Cinsel Yaşam En hassas olduğunuz, zevk aldığınız nokta neresi? Morpheuss_ Takip Et Yoda Yaş: 24 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 14 En çok hangi bölgelerinizden zevk alıyorsunuz ve tahrik oluyorsunuz?🔥𝓜𝓸𝓻𝓹𝓱𝓮𝓾𝓼𝓼𝓒𝓲𝓷𝓼𝓮𝓵𝓨𝓪ş𝓪𝓶🔥 En hassas olduğunuz, zevk aldığınız nokta neresi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 50,5b cevap paylaştı. Dudaklarım ve boynum 0 0 Yorumla
tiryakinimtiryakin Takip Et FenomenMaster Yaş: 36 +1 yıl Özellikle bir yerim diyemem.. Sevişirken tutkunun her yerimizi sardığı o anlarda saç diplerinden, ayaklara kadar her zerre erojen bölge sayılır.. 2 0 Yorumla
İstanbul_bey Takip Et Master Yaş: 41 , eic 99% +1 yıl Kasık diyim bari ne diyim başka alternatif olarak söylencek bir yerimi söylemim 1 1 Yorumla Morpheuss_ +1 yıl Bencede söyleme anladım 😄 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl En çok ruhum ve duygularım zevk veriyor. Onlar olmasa anlamı yok cinselliğin 3 2 Yorumla Morpheuss_ +1 yıl Güzel cevap.. Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Teşekkürler 😇 Yorumla
sedatgöktaş Takip Et Bilge Yaş: 26 , eic 99% +1 yıl erkeklerde bana göre tek nokta penis ama kadınlarda boyun göğüsler kalça vajina kulak ve dudaklar 1 0 Yorumla
Cenkistanbul Takip Et Yoda Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 470 cevap paylaştı. Boyun ve dudaklarımın emilmesinden öpülmesinden çok etkilenirim 2 0 Yorumla
Edameda06 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 64% +1 yıl Boyun - bel - bacak - ayak bileği - göğüs uçları 6 1 Yorumla GhosT_TE +1 yıl Kısacası teması seviyorsun sanırım 😅 Yorumla
u MustiEmre Takip Et Master Yaş: 33 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 659 cevap paylaştı. Göğüs kısmı, kasık tarafı bence 😌 1 1 Yorumla Morpheuss_ +1 yıl Hıımm güzell 😌 Yorumla
SkrErd37 Takip Et Master Yaş: 27 , eic 55% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 906 cevap paylaştı. Öyle bir nokta yok. 😅 1 2 Yorumla Morpheuss_ +1 yıl Şükü şüküümmm 😄 Vardır vardır ilaki Yorumla SkrErd37 +1 yıl Varsa da henüz çözemedim 😅 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Bi erkek olarak neresi olabilir sence 😉 penisim tabiki de bi kız oraya dokunursa yandı sevişmeden bırakmam 🤭🔥 0 0 Yorumla
ibooo1 Takip Et FenomenMaster Yaş: 29 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 671 cevap paylaştı. Boyun bölgesi 1 0 Yorumla
hot_chocolate Takip Et Master Yaş: 44 , eic 43% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,8b cevap paylaştı. Her yerim 6 1 Yorumla Hadiyani +1 yıl Çikolataların yemek hoş olur, sahada özel sunum istersen veririz Yorumla
AK_SAÇLI_52 Takip Et Xper 5 Yaş: 47 , eic 78% +1 yıl Penisim eminesinden çok hoşlanıyorum 0 0 Yorumla
Yerin7katdibi Takip Et Yoda Yaş: 38 , eic 94% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Boynum 1 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Özel bölgem 0 3 Yorumla Spesifik27 +1 yıl Çoğununki orası daha özel bir yer Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Basenlerim Yorumla Spesifik27 +1 yıl Hımm güzel Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
25Cevap
Dudaklarım ve boynum
Özellikle bir yerim diyemem.. Sevişirken tutkunun her yerimizi sardığı o anlarda saç diplerinden, ayaklara kadar her zerre erojen bölge sayılır..
Kasık diyim bari ne diyim başka alternatif olarak söylencek bir yerimi söylemim
Bencede söyleme anladım 😄
En çok ruhum ve duygularım zevk veriyor. Onlar olmasa anlamı yok cinselliğin
Güzel cevap..
Teşekkürler 😇
erkeklerde bana göre tek nokta penis ama kadınlarda boyun göğüsler kalça vajina kulak ve dudaklar
Boyun ve dudaklarımın emilmesinden öpülmesinden çok etkilenirim
Goguslerim ama biri bacaklarima dokununca cok etkileniyorum
Boyun - bel - bacak - ayak bileği - göğüs uçları
Kısacası teması seviyorsun sanırım 😅
Göğüs kısmı, kasık tarafı bence 😌
Hıımm güzell 😌
Öyle bir nokta yok. 😅
Şükü şüküümmm 😄 Vardır vardır ilaki
Varsa da henüz çözemedim 😅
Bi erkek olarak neresi olabilir sence 😉 penisim tabiki de bi kız oraya dokunursa yandı sevişmeden bırakmam 🤭🔥
Boyun ayak bileği kalça
Henüz çözemedim öyle bir nokta
Boyun bölgesi
Her yerim
Çikolataların yemek hoş olur, sahada özel sunum istersen veririz
Boynum ve kalçam
Bacak
Göğüslerim
Penjs ve kulak
Penisim eminesinden çok hoşlanıyorum
Dudak, penis, ve vajen içindeki durumu
Penis başı kırmızı noktam🤭