Gerdek gecesi için tavsiyesi olan var mı gerçekten çok ihtiyacım var aşırı korkuyorum çok ağrı oluyor mu korkmama gerek var mı? Uzatmak istemiyorum hergün bunun stresini yaşamak istemiyorum bitirip kurtulmak istiyorum
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 5b cevap paylaştı.
+1 yılİlk ilişkide hafifçe acı olması gayet doğaldır. Penis, yapısı itibariyle serttir ve girmeye uygundur. Vajina ise içe doğru genişleyen, yumuşak olan ve girilmeye uygun bir yapıdır. Öyle ki eğer yeterince ıslanma gerçekleşirse canınız çok daha az yanacaktır. O sebeple ilk gecede, oral ilişkinin önemi büyüktür kadın açısından. Kadını oral yolla rahatlatmak, isteğini arttırmak ve onu ilişkiye hazırlamak oldukça önemlidir. Fakat yine de biraz canınız yanacak çünkü sonuç olarak bir yapı yırtılıyor orada ve eğer esnek değilseniz kan da gelecek. Ama korkmayınız çünkü kadınlar, erkeğe göre çok daha fazla haz duyarlar cinsellikte ve bir anlık acıdan sonra eğer psikolojik olarak hazırsanız çok büyük bir zevk duyacaksınız. Eğer cinsel ilişkiye girmek kadınlara acı verseydi nasıl boşalabilirlerdi ki? Kadın orgazmı, erkeğinkine göre çok daha haz verici bir şey olduğuna göre demek ki çok büyük bir zevk veriyor giriş çıkışlar kadına.
Benim düşünceme göre ilk ilişkide erkek, kadının dikkatinin dağıldığı ve sevişmeye odaklandığı anda tek hamlede hepsini içine yollamalıdır. Böylece daha az can yakacaktır ve bir girişte bitecektir. Daha sonra birazcık bekleyip de penisi içeriden çıkartması gereklidir. Bu sırada kadının göğüsleri, dudakları ve boynu uyarılmalı ve canının acısı bu yolla azaltılmalı. Tek hamlede olmasının sebebi, hem kadının daha az acı çekmesi hem de daha az korkması içindir. Ağda gibi düşünelim yani hızlı çekince daha rahat olur ve daha az can yakar.
Penisi çıkartıp da kanı sildikten sonra kadının alışması için yine içine girilmeli ve olabildiğince uzun bir süre içeride kalınmalıdır. Bu noktada gidip gelmek kadının canını yakacağından erkeğin kendisini tutması gereklidir. İlk girişte duyacağınız keskin acı, hızla azalacak ve gitgide kaybolacaktır. Bu acının yerine ise basınç ve doluluk hisleri gelecektir. İşte bu noktada kadın, hafif hafif zevk almaya başlayacaktır. Bu sırada erkek, kadının hareketlerine dikkat etmelidir ve bunu yorumlayarak gidip gelmeye başlayacağı zamanı anlamaya çalışmalıdır. Bunu nasıl yapabilir? Şöyle ki kadın artık tırnaklarını yataktan veya erkeğin sırtından çektiyse, ağlaması durduysa, kendini kasmayı az da olsa bıraktıysa, yüzünün rengi attıysa bu eski haline geldiyse ve yüzündeki acı ifadesi kaybolduysa çok hafif olarak gidip gelinebilir içinde.
Gidip gelme başladıktan sonra kadın, canının yandığını hissederse zaten durmasını isteyecektir erkekten. Eğer bunu söylemiyorsa demektir ki acısı geçti veya en azından azaldı. Hafifçe gidip gelmelerin temposu, zamanla biraz daha artabilir kadının canını yakmayacak şekilde. Zaten bakire bir vajinanın peniste yapacağı darlık ve sıkışma hissi, erkeğin nispeten daha kısa sürede boşalmasını sağlayacaktır. Kızın ister istemez kendisini kasması da yine penis içerideyken erkeğe büyük bir zevk verecektir. Öyle ki hafif tempoda ve rahatlatıcı giriş çıkışlardan sonra erkek boşalacaktır. Çoğu erkek bu durumda içeriden çıkmak istemez ve oraya boşalır.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
12Cevap
+1 yılKorkma bir şey olmaz ciddi tavsiye almak istersen yaz
00 Yorumla4 gün boyunca bunu aşamadıysan burada soru sorarak asla aşamazsın zaten
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılVajinusmus olma durumun var kendini cok sıkma ve stres yapma. On sevismeniz fazla olsun ıslanman için
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılVajinani yalayıp emip seni gevşetmesi lazım. Sıvın aktığında ve sen de azdıgında zaten hem ister hem de rahat alırsın canım
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSende sıkıntı yokki senin bişey yapmana gerek yok eşinde ipin ucu o seni kıvama getirecek kelebek gibi olup arı gibi sokacak iş erkeğe düşer
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılerkekte iş yok, odunla evlenmişsin, ne sevişme ne taktik hiçbişi yok bu hıyarda
00 Yorumla
+1 yılGerdek gecesi mi kaldı ya ıyyy
00 Yorumlassal gitsin o yolunu bulur
00 Yorumla
+1 yılSal kendini
10 Yorumla
+1 yılYavaş yavaş yap
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılPasiflora iç rahatla
00 Yorumla
+1 yılalkol al biraz
00 Yorumla
+1 yılSal kendini knk
00 Yorumlakorkma tadını çıkar
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılRahat bırak kendini
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı