belli olmaz bu gibi durumlarda karşıdakininde duyguları karmaşıktır sende kırılmaya müsaitsindir sonu bazen olumlu biter bazen olumsuz herseye ihtimal var onun içine şüphe düşer bu şüphe seni kırar bitirir bazen sonunda şüpjheler gecer bazende geçmez yıllar sonra çeker gider bu iş çok uzar birazda onun kişilik yapısı davranısı karakteri ve senin kişilik yapın davranısın karakterin sonuca etki eder bunları detaylıca bilen birisi sonucu tahmin edebilir ama kesin emin olamaz hiçbir zaman bu gibi durumlarda sonucu tahmin etmek zor
014 Yorumla
Soran1 yılO ikizler burcu ben biliyorum zamanla gider yine. Bir kere bunu yapmış biri yine yapar. O da sen gidersin diyor sen gittin diyor
Soran1 yılBenim güvenim bittiği için ben gittim. Aylar sonra konuştuk barıştık sevgili olduk sonra yine ben bıraktım bağlanmaktan korktum çünkü. Benimle aramda iletişim sorunları var. Çocuğa kendimi ifade edemiyorum ya da o beni anlamıyor
Soran1 yılAma aylardır hatta bir yıldır ne benim hayatımda ne onun hayatında birisi yok bizde barışamıyoruz anlamıyorum ne yaşıyoruz
Soran1 yılÇünkü o ikizler burcu
- 1 yıl
burçla alakası yok bu durumu yasayan cok insan gördum farklı frarklı burclardan ama kararsızlık surer acaba gercekten tecavuzmu oldu der olduguna ikna olsa bazıları durumu kabullenir bazısı kabullenemez o yuzden kişilik yapısını şahsi hayatını detaylı bilmek gerekiyor her insanın karakteri farklıdır
Soran1 yılBarıştık yanlışlıkla fjjfhf
Soran1 yılKavga ediyordum en son
Soran1 yıl1.5 aydır içimde tutup bugün attığım reels ile adam bana saydırdı ben ona sonra barışalım dedi. Şehirden bile gitti yinede istiyor beni
Soran1 yılBen 24 o 21 yasında uzun olay ya
En İyi Cevaplar
1 yılUnutmaz ama hatırlamak ta istemez. Bak kızım kendini asla kimseye inandırmak zorunda kalma çünkü erkekler istediğine innanir istediğine gider. Sende keyfine bak. Sen niye başkasına geçmişini anlatıyorsun ki.
04 Yorumla
Soran1 yılAnlatmadım geçmiş falan o anladı
- 1 yıl
Ya o müneccim bku mu yemiş te anlamış belli etmişsin kendini
Soran1 yılO anda anladı işte
- 1 yıl
Canım sen kendini belli etmişsin bak birine dediğin zaman o da seninle seks yapma hakkı kendinde buluyor
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 5b cevap paylaştı.
1 yılBoşta kalırsa yeniden aklına gelir gadası
00 Yorumla Bu geri dönüşü gerçekleştirdiğinde bazı sınırlar koyarsan karakteristik olarak ilişkinde mutluluğu yakalarsın
028 Yorumla
Soran1 yılBen ona bir adım geri adım atarsam direkt açık olarak bana ne oldu başkalarıyla olmadı bana geri mi döndün diyecek ben bunu söylesin istemiyorum da ama hayatını birisini alırsa kahrolurum..
Soran1 yılBen aslında Bir tık pişmanım. Ama bu ilişkide sadece benim hatalarım yok
Soran1 yılBeni geçmişteki sevgilimle yargılıyor ve bu beni sürekli üzüyor
Soran1 yılO da benim zamanında en yakın arkadaşımız çıkmıştı kız ona olan aşkını bana anlatıyordu. O zamanlar bizim aramızda bir şey yoktu ama aldıktan sonra o kız arkadaş artık hayatımda olmadı
- 1 yıl
Bak mesela şöyle bir yol izle. O seni özlesin istesin ve arasın ve en son sen ona kriterler koy bana bu eski sevgili mevzusunu bidaha açma diye ve rahatsız olduğun konuları. Ve kesin kes beni kaybedersin bidaha dönmem de ona. Ayrıca bu adam senin ilkin olduğunun farkında değilmi eskiyi niye takıyor ki
Soran1 yılO an kan gelmediği için sen baskasıyla oldun Bu benim için önemli bir mevzu dedi benimle bayağı ağır konuştu bir ara ilişkiyim o bitirmişti. Özür diledi ama sonra ondan sonra hiçbir şey eskisi gibi olmadı
Soran1 yılBen ondan sonra güvenin bitti ona karşı o bana ne kadar iyi olsa da ben ondan uzaklaştım çünkü güvenim bitti yine gidebileceğini düşünüp bağlanmaktan korkuyorum
Soran1 yılÇünkü gerçekten biliyorum barıştıktan sonra yine bunu yapar
Soran1 yılŞey dedi az önce , ben düzeldikçe sen şımarıyorsun. Eskiden hep baskın taraf oydu şimdi ben ona onun gibi davranınca çocuk eşit davranıyor. Saygısız davranmıyor yani insan gibi görüyor
Soran1 yılBen barışmak istiyorum Bir tık gurur yapıyorum şu an çünkü biliyorum geri adım atarsam ne olur konuştukların sana yüz vermedi bana mı döndün diyecek
- 1 yıl
Ozaman sana bidaha döndüğünde yazdığında ettiğinde bu konuyuda dile getir , inandığım ne varsa üzerine yemin ederim ki ilkimsin ama bidaha bu konuyu gündeme getireceksen hiç olmayalım gündeme getirirsen bir daha asla sana geri dönemem diye sınır koy masumlaş ve ve kesin olduğunu kesin bir dille ona anlat. Maneviyatının bozulduğunu ona söyle vicdanen onu rahatsız et
Soran1 yılBir kere çok yanlış anlaşıldım. Sanaldan birisiyle konuşuyordum o sırada beni hastaneye götürmüştü ve çocukla buluşup da beni arayınca çok kötü oldu çünkü çocuk bipolar hastası ve sadece arkadaşça konuşma vardı
Soran1 yılAma o anlamda gerçekten kimse olmadı hatta ben kimseyle buluşmadım bile. Bir ara o kadar bana kötü davrandı ki babamla çok büyük bir kavga etmiştik onu çağırdım bana gelmedi o bana bunları yaşatan kişiyle fotoğraf çekip özellik de onu görmesini sağlamıştım
Soran1 yılŞimdi bunlar için pişmanım da
Soran1 yılAma dediğim gibi söyleyemiyorum çünkü bana ağır şeyler söylüyor
Soran1 yılAma ondan sonra gerçekten kimseyle ne ilişkim oldu ne de o anlamda bir şey oldu. Duygusal bir boşlukta birbirimizi anlayabilecek iki arkadaş olmak istemiştim bir erkekle
Soran1 yılYani o bipolar hastası olan kişi sadece telefonda konuştuğum dertleştim birisi ama sevgilim olacak bu çocuk her şeyi yanlış anladı
Soran1 yılBana laf sokucu gönderiler atıyor
Soran1 yılBen de sinirlenip kavga ediyorum
Soran1 yılSana da vay efendim sen beni bırakmışsın bunları deme hakkın yok diyor
Soran1 yılKıskanıyorsun kuduruyorsun resmen dedi sana mı dedim güldüm ben de
Gizli Üye(36-45)1 yılYattığı kıxın markasına kalitesine bağlı ucuz et karın tokluğuna bir kere yenir kaliteli markalı et damakta Tat bırakır gider gelir o tadı ararsın
34 Yorumla- 1 yıl
tebrikler
Soran1 yılOndan sonra biriyle beraber olmadım
- 1 yıl
işte gerçek bir kadın
Cevap sahibi1 yılHata günah bir ya da bin arkadaşım hayat senin bacak herkese açılır o anlık zevkle ama dürtülmek kalıyoruz insanız hepimiz yanılırız bundan sonraki hayatında daha dikkat li olmalısın kendi kendini okşa daha iyi en azından bilirsin kaliten sicilin bedenin ruhun da aynı anda dürtülmedi
1 yılCogu erkek unutur ama kiz unutmaz kizlarin cogu beraber oldugu erkege asik olur aksine oyle de bi durum var
00 YorumlaUnutmaz ama düşündüğüm karakterde birisi geri gelse bile tekrar gidecektir
01 Yorumla
Soran1 yılBenim gitmemdeki tek amaç o beni terk ettiği için güvenimin sarsılmasıydı
1 yılZayıf erkek travmandan faydalanır. Doğru kişi değilmiş. Unutmayacak tabiki
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 818 cevap paylaştı. Şu an büyük ihtimal a. m için gerçek yüzünü saklıyor tecavüz mu edildin o kısmı tam anlamadim
017 Yorumla
Soran1 yılEvet ve o anda hiçbir şey hissetmemiştim ve daha doğrusu olmamıştı sadece içime girmeye çalışırken zarı yırtıp ileri gidemedi ben gerçek anlamda bununla beraber olunca kan gelmeyince ve içime girince anladı bunu o zaman sonra zaten hayatım karardı
Soran1 yılDershanedeki arkadaşımdı 23 yaşındaydım ben o da 20 yaşında.
Soran1 yılBunu bildiğim için barışmak istemiyorum zaten
Soran1 yılBarıstık
Soran1 yılBüyük ihtimalle ayrılır ama ben bunu kullanıp ona koz yaparım
Soran1 yılBen onun vazgeçilmez olmadığını gösterdim. Benim kurallarım var ilişkide diyor ben hep onları çiğniyorum benim başka bir erkekle olabilme ihtimalime dayanamıyor mesela bunu gördüm
Soran1 yılBir erkekle sanalda normal dertleşip buluşmadığım halde bile adam hastanede böyle deli olmuştu
Soran1 yılAdam olsaydı da hayatımda olsaydın ben seninle konuşurdum demiştim ve ayrıca öyle ilişki gibisinden değil duygusal bir şey yoktu sadece dertleşiyordum ve hayatımda o insanı görmemiştim
- Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı.
1 yılO da iste bunu kullanıp arada sana gene cakacak
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 3,7b cevap paylaştı.
1 yılErkekler unutacağı kızla yatarlar.
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 310 cevap paylaştı.
1 yılerkek unutur kadın unutmaz
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı.
1 yılGerek yok uzak dur engelle direk
01 Yorumla
Soran1 yılEngelleyemiyorum çünkü ilkim oldu
1 yılÇok zor uzakdur bu tiplerden
00 Yorumla
1 yılunutmaz
03 Yorumla
Soran1 yılPeki bana geri döner mi zamanla? Ben de ona sözlerle yaraladım hani eğleniyorsun gibisinden adam da bana bir sene seni mi beklerdim eğlenmek için dedi
Soran1 yılŞu durumda benim haklı olduğum noktalar da var o kabul etmiyor ben de onun haklı olduğu noktaları kabul etmiyorum. Şu an mesela sinir olduğumda bile başkasını hayatta almasını düşünemiyorum , kahroluyorum
Soran1 yılAma biliyorum ki ben geri adım atarsam ne oldu başkaları sana yüz vermedi bana mı geldin diyecek bu lafı duymak istemiyorum
1 yılYok unutmaz
00 Yorumla
1 yılUnutmaz
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne