Cinsel Yaşam Bir erkeğin yatak performansı neden kötü olur? (Sayfa 2) Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 215 Bir erkeğin yatak performansı neden kötü olur? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 17 kişi beğendi
geceler_sessiz0606 Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. Yatakta kötümü performans 0 0 Yorumla
Derman034 Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 97% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı. Bilmem Belki bilmiyordur 0 0 Yorumla
Engin28 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 97% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 23,8b cevap paylaştı. Herkes aynı olacak diye bişey yok 0 0 Yorumla
SeductiveDusky Takip Et Xper 6 Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Acemi olduğu için 5 1 Yorumla smterden7797 +1 yıl zakanla alisir Yorumla
zirkonn Takip Et Master Yaş: 39 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 10,8b cevap paylaştı. acemidir yapamaz bu kadar basit 0 0 Yorumla
scorpion026 Takip Et Master Yaş: 40 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 8,1b cevap paylaştı. neyi eksik sen söylicen 0 0 Yorumla
BerkMaraş Takip Et Guru Yaş: 35 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 754 cevap paylaştı. eğitme kısmı da sana kalmış zamanla öğrenir 0 0 Yorumla
srknygt811 Takip Et Guru Yaş: 44 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,4b cevap paylaştı. Bazen sadece kendini düşünür partnerin 0 0 Yorumla
Gecelerin_yargıcı_34 Takip Et Guru Yaş: 38 , eic 99% +1 yıl Spor yapsın 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Sporla bamyası buyur mu Yorumla Gecelerin_yargıcı_34 +1 yıl Bamyaysa büyümez sen performans sorusu sormuştun boyut değil, buyutunu dert ediyosan önünde sadece iki şık var ya ayrılacaksın ya da aldatacaksın eninde sonunda biri olacak, çünkü sende azla yetinecek potansiyeli görmüyorum Yorumla Soran +1 yıl 19 cm ile kim doymus ki ben doyayım Yorumla Gecelerin_yargıcı_34 +1 yıl 🤣🤣🤣 bende seni ciddiye almış konuşuyorum Yorumla
minikkladyy Takip Et Master Yaş: 26 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı. neyi beceremiyor? 0 0 Yorumla
hot_chocolate Takip Et Master Yaş: 44 , eic 43% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,8b cevap paylaştı. Ayrıl o zaman 0 2 Yorumla aslıcıkkkkkkkkk +1 yıl insanın sevdiğinden ayrıması kolay mı Yorumla hot_chocolate +1 yıl @aslıcıkkkkkkkkk o zaman performansından şikayet etme Yorumla
Sormalarageldik Takip Et Master Yaş: 30 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4b cevap paylaştı. 3 5 cm i eksiktir 0 0 Yorumla
freedom1905 Takip Et Xper 4 Yaş: 41 +1 yıl tecrübesiz dir. ya da gecikti rici kullanmamıştır 0 0 Yorumla
Alfonzo3441 Takip Et Xper 6 Yaş: 35 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 359 cevap paylaştı. Motivasyon 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Çok mu kötü? 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Seninkinden kotu olamaz Yorumla Cevap sahibi +1 yıl ya ne zaman benle yaptın senSeni sabaha kadar uyutmam ben Yorumla
Be_smart Takip Et Guru Yaş: 46 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 601 cevap paylaştı. Biz ne bilelim 0 0 Yorumla
TayyarRA Takip Et Master Yaş: 32 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Tecrübesi yoktur 0 0 Yorumla
Zyeprrexa Takip Et Yoda Yaş: 38 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 796 cevap paylaştı. sorun ne? 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
104Cevap
Kendisine sordun mu? 😁
Partneri beğenmesem milim kalkmıyor.
Bilgisizlik ve pratik olabilir
Yatakta kötümü performans
İşi bilmiyodur 😎
Bilmem Belki bilmiyordur
Herkes aynı olacak diye bişey yok
Bir yerde bir eksiklik var demekki
Acemi olduğu için
zakanla alisir
acemidir yapamaz bu kadar basit
Doyumsuzlugu tatmadigi icin
Doggy bile yapamıyor mu 😂
Kac kisi ile yaptin ki bununki kotu
neyi eksik sen söylicen
eğitme kısmı da sana kalmış zamanla öğrenir
Bazen sadece kendini düşünür partnerin
Önceden seks yapmamış olabilir
Herkes iyi olsa iyilerin kıymeti ne olacak?
Spor yapsın
Sporla bamyası buyur mu
Bamyaysa büyümez sen performans sorusu sormuştun boyut değil, buyutunu dert ediyosan önünde sadece iki şık var ya ayrılacaksın ya da aldatacaksın eninde sonunda biri olacak, çünkü sende azla yetinecek potansiyeli görmüyorum
19 cm ile kim doymus ki ben doyayım
🤣🤣🤣 bende seni ciddiye almış konuşuyorum
neyi beceremiyor?
Tecrübesi eksik
Onu sen bileceksin
Ayrıl o zaman
insanın sevdiğinden ayrıması kolay mı
@aslıcıkkkkkkkkk o zaman performansından şikayet etme
Herkes herşeyi başaracak diye bir kural yok,
Bilgi ve tecrübe...😉
3 5 cm i eksiktir
Offf manyahmısın