Ben anlamıyorum neden beceremiyor diğerlerinden neyi eksik
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılBirincisi erkeğe seks konusunda çok fazla sorumluluk yükleniyor. İkincisi erkek ortamin da dönen yalan 5 yaptım 6 yaptım içtim uyudum uyandım bir daha yaptım gibi. Erkek de tecrübe yok ise o günde günün de değil ise kendini sıkar hatta öyle sıkar ki o git gel yapar iken sen yataktan git geri gel o hala devam eder. Sonuç koskoca bir hiç
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Cinsel Yaşam konusunda 658 cevap paylaştı.
+1 yılYatak performansini niye tek tarafli dusunuyorsun. Sen ruh gibi yatacan o seni duzecek. Kim zevki aldi kime gore performans iyi bir dusun. Zevki alan adam performansi eforu sarfeden kendine gore iyi olan yine adam. Sen ne yaptin. Ondan sonra sucu erkege yukle
Uyum olmazsa performansta olmaz
Sen ben utaniyom onu yapanam bunu yapamam dersen yatakta ruh gibi yatarsan olmaz.
Ikinizde acemi olabilirsiniz ama denemekten kacinmayin. O oyle olur mu diye sormayin birlikte deneyin. Olmuyorsa baska pozisyonlar deneyin
Acele etmeyin. Amac bosalip giyinip gitmek olmamali. Sevisin zamanin tadini cikarin.
Bi erkegi sahlandiran kadindir.00 Yorumla
Öyle alışmıştır. Bedenini öyle alistirmistir, hızlı boşalma anlamında. Bencil biri degilse seninle konuşur, problemi çözmek için doktora gider.
Özgüven problemi de olabilir. Heyecan yapıyor olabilir. Birçok şey olabilir. Hatta geri bildirim vermediğin sürece erken boşalmayı normal görüyor bile olabilir. Ona kadın bedenini anlatabilirsin. Daha uzun bir uyarılma istediğini anlatabilirsin. Sana hak verecektir anlayışlı biri ise
00 Yorumla
İyi tecrübeli birisi ne yapar eder partnerini en iyi bir şekilde boşaltır, genelde yatakta erkek hakim olur, eğer erken bosalma problemi yoksa partnerini her şekilde bosaltmasi gerekir, azda olsa partner çok istekliyse kadında inisiyatifi ele geçirir, oda eşini İyi bosaltabilir sizde problem ne bilmediğimizi yorum yapamiyorum
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
7
Cevap
100Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 13,9b cevap paylaştı.
+1 yılKendine bakmıyorsa sigara içiyorsa alkol tüketiyorsa aşırı derecede dert sıkıntı yapıyorsa yoğun bir işte çalışıyorsa uykuyu ya da yeme düzeni yoksa kısaca sağlıksız bir hayat yaşıyorsa.
43 Yorumla- +1 yıl
Dediğinin hepsi bnde var performansım pek kötü sayılmaz, içinden gelmesi gerek bnce
Soran+1 yıl@KISRAKLAZIMXD Belki de kızın dediklerini yapmasan şu ankine göre kat kat iyi olcak performansın
- +1 yıl
Doğru performansım artar ama sadece yatakda zevk almıyorum ki sigara alkol sağlıksız yemeklerde zevk veriyo bana o yüzden hepsini biraz biraz harmanlıyom
Cinsel Yaşam konusunda 497 cevap paylaştı. Yaşınız sanırım 18 . Tecrübe beklemek için çok erken. Siz onun , o sizin yapmak istediklerinizi yapa yapa tecrübe kazanacaksınız. Yargılamaktan çok beklentilerinizi yönlendirmeye çalışın. Kimse doğduğu andan itibaren bir yıldız doğmuyor.
20 YorumlaAnasının "aslan oğlu" olup, babası tarafından iti popon sokulan Türk erkek tipi, genelde 37 sn'de boşalır. Sürekli "yakalanacam" korkusunu içselleştirdiğinden, zevki aceleye getirir. Çünkü sürekli cezalandırılma korkusuyla yaşamıştır zevkini.
AKPye bu kadar oy çıkmasının nedeni de biraz bu02 Yorumla
Soran+1 yılAkp ne alaka
Gizli Üye(30-35)+1 yılOOO sitenin koclari simdi dolar. Türkiye ac abaza dolu, en büyük sorun ekren bosama, bircogu daha girmeden bosaliyor buda kadini mutlu etmez. Ikinci gurupta, vajina gir cik kadin bosalir önyargisi. 3. gurup kadin sadece onun isteklerini yapmali, oral derse oral, anal derse anal, domal derse domal, yani kendi egosunu.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,9b cevap paylaştı. Sizin farkli erkeklerle ne kadar tecrubeniz var ki beraber olduğunuz kişiyi neye göre kiyaslayip karar veriyorsunuz?
Gerçekten çok düşükse bunu önce partnerle konuşun. O da aynı şekilde düşünüyorsa soruna uygun tıbbi çözümler bulunabilir.00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılBu durum kişisine göre çok değişir ama genelde karşı taraftan da kaynaklanır. İyi aşka getirebilen partner her halükarda ortamı harlayabilir
00 Yorumla
+1 yılBu takılacak bir şey değil bence zamanla düzelir düzelmezse bu onun kusuru oluyo sende bilirsin kimse mükemmel değildir
00 Yorumla
+1 yılStres, yorgunluk, derin düşünceler olabilir…. İki cins içinde geçerli bu her zaman “insan kendine daima iyi bakmalı”.
00 YorumlaTembelse demek
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılonunla konuşarak sorunlarınızı zaman içinde çözebilirsiniz. fiziksel bir sorunu veya rahatsızlığı yoksa, her şey çözülür
31 Yorumla- +1 yıl
kadının tahrik edememesi olabilir mi?
+1 yılKimden bahsediyorsun? Yorgundur, acemidir, sağlık ya da psikolojik sorunları vardır? Kimlere göre kötü?
00 Yorumla
+1 yılCanı istemiyordur. Aklı oyundadır onun. Oyunu çok oynayanların ziki kalkmaz mal gibi bisey olurlar
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 494 cevap paylaştı. Stresli olur kafasında bir şey vardır odaklanamıyordur. Canı istemiyordur vs ana nedenleri var
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 304 cevap paylaştı.
+1 yılHerkesin iyi olcak diye bisiyi yok zamanla oda iyi olur
00 Yorumla Diğerlerinin hepsinin çok iyi olduğunu mu düşünüyorsun yani? :)
00 Yorumla
+1 yılErgenlikte aşırı mastürbasyon yapmanin bedelini ömür boyu kadınını mutlu edemeyerek ödeyecekler
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılCirkinsindir ya da çok kişiyi beceriyordur onlardan birisindir
00 Yorumla
+1 yılNeyi beceremiyor tam olarak? Acaba siz, gerçekçi olmayan beklentilerde olabilir misiniz?
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 7,4b cevap paylaştı. Neyi yapamıyor erken boşalma mi var yoksa başka bişey mi
00 Yorumla
+1 yılPsikolojik. Partner iteksizligi, cinsel problemler olabilir.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı.
+1 yılPipi yetmezliği olabilir , kardiyologa götür
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılMuhtemel duygusal olarak fazla seviyor erkeklerde duygu hissetmedigi kadına karşı performansı iyi olur alt yapısı var
09 Yorumla
Soran+1 yılNe saçma
Cevap sahibi+1 yılSevgilin veya eşin bilemem onu yönlendirmek senin elinde unutma bir kadın erkegini vezir de yapar rezil de kral da kadınlığını iyi kullan derim
Soran+1 yılSevmemesini nasıl sağlarım
Soran+1 yılHayır
Cevap sahibi+1 yılGel bir kaç tüyo vereceğim
Soran+1 yılGelmiyom lan
Cevap sahibi+1 yılİyi eğlenceler sana
Soran+1 yılDefol
Cevap sahibi+1 yılSaol
+1 yılTeknigi bilmiyor
Hastalığı yoksa Sebebi tamamen cehalet00 YorumlaSendende kaynaklanabilir kendini yetersiz hissettirmis olabilirsin
01 Yorumla
+1 yıltecrübesizlik acele etme fazla mastürbasyon stres sıkıntı dengesiz beslemen
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı.
+1 yılÖzgüveni eksik olabilir tam tersine benim yatağım cok içi keşfetmek ister sen
00 Yorumla Bunu buraya sorman çok manasız ne bileyim neden kötü 😅
00 Yorumla
+1 yılİradesi kuvvetli değil sabırsız biraz da bencil ayrıca tecrübesiz
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılTamamen genler ile alakli ırk yapısı ile alakali siyahiler ruslar iyi oluyor doğulular iyi oluyor
013 Yorumla
Soran+1 yılSus lan cahil
Cevap sahibi+1 yılNoldu seni becermedikleri için mi bu öfke a. k köylü kezbani. d
Soran+1 yılDefolll uzaa kucuk pipiii yazma bidaha dava ederim seni
Cevap sahibi+1 yılEtmezsen adam değilsin aksina ben seni ederim iyi niyeti suistimalden hadi bakayim
Cevap sahibi+1 yılNe sanıyorsun sen kendini ne sanıyorsun yani sen adıni soyadıni ver bakayım
Soran+1 yılTacizi gibi yazmaya devam ediyosun pis taciz etme beni yazma dedim imdaaaaaaattttttttt
Cevap sahibi+1 yılİftara atmaktanda ceza yenir biliyor musun
Soran+1 yılAvikat polis kurtarın beni bundan hala yazıyo imdaaatttt
Cevap sahibi+1 yılBak seni savcılıga veririm yedigin bütün haltlari ailen dahi ögrenir akıllı ol.
Cevap sahibi+1 yılŞimdi şikayet etmezsem adam değilim bekle.
Soran+1 yılBen ettim bile sapıkca seyler yazıp rahatsız edemezsin kimseyi
Cevap sahibi+1 yılYazışmalar gayet ortada ss aldım hepsini hakaret eden sen konu açan sen iftira atan sen. Şikayete dair ss atabilirim.
Soran+1 yılHaklı olan kazansın
Gizli Üye(36-45)+1 yılFransızların muhteşem bir sozu vardır. 40 yaşında bir adamla sevismediysen sen sevişmiş sayilmazssin diye.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılIlk defa mi ıliskiye girecek. Heyecan olabilir stres yapmıştır. Erken mi bosaliyor seninle tam ilgilenemiyor mu
00 YorumlaTecrubesizlkk ve öğrenmek istemediğinden kaynaklanıyor
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılBu sadece erkekler için değil Sizin için de geçerli hanımefendi
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılNasıl bi performans bekliyosun partnerin nasıl aç biraz
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBunun pek çok sebebi olabilir. Biyolojik sebep ağırlıklı.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 579 cevap paylaştı. Tecrübesiz olması ve karşı tarafı anlamadığından kötü oluyor aslında bunu iyi yapabilir
00 Yorumla
+1 yılfizik, yeme alışkanlığı, tavrı. Her şey belirleyici bunda
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yılkötü derken neyi beceremiyor oralmi yapmayı seks yapmayımı
00 Yorumla seksten once dus alsin rahatlar. sonra gerisi gelir
00 Yorumla
+1 yılKaç erkekle bir oldunda iyi veya kötü olarak yorumluyorsun
00 Yorumla
+1 yılİngiltere prensesiyle mi görüşüyoruz hayırdır
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 13,6b cevap paylaştı.
+1 yılNasıl beceremiyor Ne oluyor
00 Yorumla
+1 yılSebzenin içi olgunlaşmazsa tat vermez..
00 Yorumlaherkese kalkmamasından dolayı
00 Yorumla
+1 yılYa totoştur ya da kıza ısınamamıştır
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 448 cevap paylaştı. Sigara ve alkolü çok tüketiyor olabilir 👍😉
00 YorumlaMesela neyi beceremiyor ki
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılMutlu edemiyor derken kısamı sürüyor yoksa hiç tatmin edemiyormu
00 YorumlaVücudun pis demekki koku var yapmak istemiyor
00 YorumlaOlayı bilmeden bunu nereden bilelim
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 335 cevap paylaştı. Yorumlara bak herkes haydar dümen 😀
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 7,2b cevap paylaştı.
+1 yılCinsellige bakış acısı farklı
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 3,3b cevap paylaştı.
+1 yılPsikolojik nedenler olabilir
00 Yorumla Onu tetikleyecek karşı cins.
00 YorumlaBirinin öğretmesi Lazım ona
00 Yorumla
+1 yılgeciktiricili prezervatif kullansın
00 YorumlaHerkes her yaşta birsyleri yapacak diye birsey yok
00 Yorumla
+1 yılBunu diyorsan çocuk senden acilen ayrılmalı
00 Yorumla
+1 yılTecrübesizdir veya kondisyonu düşüktür
00 Yorumla
+1 yılAcemii tecrubesi yokk