorun şu ki penis boyu ile ilgili sorunum var ayrıca fıtığım da var. O yüzden kendimi pek zorlayamam falan. Bundan dolayı biraz endişeliyim.
kimse gelip seninkinin boyunu ölçüp yargılamaz. fıtık varsa da sen uzanırsın o zorlar ne diyim bilemedim hjxhhxxhcjx
Ya biraz bu boy konusunda zorbalığa uğradım o yüzden biraz canım sıkılıyor bu konuda. Biliyorum normal aslında boyu ama işte yine de korkuyorum da ya eşim de begenmezse diye. Ahahahah🤣🤣🤣 ya uzanma olayına yarıldım😂😂. Valla onun da ne bileyim benim için biraz cinsellik önemli bi konu hiç yaşamadım orası ayri bı konu ama bence evlilikte türlü türlü fantezileri denemek lazım. Çünkü siradanlasir illaki. Ama işte benim sorunlarım olunca işte boydan dolayı mesela her pozisyon yapılmaz ya da fıtiktan dolayı pek pozisyon vs. kalmıyor. Bı sure sonra siradanlasir cinsellik o yüzden. Bunu sorun ediyorum.
Kafa agrittiysam bu arada kusura bakma söyleyebilirsin rahatsız oluyorsan😇😇, rahatsız etmek istemem
fıtık ne kadar zorluyor ne kadar sınırlıyor onu bilemem ama belli bir aşamaya gelip evlendiğin kişinin senin penis boyuna takılacağını hiç sanmıyorum
Anladım teşekkür ederim 😇, fıtık baya baya hareketimi kısıtlıyor. Peki p. rno izliyor musun sen? İzliyorsun büyük penisli erkekler daha mı çok tahrik ediyor
izliyorum ama hiç boyuna falan dikkat edip daha da fazla etkilendiğim olmadı. bence sen çok abartıyorsun
Ya olay dediğim gibi o konuda çok dalga geçen oldu o yüzden biraz takıntı oldu. Bir de sexting yapmak istediğim zamanlarda genelde küçük diyip dalga geçip istemiyorlardi sexting yapmayı bazı kızlar. Ondan dolayı yani bu can sıkıntım. Bir de başka bir sorum olacak, eşin diyelim ki senin onun içine girmeni istedi d. ldo ile vs. nasıl karşılardın 😅😅
umarım bu soruya ömrüm boyunca cevap verme gereği duymam. ama eğer böyle bir teklifte bulunursa garip karşılarım yani
Ahahah😅😅, ya aslında bende bu durum var biraz😅 o fanteziye de tatmayi isterim ama dediğin gibi biraz tuhaf olay. Bu arada bisex değilim sadece eşimden isterim istersem ama işte tuhaf olunca pek söylemek de gelmez içimden. Ondan merak ettim acaba normal karşılanır mi ki diye😅. Bir de sence erkek yavaş mi olmalı hızlı mi, neden?
bilmem ki. o anın akışına göre değişiklik gösterir
Valla baya baya sohbet ettik 😅😅, bilgilenmis oldum 😂😂. Senin var mı peki merak ettiğin bir soru sen de sorabilirsin istersen öğrenmek istediğin bir şey var ise
merak ettiğim hiçbir şey yok. bence erkekler anlaşılması basit varlıklar:))
Ahahaha evet öyleyiz denir 😅😅, ama aslında çoğu erkeğin içinde gizli bı kişilik de var. Çoğu kişinin göremeyeceği bı kişilik. Maalesef toplum yüzünden genel olarak erkekler güçlüdür ilkesi benimsendigi için o içindeki yumuşaklığı göstermiyorlar bazıları.
ve sen de göstermeye çekiniyorsun öyle mi?
Beni dış dünyada tanır isen evet göstermem öyle üzgün olduğum yüzümü hatta benim agladigimi gören olmaz hep mutlu olarak hiç bir şeyi kafasına takmayan birisi olarak görürler. Ama bı kaç ay önceye kadar ömrüm boyunca büyük bir depresyon içinde idim. Yer yer intihar düşünceleri vs. vardı. Anca işte böyle internet ortamında tanıştığım kişiler bilirler depresif yüzümü. Ama şükür gecirdim artık depresifligimi. Kendimi toplayabildim onca senenin ardından.
Bı ben böyle değilim, genel olarak benim gibi olan insanlar da var. Ama sırf dışarıda mutlu gorukmek güçlü gorukmek zorunda olduğunu düşündüğü için dış dünyada nasıl olduğunu bilemiyorsun o kişinin.
bunun cinsiyetle alakası yok ben de böyleyim. dışardan herkes bana da ne kadar umursamazsın diyor mesela. bugüne kadar ağladığımı tek bir kişi bile görmemiştir oysa ki. evet toplum olarak bu duyguları yaşamak eziklik gibi görüldüğü için herkes içinde yaşıyor
Erkeklerde bu biraz daha yoğun ama, çünkü dediğim gibi erkekler ağlamaz diye direkt bir söz var veya bı erkek agladiginda kız gibi ağlıyor derler cinsiyetçilik yüzünden maalesef bu erkeklerde biraz daha yoğun oluyor. Amacım yarıştırmak değil bu arada biz daha çok ağlıyoz bız daha çok eziliyoruz diye 😅. Sadece benim düşüncem böyle. Yardıma ihtiyacın olursa bu arada anlatabilirsin 😇, hatta konuşabiliriz bile. Elimden bir şey gelirse yardımci olurum😇.
teşekkürler:dd
Rica ederim😇😇, aslında senle tanışmayı isterdim açıkcasi😅😅 tanışmaktan kastım muhabbet etmeyi 😇. Hoş sohbet birisin😇
çok talibim var sıranı kolla:dd
Ahahaha 😂😂, yok be aşk anlamında vs. değil normal arkadaş anlamında 😇. Rahatsız olursan engellersin beni zaten ki rahatsız da etmek istemem. Sadece dediğim gibi sohbetin iyi😇
sexting düşüncen varsa goodbyee
Yok ya, sexting beni pek sarmiyor zaten eskisi gibi😂, hem de öyle bir düşüncem olmaz çünkü olsa derdim şimdiden. Normal konuşmak için diyorum dediğim gibi 😇
çıktım gizliden
Her türlü cevabına saygım sonsuz😇, cevabın ne konuşmak istemiyor isen ona göre konuşmayı bitirecem ( küfür falan değil 😂😂😂)
Yazdım😇
İki taraf da haklı bence :D
Bu arada eğer tecrübesizsen ya yol veriyorlar ya da aldatıyorlar maalesef öyle
Bazen aynen cinsellik düşünen birisi gelip sırf bu yüzden uzaklaşıyor tecrübesi yok diye. Anlamıyorum valla yaşasam onu da kıskanıp uzaklaşırlar😂
Zaten önceden bir geçmişi varsa benimle olmayada hakkı olmaz iğrenirim ondan
Ama bazı kızlar tecrübesinin olmasını istiyor, haklılar mi onlar
Ben tecrübeli severim
Kiskanmaz misin eşini