Cinsel Yaşam En haz aldığınız nokta neresidir? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 012 Herkesin illaki en haz aldığını nokta vardır sizin neresi?Benim göğüs yani En haz aldığınız nokta neresidir? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 12 kişi beğendi
king4775 Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 52% +1 yıl Memelerini yerim eğer büyük ise ondan manyak derece de haz alıyorum 1 0 Yorumla
hgf87 Takip Et Xper 6 Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl O zaman göğüs uçlarının sertçe emilmesi eminim ki çok hoşuna gidecektir. 1 1 Yorumla hgf87 +1 yıl O zaman kucakta olmayı tercih ederdin? Bu arada boynumun üzerinde çalışılması benim hoşuma gider. Yorumla
r_engarenkyollar Takip Et Master Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Kesinlikle boyun , kulak memesi ve dudak 🙈🙈🙈 1 9 Yorumla Yerin7katdibi +1 yıl Bu kadar olamaz🤣🤣 Yorumla r_engarenkyollar +1 yıl @Yerin7katdibi ne olamaz reis 😂 noldu ki 😂 Yorumla Yerin7katdibi +1 yıl En önemli yeri unuttun reis🤣🤣 Yorumla r_engarenkyollar +1 yıl @Yerin7katdibi az öz yazdım reis 😂 Yorumla Yerin7katdibi +1 yıl Yeterli reis 🤣 sen yazdıysan Yorumla r_engarenkyollar +1 yıl @Yerin7katdibi başlangıç için yeterli bence reis 😂 Yorumla Yerin7katdibi +1 yıl Hahaha bitiş için yetmez zaten reis🤣 Yorumla r_engarenkyollar +1 yıl @Yerin7katdibi orasına olayın gidişatına göre bakarız reis 😂 Yorumla Yerin7katdibi +1 yıl Gider gider reis garanti 🤣🤣 Yorumla
sngr35 Takip Et Xper 7 Yaş: 33 , eic 55% +1 yıl Benim göbek deliğinin 5-10 cm sağı ve solu bir de kulak memesi 0 0 Yorumla
TekAşkBeşiktaş Takip Et Master Yaş: 37 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı. Bu değişebiliyor gerçekten ama meme ucumun yalanıp emilmesi ısırılması her zaman baya tahrik ediyor. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (45 üstü) +1 yıl ne yapılırsa haz alıyosun? arasına sosis yapıncada ben çok haz alırım.. 0 0 Yorumla
benmisK Takip Et Bilge Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl bacak içi 11 3 Yorumla benmisK +1 yıl bacak içi diyorum kanka a mcik diyosun Yorumla ggcggggvv +1 yıl Anlamadiysam gosteriver knk Yorumla MoRningStar91 +1 yıl Kafa bacakların arasında bir sağ bacak içini bir sol bacak içini bir sağ bacak birleşim yeri bir sol öpe öpe Yorumla
HinchAmarillo Takip Et Master Yaş: 30 +1 yıl Göğüslerin büyükse normal ben testislerimden aşırı hassaslar 0 0 Yorumla
Alperenx33 Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 60% +1 yıl Gogusten haz alan bi kiz hayaldir aga her erkegin 1 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl biliyor musun sabaha kadar bakarım göğüslerini 1 1 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl göğüs uçlarını dişlerdim Yorumla
Handjops Takip Et Xper 6 Yaş: 30 +1 yıl Gogus ucları dişlenmesi 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Offf😍 Yorumla
Bıgboyys Takip Et Xper 6 Yaş: 28 +1 yıl Hm bence de sımdı napıon 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Yatıyom Yorumla Bıgboyys +1 yıl Yardm etsne Yorumla
yanlızvesane Takip Et Guru Yaş: 44 , eic 98% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. Demekki daha göüsünden başka yere elletmemişsin 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Evet Yorumla
Seda23344 Takip Et Yoda Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl Dudaklarm😃 7 1 Yorumla -Samet-93 +1 yıl 👏👏👏👏 katiliyorum Yorumla
AKBEY___52 Takip Et Xper 7 Yaş: 47 , eic 98% +1 yıl Birisi yaprağımla oynayınca çok hoşuma gidiyor 0 0 Yorumla
Ash_Ketchum Takip Et Master Yaş: 32 , eic 94% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 10b cevap paylaştı. Başım ( ama hangisi 🤪 ) 0 0 Yorumla
cahit4343 Takip Et Bilge Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 703 cevap paylaştı. Göğüs çok seviyorum bende ya 0 0 Yorumla
cesaretyada Takip Et Guru Yaş: 39 , eic 100% +1 yıl Göbek çevrem, boynum, meme uçlarım... 0 0 Yorumla
bielmanınyarısı Takip Et Guru Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı. Kesfedilmemisim sanirim daha 😃🙃 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Vajina 🍑 9 13 Yorumla yanlızvesane +1 yıl En öok ordan alınması lazım zaten Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Heeee Yorumla yanlızvesane +1 yıl Tabi bunu yaşamayan başka yerler sayyo Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yav tamam Yorumla yanlızvesane +1 yıl Yav he Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sus artık Yorumla yanlızvesane +1 yıl Susarmısın artık Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ay başım ağrıdı yeter Yorumla yanlızvesane +1 yıl Ay başım çatlıyo yeter Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yürü git Yorumla yanlızvesane +1 yıl Koş git Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Zıbar yat Yorumla yanlızvesane +1 yıl Devril yat Yorumla
deli_manyak37377 Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 102% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 641 cevap paylaştı. Hemide ucumu 1 1 Yorumla deli_manyak37377 +1 yıl Olsa keşke Yorumla
Engin28 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 97% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 23,8b cevap paylaştı. Oral 1 0 Yorumla
akigolar1990 Takip Et Guru Yaş: 35 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 549 cevap paylaştı. Boynum ve oral yapılması 0 0 Yorumla
Handenizzzqw Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 97% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 317 cevap paylaştı. A... 0 0 Yorumla
YaralıSevda01 Takip Et Master Yaş: 39 , eic 98% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,7b cevap paylaştı. G noktası 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
39Cevap
Memelerini yerim eğer büyük ise ondan manyak derece de haz alıyorum
O zaman göğüs uçlarının sertçe emilmesi eminim ki çok hoşuna gidecektir.
O zaman kucakta olmayı tercih ederdin? Bu arada boynumun üzerinde çalışılması benim hoşuma gider.
Kesinlikle boyun , kulak memesi ve dudak 🙈🙈🙈
Bu kadar olamaz🤣🤣
@Yerin7katdibi ne olamaz reis 😂 noldu ki 😂
En önemli yeri unuttun reis🤣🤣
@Yerin7katdibi az öz yazdım reis 😂
Yeterli reis 🤣 sen yazdıysan
@Yerin7katdibi başlangıç için yeterli bence reis 😂
Hahaha bitiş için yetmez zaten reis🤣
@Yerin7katdibi orasına olayın gidişatına göre bakarız reis 😂
Gider gider reis garanti 🤣🤣
Benim göbek deliğinin 5-10 cm sağı ve solu bir de kulak memesi
Bu değişebiliyor gerçekten ama meme ucumun yalanıp emilmesi ısırılması her zaman baya tahrik ediyor.
ne yapılırsa haz alıyosun? arasına sosis yapıncada ben çok haz alırım..
bacak içi
bacak içi diyorum kanka a mcik diyosun
Anlamadiysam gosteriver knk
Kafa bacakların arasında bir sağ bacak içini bir sol bacak içini bir sağ bacak birleşim yeri bir sol öpe öpe
Göğüslerin büyükse normal ben testislerimden aşırı hassaslar
Gogusten haz alan bi kiz hayaldir aga her erkegin
biliyor musun sabaha kadar bakarım göğüslerini
göğüs uçlarını dişlerdim
Gogus ucları dişlenmesi
Offf😍
Hm bence de sımdı napıon
Yatıyom
Yardm etsne
Demekki daha göüsünden başka yere elletmemişsin
Evet
Meme uçlarını ısıra ısıra emek yalamak