Erkekler cinsellik yaşadığı kızı unutur mu?

Ondan önce bir ilişkim oldu zorla ama buna asla inanmadı ve beni sürekli üzdüğü travma yarattığı için ayrıldım çünkü o da beni o kadar ağır sözlerle terk etmişti güvenim bitti bugün ona yazdığımda hala bende olduğunu gördüm. Devam eder mi hayatına? Zamanla başka birini almasından korkuyorum ve ben düzeldikçe sen şımarıyorsun dedi. Ben alttan alırsam biliyorum ki zamanında söylediğim sözleri bana yutturacak , korkuyorum..

Bu durumda ne yapmalıyım? Ben unutamıyorum mesela onu çünkü gerçek anlamda tecavüz dışında ilk defa beraber olduğum kişiydi bu ama buna hiçbir zaman inanmıcak biliyorum..

Güncellemeler
1 yıl
Aylar sonra yine barıştık arkadaslar. O baska sehire gitti ailesiyle ama asarız dedi yine seni bırakmayacağım yine eskisi gibi olucak diye vaatlerde bulundu ben terk ettim çünkü beni en güvendiğim ona asık olduğumda yaramdan yaralamıstı asacağız prensesim diyince sans tanımak istedim belki kullanır diceksiniz ama oda içinde gerçekten bir ilişkimiz vardı aşırı kıskançlıkları geçmişe takıntılığı yüzünden yaralanınca yorulmustum
Erkekler cinsellik yaşadığı kızı unutur mu?