Yoksa benle yaşadı benim namusun bu kız diye diyenler var mı
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(30-35)+1 yılTurk erkegi sevistigi kizla evlenmez. Bakire ile evlenir, sonra evliligindeki cinsellikten memnun olmaz bu kadin isteklerime, fantazilerime cevap vermiyor, isteksiz der. Evliyken bakire olmayan kizlarla aldatir ve ihtiyacini gidermeye çalışır. Bu kısır dongu icinde debelenir dururlar. Turk erkeginin bakire olmayip evlenecegi kadinlar yabanci kadinlardir. bir tek onlarda bakireliği sorun etmezler. Rus, ukrayna ya da baska milletten kizlarin cinselligini sorgulamazlar bir tek. Turk kizi olunca bakire olacak, ben o kadar erkegin altina yatmis kadini, benim altima yatmis kadini nikahima almam cocuklarima ana yapmam derler ama tek turk kizlarina gecerlidir bu. Kizlarin milliyeti değiştiği zaman bunlarin pek onemi kalmaz.
20 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
20Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 301 cevap paylaştı.
+1 yılEvet basit olarak görüyorlar ve ağır kelimeler kullanlarda var
01 Yorumla
Soran+1 yılMaalesef
Memnun kaldiysa devam eder. Devam ettikce duygu olusmaya baslar
03 Yorumla
Soran+1 yılE böyle olur mu
Soran+1 yılDuygu oluşması
+1 yılDeğişir
kimle hangi evrede nasıl gelişme oldu vs
09 Yorumla
Soran+1 yılBen nikah diyorm ama benmki nikah işlemi 4 gün sürer ben bekleyemem yapalm sonra kıyarız diyenden
- +1 yıl
14 Şubat diye mi
Soran+1 yılYok 4 gün sana dokunmadan duramam önce yapaym sonra nikah yaparız cinsnden ama yapsam bana nikah yapacağı ne malum
- +1 yıl
Aynen öyle. Sakın aynı yerde kalma. Yoksa sende duramazsın. Yaparsın. Ama sonra her şey olabilir. Onun aklı gidiyor sana bu kadar yaklaşmışken ama olmaz. Onu da çok iyi anlıyorum.
Soran+1 yılO yüzden zorluyorum nikahı
- +1 yıl
En iyisi
Soran+1 yılPes ettirtecegm en sonunda
- +1 yıl
😉👍🏻
Soran+1 yılKolundan tutup götürtcem
- Cinsel Yaşam konusunda 5b cevap paylaştı.
+1 yılİkisi de mümkün ama evlilik dışı ilişki iyi değildir.
03 Yorumla
Soran+1 yılDimi ama 4 gün bekleyemm ben diyor nikah işleri 4 gün sürermiş
- +1 yıl
Bekleyemeyene güle güle deyin.
Soran+1 yılDimi adam 30 sene beklemiş 4 gün mü koyacak
Cinsel Yaşam konusunda 670 cevap paylaştı. Nasil yasadigina gore degisir hersey. Barda tanismistir o aksam iliski yasamislardir gecelik diye umursamaz
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 10,8b cevap paylaştı. iki tip erkekde mevcut seninkisi hangisi ne bilelim :D
04 Yorumla
Soran+1 yılBenimkisi nukah işi 4 gün sürer bekleyemem cinsinden
Soran+1 yılYaparız sonra kıyarız cinsndan e tabi kyarsa
Soran+1 yılSanırm
Gizli Üye(25-29)+1 yılHayatta öyle görmem. O benim için en değerli kişidir.
024 Yorumla
Soran+1 yılEmin msn
Cevap sahibi+1 yılEvet, eminim. Sen peki ne düşünüyorsun? Birisiyle birliktelik yaşıyorsam onu başımın üstünde tutarım.
Soran+1 yılBen nikahsız yaşamam artı güvenemiyorum
Cevap sahibi+1 yılOrası da öyle de. Yine de bir kızla cinsel ilişliye girersem onu asla yarı yolda bırakmam. Sonuçta benimle bir ilişkiye girmiş ve yola çıkmış. Başımın tacı olur kendisi.
Soran+1 yılAh ah
Cevap sahibi+1 yılNeden öyle dedin?
Cevap sahibi+1 yılBenim gibi düşünen çok az maalesef. :(
Soran+1 yıl2 kere terk edildim bu tarafından
Cevap sahibi+1 yılNasıl terk edebilirler ya? Birde 2 kere. Çok yanlış karar. Sebebi neydi? Bu arada haddimi aşmıyorumdur umarım. Kusura bakma. Benim sevgilim olacak da terk edeceğim. Yapacağım en son şey olur. Dünyalar kadar severim onu. Sende üzme kendini lütfen. Onlar kaybetti seni.
Soran+1 yılLafı mabadından anlayp terk etti
Cevap sahibi+1 yılKusura bakma da anlayamadım.
Cevap sahibi+1 yılYanlış anlaşılma kıskançlık falan sanırsam
Soran+1 yılYok ya örnek veriyorum mesela onu üzerine alınıyor ayrılıyor hemen
Cevap sahibi+1 yılSen ne diyorsun ki? Yani bunu sorma amacım bana da söylense ayrılır mıyım acaba? O yüzden soruyorum. Yanlış anlama.
Soran+1 yılMesela lafın gelişi diyorm bir erkekte tipe bakılınsa estetikle falan uğraşırdın dedim vay sen bana tipsiz mi dedin dye ayrılınışyorm
Cevap sahibi+1 yılOnun o zaman ayrılma bahanesi vardır. Onu da sebep olarak gösterip kaçmıştır. Sırf bu yüzden ben olsam senin kalbini asla kırmazdım. Eğer bu yüzden seni terk ettiyse çok hata yapmış.
Soran+1 yılEvet ama o kabul etmiyor ki ben suçluyum ona göre sonra o çok aşıkmış bana falan fistan
Cevap sahibi+1 yılSenin gibi birisinin kalbini kırıyorsa nasıl aşık olsun sana. Ben anlamıyorum gerçekten bir insanın kalbi bu kadar kolay kırılmamalı. Hele ki ilişkiye girdiysen o sana güvendiyse sen daha nasıl kırabilirsin ki? Gerçekten anlaşılması çok zor, değil mi? Peki başka sebepler oldu mu? 2 Kere oldu demiştin ya
Soran+1 yıl2. Si de şuydu çevrimiçi ama yazmıyor dedim niye yazmıyorsn dedi ailemle geçireceğim bende dedim peki o zaman sen ailenle iyi vakit geçirmeler dedim bastı engeli
Cevap sahibi+1 yılÇok gereksiz trip atmış ve engelleyerek her şeyin kolay olacağını sanmış. Bu kişiler senin ilişkiye girdiğin kişiler miydi?
Soran+1 yılYok
Cevap sahibi+1 yılBen aslında ilişkiyi bırak gerçekten beni seven bir sevgilim olsun hayatta onu üzmem, en değerlim olur. Ama yok olmuyor işte. Bende hep yalnız kalacağım sanırsam. Derdimi anlatacak kimsem de yok.
Soran+1 yılHayırdır
Cevap sahibi+1 yılYanlış mı anladın gerçekten kötü bir şey demedim kusura bakma. Özür dilerim.
Gizli Üye(25-29)+1 yılO da insan neden neden kardeşim inancınızı mı kaybettiniz insana değer vermeyen bir toplumm ettiniz bizleri
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 25,6b cevap paylaştı. Hayır elbette. Seviyorsam, eşim yaparım... Nikah yaparım... Yerim ondan sonra...
06 Yorumla
Soran+1 yılDimi nikah işlemleri 4 gün bekleyemem diye uyduruyor
Soran+1 yılHemen alınıyor mu
Soran+1 yılO zaman adamı hemen götürmem lazım
Gizli Üye(30-35)+1 yılHerşeyimiz uyumlu olacak ve benim gibi ilkiyse her türlü nikah garanti.
00 Yorumla
+1 yılBen hic bir iliskiyi basit görmem. seks yaptiktan sonra bile. Kadınlar benim icin muhtesem varlıklardır. Her zaman saygı duyarım. Çünki mükemmel olduklarini icıne girince anlıyorsun.
00 Yorumlakişiden kişiye değişir tabi ikiside olan var kimi yatar kalkar umrumda olmaz kimiside sadece sütünur namusum benim der
04 Yorumla
Soran+1 yılOnu nasıl anlaşılır
Soran+1 yılVersem nefessiz yani
+1 yılAsla bir kadını basit görmem hele ki birlikte olacağım kadını
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı.
+1 yılNamusum olmıcak kızla neden yaşayım
03 Yorumla
Soran+1 yılYaşayan çook
- +1 yıl
Kızlardan ötürü
Soran+1 yılO zaman yok demeye devam
Hiç sanmıyorum son dediğinin olacağını
01 Yorumla
Soran+1 yılBende sanmıyorm ama belki bir umut vardır
Adamına göre değişir
00 YorumlaTabii ki ikincisi yani
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılNeden basit gorsunler ki
02 Yorumla
Soran+1 yılYatıyoruz ya
- +1 yıl
Alakasi yok benim gorusum bu sekilde
Düzenli yaşatırsa değer bile veririm
02 Yorumla
Soran+1 yılO derece?
- Cinsel Yaşam konusunda 5,2b cevap paylaştı.
+1 yılBazıları görür
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. Basit görmem
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBasit gormez
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılVar tabi
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım