Cinsel Yaşam Vücudunuzdaki en hassas zevk noktası hangisidir? kimleraldı Takip Et Guru Yaş: 31 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 03 En hassas zevk noktalarından bazıları; pectus, kulaklar, avuç ve bilek içi, boyun , perinerum pectus gibi Vücudunuzdaki en hassas zevk noktası hangisidir? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
nordun_gadasi Takip Et Efsane Yaş: 36 , eic 31% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 5b cevap paylaştı. Selam gadası 🙃Kasık, boyun ve kulak memelerimdir. 0 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 50,5b cevap paylaştı. Dudaklarım 0 0 Yorumla
tiryakinimtiryakin Takip Et FenomenMaster Yaş: 36 +1 yıl Havada sevişme kokusu varsa her zerre erojen bölgedir demektir.. 0 0 Yorumla
blackman3419 Takip Et Master Yaş: 44 , eic 99% +1 yıl Pectus, perinerum... vs. bunlar nedir ya😂 ilk defa duyuyorum, vücudumuzda ne kadar tuhaf bölge isimleri varmış 😂😂 0 6 Yorumla kimleraldı +1 yıl Google iyi bilir 😂 Yorumla blackman3419 +1 yıl Şimdiye kadar bilmiyorsam bundan sonra da öğrenmeyeyim 😂 Yorumla kimleraldı +1 yıl Bilmediğin bir şey deği 😂 Yorumla blackman3419 +1 yıl Yooo gerçekten ilk defa duyuyorum 😂😂 Yorumla kimleraldı +1 yıl İnanmadım 😂 Yorumla blackman3419 +1 yıl Sen bilirsin 😂 inandırmak için uğraşmayacağım😂 Yorumla
вуηαяcσѕ Takip Et Mentor Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl Eğer karşımda gerçekten arzuladığım birisi varsa. Bakışlarından bile tahrik olabilirim. 0 0 Yorumla
hhangoverr Takip Et Master Yaş: 30 +1 yıl Soruyu okurken bileğimi hafifçe okşadım ve bu doğru his olarak zevk verici ama cinsel olarak uyarılmak için yeterli değil 0 0 Yorumla
Affedilmeyen Takip Et Mentor Yaş: 42 , eic 52% +1 yıl o duruma girince insan parmak uçlarından bile zevk alır ki:) 0 0 Yorumla
doganburak65 Takip Et Master Yaş: 36 , eic 96% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı. Avuç içi bilek ve boyun dışında geri kalan kısımlari bilen biri anlatabilirmi 0 0 Yorumla
_Maidetta_ Takip Et FenomenMaster Yaş: 40 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı. Parmak uçlarım.. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (45 üstü) +1 yıl kadının boynu dirsekleri kalçaları klitorisi erkeğin yumurtaları ve makatının çevresi 0 1 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl meme ucu da önemli Yorumla
kralkobrax21 Takip Et Master Yaş: 49 , eic 52% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 5,2b cevap paylaştı. Kişiden kişiye değişir 0 0 Yorumla
u KasiKesh Takip Et Master Yaş: 39 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Billurlarım 0 0 Yorumla
Hairmafya Takip Et Master Yaş: 36 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 5,2b cevap paylaştı. Malafatus😂 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
20Cevap
Selam gadası 🙃
Kasık, boyun ve kulak memelerimdir.
Dudaklarım
Havada sevişme kokusu varsa her zerre erojen bölgedir demektir..
Pectus, perinerum... vs. bunlar nedir ya😂 ilk defa duyuyorum, vücudumuzda ne kadar tuhaf bölge isimleri varmış 😂😂
Google iyi bilir 😂
Şimdiye kadar bilmiyorsam bundan sonra da öğrenmeyeyim 😂
Bilmediğin bir şey deği 😂
Yooo gerçekten ilk defa duyuyorum 😂😂
İnanmadım 😂
Sen bilirsin 😂 inandırmak için uğraşmayacağım😂
Eğer karşımda gerçekten arzuladığım birisi varsa. Bakışlarından bile tahrik olabilirim.
Soruyu okurken bileğimi hafifçe okşadım ve bu doğru his olarak zevk verici ama cinsel olarak uyarılmak için yeterli değil
o duruma girince insan parmak uçlarından bile zevk alır ki:)
Avuç içi bilek ve boyun dışında geri kalan kısımlari bilen biri anlatabilirmi
Parmak uçlarım..
Penja sonrası kulak
kadının boynu dirsekleri kalçaları klitorisi erkeğin yumurtaları ve makatının çevresi
meme ucu da önemli
Kişiden kişiye değişir
Kasıklarım ve göğüs uçlarım
Bacaklarım çok hassastır
Abi saç diplerim ve boynum
Kasıklarım
testis
Penismin başı
Billurlarım
Malafatus😂
Sence