Geçen hafta sonu evlendik, benim yüzümden hala ilişkiye giremedik. Ne yapmalıyım?
Canım acır korkusunu bir turlu atamıyorum ne yapmalıyım
Geçen hafta sonu evlendik, benim yüzümden hala ilişkiye giremedik. Ne yapmalıyım?
Canım acır korkusunu bir turlu atamıyorum ne yapmalıyım
Vajinismus ciddi bir rahatsızlıktır. Ve eninde sonunda bununla yüzleşmek zorunda kalacağım korkusu bu korkuyu daha da arttırır. İlişkilerinizde penis faktörü ilk sefer için bunu aşmanın yolları var. Bu ilk safanın ön sevişme ile alakası yok. Sevişme esnasında ya da değil ilk seferin böyle korku taşıdığı zamanlarda bir sakinleştirici içmeli ve bir saat sonra eşinizin yanında o değil siz parmağınızla hymen i delmelisiniz. Bunun kulak deldirmek kadar acısı olmayacağını bilin ama yinede sakinleştirici kendinizi daha iyi hissetmenizi sağlayacaktır. Sonrasındaki güne kadar ara verin. İkinci gün yine sakinleştirici son kez kullanıp iki parmağınızı vajinanıza yerleştirin. Tek Eliniz orada kalsın ve sevişmeye başlayın. Sevişme esnasında parmaklarınız içerdeyken kendinizi uyarmaya çalışın. Uyarılma başladığı anda orada bir gevşeme yer etme başlayacaktır. Aynı boşluğa eşinizin parmağını takın ve ve kendinizi rahatlamış hissettiğiniz zamana kadar orada kalmasını sağlayın. Rahatlama başlayınca sulanma yeteri kadar varsa sorun değil yoksa subazlı bir kayganlaştırıcı ile eşinizin altta kalacağı şekilde yavaşça git gel olmadan üstüne oturun. Yine kendinizi rahat hissedinceye kadar git gele girmeyin. Burada yönetimi sizi yapacağınız için sorunu kolay bir şekilde aşacağınızı düşünüyorum.
Yarın öncelikle şunu söylemeliyim evlilik sadece cinsellik demek değildir sizin kendinizi bedeninizi Özgür iradenizi kullanmanız gerekiyor madem bununla ilgili bir sıkıntı yaşıyorsanız bir psikolojik danışmanlık desteği veya bir cinsel yaşam terapisine giderek işinizle birlikte yardım almanızı tavsiye ederim bu öyle ayıp bir şey değildir yani ben işte bunu yapamadım ben kötü kadın mıyım ben evliliği hak etmiyor muyum olabilir yani hepimiz annemizden babamızdan cinselliği yaşayarak dünyaya gelmiyorsun Üstelik bir kadın olarak sizin durumunuz daha zor bunu eşinizle konuşarak çözebileceğinizi ümit ediyorum yani onun da size anlayış göstermesi gerekir her şey zamanla daha güzel oturacaktır Ama öncelikle kafanızdaki korkuları bir kenara bırakmak gerekiyor
Hızlıca psikoloğa başvurmanı öneriyorum öncelikle. Ancak çekileceğin bir sorun değil bu yalnızca yapılması gerekenler var. Birleşmeye çalışmayın ve bunu kendinize sorun etmeden sevişmeyi ve beraber zaman geçirmeyi sevin. Yemek yapın, sevişin, yemek sırasında öpüşün, yemekten sonra yine dokunun, öpüşün, oral seks yapın birbirinize, duşa girin, masaj yapın, müzik açın, birbirinizi okşayın, sevin, romantikte olun sertte, burada sevdiğin anı bulmayı ve isteğe ulaşmanı sağlanmalı, penisin üzerinde içine alacakmış gibi kaymalısın, sakin, istekli ve tatlı. Zevk almaktan vazgeçmeyin ve devam edin. An gelir sok artık diye söylersin ve olur biter. Bir kadın bana seks için şunu demişti. Cenneti her güm yaşamak… Çekinme, iki sinek daha acı verir.
Evlilik öncesinde bi yakınlık, sevişme yaşamadıysanız çok normal. İlişkide her şey adım adım olur. Önce el ele tutarsın, bi süre sonra sarılırsın, aradan bir az zaman geçer sonra öpüşürsün, sonra da sonrası gelir. Çünkü doyum eşiği yükseliyor, başta el ele tutmak yeterliyken, devamında tatmin olmak için daha fazlasını istiyor insan. Yani her aşamaya yeteri kadar zaman ayırmak gerek. Öncelikle seksi zorunluluk veya görev olarak görmeyin, zamana bırakın. Aynı evin içinde bir birinize alıştıkça, ufak tefek cinsel yaklaşmalar yaşadıkça zamanla kendini hazır hissettiğini ve eşini daha fazla arzuladığını göreceksin. Ayrıca ilk ilişkide illa ağrı olacak diye bişey yok. Alkol ile hafif çakırkeyif olmak da işi güzelleştirir. Hadi kolay gelsin 🍀🍀
Cevap
117Cevap
Bu tamamen yetiştirilme tarzı ile alakalı bir durum. Aileler özellikle kız çocuklarını cinsellikten korkuturlar ilk gece çok can yakar demeler vs... Dini baskılar vs... Cinsel tabu ve cinsellikle ilgili olan bütün baskılar genelde hep kadınların üzerinedir bu şekilde yetişen kız çocuklarının evliliklerinde vajinismus gibi ve bir çok başka tabular korkular üzerine devam eder bazıları bu sorunu çözer, bazıları çözemez ayrılır. Hem kızın hayatı geçmişinden ötürü mahvolur hemde adamın hayalleri göl olur. Erkeklerin yetiştirilme şekilde tam tersi erkek adam ne yapsa yeridir erkektir yapar vs... Bir orta yolu bulamıyoruz maalesef toplum olarak...
kadın hazır olmadan ilişkiye girilmemeli zaten. Yoksa daha fazla sorun yaşarsınız. Ön sevişmelerin uzun olduğu ve yeterince ıslak olduğun bir anda en kolay zamanlama olur. O da olmaz ise alkol alarak yapmayı deneyin. O durum size cesaret verecektir.
yasın 30 min ve can acıması korkusu mu. ilginc geldi. zamanla ısınırsın ya. hayat böyle. ayrıca ben bunu cidden anlayamıyorum canın acıması olayını. hani niye acısın ki. hiç bir erkek söyle düşünmez. acaba darsa sürtünürse penis derim gerilir mi yıpranırmı acırmı vs. vajinadan cocuk cıkıyor yani. penis ne ki. cocuk sanırım daha büyüktür:D hiç görmedim dogumda ne kadar ama. bunla ilgili profesyoneller vardır devlette. psikiyatristmi artık ürolog mu aile planlamacımı. bi onları deneyebilirsin. ya da sana taktik. biraz kafa yap. kafan güzel olsun. sonra zaten olan olur sen karsıda duramazsın. olayı da tam kavrayamazsın. bak bu güzel fikir bence.
İlk gece korkusu bir anda ortaya çıkan bir durum değildir. Genel olarak bu korku ilk gece cinsel ilişkiden önce fark edilmektedir. İlk gece korkusunu yenme konusunda bazı öneriler şu şekildedir;İlk geceye yönelik korkuları çiftler birbiriyle paylaşarak ve birbirilerine destek olarak yenebilirler. Cinsel ilişki öncesinde bir uzmana danışarak cinsel ilişki hakkında bilgi alabilirler. Cinsel ilişki sırasında heyecanı kontrol altında tutabilmek için cinsel terapi ya da eğitime başvurulabilir. İlk gece konusunda baskı altında olacakları ailelerde yetişen kişiler bu geceyi ailelerinin olmadığı bir ortamda geçirmeye çalışmalıdır. İlk ilişkiler için yaşanan abartılı hikayelere başvurmak yanlış olur.
Bir kadın doğum uzmanından yardım almalısınız... Sonrasında gerek görürse sizi yönlendirip psikolojik destek almanızı da sağlarlar.. İlk gece korkusu belli bir oranda olabilir ama kesinlikle aşırı boyutta reaksiyon veriyorsa bedeniniz mutlaka hekimden yardım almanız gerekir.. Keyifli günler..
Merhaba
Korku korku getir ir ne kadar çok ara verirseniz o kadar çok aciyacağını düşünürsün. Ön sevişmeyi uzun tutun yeteri kadar ıslaklık sağlansın kendini hazır hissetmeden hiçbir şey yapma. Beyin ile alakalı bir şey bu psikolojik olarak kendini hazırla devam edersen daha kötü olacak. Kullanıyorsan alkol al seni rahatlatacak daha cesaretli daha iyi hissetmeni sağlayacak. Bir değişiklik olmaz ve bu şekilde devam edersen psikolojik destek almalısınız
İzle;
Eşin klitorisini iyi yalasın, meme uçlarını iyice emsin oynasın. Bacak içini öpsün bolca ve okşasın. Acele etmeyin, bu bir yarış değil. En az 10 dakika sevişin çırılçıplak. Öpün, emin, yalayın her yerinizi.
bu düşüncenin psikolojik bir temeli var mı daha öncesinde tacize uğradın mi ya da istemediğin bir zorlamaya maruz kaldin mi? karşılıklı anlayışlı olmalısınız rahat olacağınız bir ortam seçin hafif müzik açın bir şeyler için rahatlayın elbett aşılır bir şekilde anlayış önemli
Sana burdan söylüyorum yanı yaşadıkların basit bıse degıl vajinismussun yaşadıklarını tam aylarca cektim. Bu hastalık olduğunu bilmiyordum. Bi kadın doğum uzmanına vajinismus uzmanina görünmen şart ya da esin sana yardımcı olsun bu konuda allah yardımcı olsun zor bi dönem ama atlatınca çok kolay kendini üzme hersey olacagina varir maalesef ki aile baskıları gelenek görenek çevre baskısı vs vs bu hastalığa dönüşüyor
Kendini istemeden kasiyorsun anladığım kadarıyla. Ve bunu istemsiz yapıyorsun. Kendini rahatlatmaya çalış olumsuz bişi düşünme hiç kasmazsan ve ön sevişmeyi uzun tutarsanız bence olur bu iş sıkıntıya sokma kendini psikoloji çok önemli cidden ilerde bende bunu yasicam diye çok korkuyorum ama kendime. uygylayacgm taktik bu olur mantığıyla sana da söylüyorum iş görür bence
Vajinismus konusunda uzman jinekologlar var duyduğuma göre çeşitli boylarda nesnelerden oluşan alıştırma setleri filan oluyor işte psikolojik tedavi nefes egzersizleri parmak egzersizleri vs bu durumu kolayca aşabiliyorsunuz artık, geçmiş olsun. 🌸
Merhaba..
Bu ilk korkun gayet normal. Kulaktan dolma bilgilere lütfen inanma ve rahat ol. Eşin yeterince bilgili ve tecrübeliyse kendini ona bırak, gerisi kolayca gelecektir. Eninde sonunda yaşayacaksın çünkü sen geri çekildikçe korkun dahada artacak. Deneyerek kendini alıştırabilirsin.
Rahat ol ve başka bir şeye odaklan. Başka bir şey düşün, derin derin nefes al ver öyle ki kendi nefes alıp verişini duy. Tamamen psikolojik ve kulaktan dolma saçma sapan uydurmalardan “acıyacak” gibi şeylerin kafanda olmasından.. kendine fazla yüklenme, neden arama. Olacaktır..
1- Kayganlastirici jeller kullanabilirsiniz
2- Eger kullaniyorsan alkol alabilirsin, kullanmiyorsan meyveli alkollu soft kokteyller icebilirsin. gevsemeni saglar.
3- ustte olmalisin, kontrol sende olursa daha guvende hissedersin. rahatlamani saglar.
4- Saglam. bi on sevisme ile senin de istegini artirabilirsiniz.
5- farkli ortam deneme sansiniz olursa onu deneyebilirsiniz.
6- rahatlatici bitkisel. suruolar var onu icebilirsin.
Bu normal bir şey ama bunu aşmalasın yardım almalısın bu belli bir yere kadar sonra büyük probleme dönüşür hemkendine hem eşine zarar verirsin bu evlilik çok gitmez sevgili yapıp erkeklerin altından kalkmayan kızlar var sen evlenmişsin ama yapamıyorsun
Eşin üstünde baskı kurmaz ve sana yardımcı olursa işler çok daha kolay olacaktır. Suçluluk hissetmene ve ''benim yüzümden'' demene hiç gerek yok. Bu çok insani bir durum ve tercih edilecek bir şey değil elinde olsa. Bence açık açık konuşun ve gerekirse bir uzmandan yardım alın.
Güzelim bir kadeh kırmızı şarap iç ise başla önce dudaktan öperek göğüse göbeğe vaginsya yaşayarak insin sen iyice sulan, rahat ol hiç acımayacak dudakları öperken aleti kutuya dayanın sen adamı öperken o yavaş yavaş girsin hiç kasma ruhun bile duymaz bir bakmışsın hepsi içinde, rahat ol herkesin yaptığı etkinlik kolay gelsin
Ben çok rahatım 1 aya düğünüm var nişanlım beni rahatlatmak için benimle konuşuyor endişelenme sen rahat ol çok nazik olacağım diyor böyle bi korkum hiç yok bence konuşulması gerekiyo bu kadar korkuyorsan niye evlendin ki evliliğin %90'ı seks kardeş gibi yaşamayacaksınız o evde sonuçta
@07ATLAS07 evet var zaten o yüzden konuşmaya başladık
Şöyle yap. Önce rahatla ve yalnız olduğun bir zaman seç. Ellerini yıka ve parmaklarını kullanarak kendin denemeler yap. Önce bir sonra iki parmağınla dene. Tabi ellerini yıka. Sonunda bişey olmadığını göreceksin. Canın acımaz demiyorum illa acıyacak ama korkun hafifler bu şekilde. Ben böyle atlattım umarım sen de atlatırsın.
Yeni evlilerde hemen herkeste görülen bir şey bu.. Sizde biraz uzamış sadece süresi, o kadar..
Artık her şeyiniz ortak, ayıp, çekinmek falan yok.. Her çiftin yaşadığı şeyler olduğunu düşün.. Çeşitli jel ve kremlerden yardım al.. Eşin de daha nazik davranacaktır sana.. Çok fazla kasmadan devam edebilirsiniz..
İnsanı kanser edersiniz gerçekten, iyi sabrediyorlar size. Hayatınızda hiç mi parmağınız kesilmedi, bir yere düşmediniz ya. Milyarlarca insan seks yapıyor bir şey olmuyor bir sizin mi canınız kıymetli. Gidin psikoloğa tedavi olun.
Canın acıe diye seni zorlamayın zorlamadıgına göre seven Aşık olan biri var demektir ve kendinden çok sana öncelik tanıdıgının seni düsündügünün göstergesi kıymetini bil...
Psikoloğa gidip (bu alanda bilgisi olan psikoloğa) durumu anlat. Utanilacak bir sey degil. Psikolojik bir sorun bu, normal değil. İleride çok sorun çıkarır evliliğinde
Aatamam ondan da utanırım ben
Bende senin gibiydim evet ilk zor tabikide kapalı bir deliği açtırıyorsun sonuçta, ama İnan zamanla alışıyorsun ve zevkini yaşıyorsun. Eşinde çok anlayışlı maşAllah, her erkek kabul etmez yani.
Ben geçen sene evlendim zordu daha yeni alıştım
her şey geçio merak etme sen
Sadece ilk geceyi dişini sıkarak geçir gerisi hal olck inanki korkma
Bizim de ilk aylar aynı sorun vardı anal yapmaya başladık bir süre sonra cesaret edebildi yalnız canı çok yandı avuç dolusu kan geldi bir hafta yine ara verdik anal daha zevkli diyor şimdi de ona alıştı önden yine nazlanıyor canı yanınca bakalım nasıl alışacak.
Öncelikle kendin mastürbasyon yap alıştırmaya çalış işin içine zor bir durum senin için de zor bir durum karşılıklı birbirinize anlayışlı olmanız gerekiyor ve deneyin hani ne bileyim sürtünme olur hafiften bir ucu falan girsin sende biraz katlanır isen sorun kalmaz onunda sana çok nazik yaklaşması gerekiyor tabi
Vajinismusun sebebi erkektir. İlk yaklaşım bir anda Vajinismus yapabilir. Bunun tek çözümü eşinde biter.
Kadın daha ilişkiye girmedi , hastalık nasıl kaptı?
Vajinismus bir projemi 😀
Yalana bak kadınların paranoyasından başka bir şey değil
Bizim askerdeki G3 tepmesi muhabbetleri gibi, yok yüzün dağılıyormuş, yok omuzun kırılıyormuş filanca yerde falanca asker 6 ay yoğun bakımda kalmış gibi gibi palavralar. MP5 İçinde çok seri elden kaçıyor etrafa yayılım ateşi yapıyor zapt edilemiyor diyorlardı, Ondan sonra denedik G3 esas silahım (Olgun hatun) MP5 yedek silahım (çıtır hatun) gayette rahat silahlardı. Kızlarda yok penis damarları patlatıyormuş yok içinde sıkışıyormuş, vajina dudakları yırtılıyormuş ameliyatla dikiyorlarmış, sıkışanları hastanede ameliyatla ayırıyorlarmış gibi gibi kulaktan dolma hurafelerle birbirlerini korkutuyorlar. Hem vajinismusu olan hatun kendisini sıktığı için ilişkide çok daha fazla zevk veriyor. Esmerinden sarışınına, çıtırından olgununa, yerlisinden yabancısına bam bam bam bam. 😎
Herkes niye bu kadar eleştirmiş kadını daha da strese sokmuşsunuz. Bak balım eninde sonunda olacak, korkuların yersiz üzerine gitmeyi dene. Düşünerek olmaz, ne kadar süreyi uzatırsan o kadar takıntı edersin kendine.
Bu konunun çok fazla üzerine durmayın. Aile falan varsa merak ediyorlarsa oldu bitti deyin daha rahat edersin. Zamanla olur korkma fazla.
Aynı ben ya yemin ederim hep çevremdeki kadınlar yüzünden böyleyim çok abartarak anlatıyorlar insan ister istemez korkuyor ben de çok korkuyorum düşününce bacaklarım uyuşuyor korkudan sırf bu yüzden asla evlenmek istemiyorum
Bu tip travmalar ve Korkular evliliğin erken dönemlerinde ortaya çıkabiliyor
Gerekli durumda Terapist desteği ya da çiftlerin cinsel ilişkiye daha kolay geçişlerini sağlayacak terapi videoları mevcut
Ön sevişmeyi güzel yapın iyice ıslandıktan sonra sen yalvarıcan zaten gir içime artık diye.
Dsddzffgg ohaa
Çok mantıklı yorum :)
neden canının yanacağını düşünüyorsun. tüm dünya keyif alarak doruklaraçıkarak cinsellik yaşıyor. sen neden acı çekeceğini düşünüyorsun.
normalde acı olmaz. acıyı yaratan senin gibi yersiz korkusu olanlar
Asla acımayacak çok rahat olacak demek zaten mümkün değil Ama bu olması gereken bir şey bunu unutma Ve bu acı kötü etkilemeyecek seni güzel etkileyecek
Sen var ya bakireyken böyle konuşuyorsun bi de bozdursan ilişki koçu olursun kesin 🙂
@whereismymindamk bu arkadaşmizin da ilk gece korkusu var ama sebebi bakire olması değil geniş gelcek kocası bosicak diye korkuyo
😂😂
evey 😭😭
Abartılacak kadr acı olmuyor millet abartio bekarlari korkutmak sanrm amaç
Bence güzel ve bol orgazmli bı on sevisme yaşarsan islandiginda canın yanmaz korkma bu kadar bişey olmaz kendini rahat bırak eşine güven
Bu konuda lütfen üzülmeyin, eşinizin size yaklaşımları nasıl peki , sizi tedirgin eden durumu oldu mu? Birde sevisme oluyor sadece ilişki mi olmuyor , yoksa hiç biri mi?
Çok fazla düşünmemeye çalış. Çünkü ne kadar çok kafana takarsan kendini kasarsan o kadar zor olur. Gevşeme yeme rahat bırakmaya çalışırsan kendini daha iyi olur
Bana mantıksız geldi. Hiç mi duygusal yaklaşmıyor sana? Ne biliyim öpüşürken heyecana kapılıp olması lazım. Ve o heyecan, adrenalin acı duymanın da önüne geçer. Trol soru bence.
yeterince yakışıklı değil herhalde yoksa çoktan yapardın
Canım bence yavaştan alıştır kendini yani bu böyle olmaz bende bakireyim hala ama eşime de güvenirdim
Parmağını yanlışlıkla hiç kesmedin anlaşılan valla o daha fazla acıyor. Hiç merak etme korkulacak kadar bir acı yok.
Biraksana kendini ona on sevismeyi yaoin birak hazirlasin seni vucudunu iliskiye rahatla dusunme zevk alacagini hisset bil oyle gir
maalesef ayni sorunlari yasadim esim tam bir odundu onun sayesinde dahada ürktüm beni yalniz birakti sabaha kadar kendi basima
Agladim. Hala aklima geldikce üzülüyorum. Ayrildim ondan böyle bi es lazim degil bana
Sizin gibilere adam zorla saldırması lazım bu ne ya, sen çocuk da doguramazsin. Niye evleniyorsunuz ki o zaman adamın hayatının içine ediyorsun
Damata GG
Son seviye vajinusmusu olan nur topu gibi eşi olmuş...
Cinsel hayat yaşamadan evlenenlerin %80 pişman %20 intahar etti bile...
30 yasına kadar ilişki yaşamadınmı bune cahilliktşr nerede yaşıyorsunuz mağarada mı
aptal mısın knk
@Blackwoman34 senin yaşadığın yerde yaşamadığı kesin... Saçma sapan bir yorum..
@Blackwoman34 pardon siz etiketlenmişsiniz size katılıyorum @3ssude sanaydı yorumum...
On sevismeyi çok uzun tutun canım çok fazla sulan ondan sonra korkma girse de acinduymazsin
Kendimi * ne kadar uzun tutarsak tutim bu değişmiyor
Korkacak bişi yok emin ol ne zamandir bu korku var eşinin aletini görünce mi oldu yoksa zamanından beri mi
Uzun zamandan beri
Hiç por... n izledinmi
Evet
Biraz da o etkilemiştir bence oradaki penisler haddinden fazla büyük olduğu için kadinlarin birde yalandan bagirmalari seni korkuttu sanirim
Bilmiyorum
Ama bir şekilde yenmelisin bu korkuyu acımayacak buna emin ol
Hemen bir doktora gitmen gerekiyor. Genelde psikolojik ve doktorlar bunu birkaç seansta çözüyorlar. Geçmiş olsun.
😂 O kadar nasıl bekleyebildiniz vallahi hayret ediyorum hiç mi denemediniz 😃 birbirinize yakınlaşın detaya girmeye gerek yok korkma olur o iş
Suç sen de değil... senin o evlendigin koca diye aldığın kişi den bi çiçek olmaz. İlişkiye girmeden boşan.
Ben olsam elini kolunu baglardim artıkevlenmisiz esime sahip olamicakmiyim diye dusunurdum 🤔sabirliymis adam
Sen de tecavüzcüsün cümleye bak.
Ne gereksiz vizyonsuz bir zihniyetiniz var ya
Hakaret edince hakli oluyosun aynen. Sensin. burada senden daha davari yok. Kelimelerin yetmiyo demekki. Mahkemelerde bile bosanma sebebidir bu. Karin ya da kocan sana erkekligini kadinligini yaoamiyorsa istemiyorum dedigin an bosuyolar. Evlilik dedigin seyde kadinda erkekde hangisi istiyosa digeri yapmak zorunda gecin bu ayaklari. O zaman evli insanlar birbirini aldattigi zaman vay serefsiz vay kasar.. Demiceksiniz. Cunku esler birbirini tatmin etmedigi icin zihin baska kadina erkege kayar. Iki cift birbirine ozenli odakli ilgili olursa da aldatma olmaz zaten beynin aliyomu bilmiyorum evliligin amaci bi evde oturmak degil. Cocuk yaomak da degil. Tek insani hayatinin merkezi yaomak. Evet senin her seyin o kadina o adama ait baska altarnatifin sadece bosanirsan var.
Olay boşanma sebebi olması değil senin kadını sabrın karşısında mal olarak görüp el kol bağlayarak sahip olma eğilimin git tedavi ol, kıtlık da mevcut zaten.
Cinsel birlikteliği olmayan insanlara da aldatmayı meşru görmen yoz zihniyetinin olduğu noktasında daha da emin ediyor insanı zaten bırak Allah aşkına aklınız yok fikriniz var bir de işi lehinize çeviriyorsunuz hadi ordan.
Olmuyorsa boşanırsın tecavüz etmezsin konu bu hadi eyvallah hasta ruhlu
Sen gercekten kitsin ya kadin zaten korkuyorum diyo elini baglamak tecavuzmu o zaman butun fanteziler de tecaviz ediyolar. Ne yasattilar ne yasadin bilmem de ggit basindan al hirsini sana yapilani ben yaomadim. Birak feminist ayaklarini. Yok yozkusum falan filan arkadas evet esler birbirine ilgi gostermiyosa aldatiyo. Ara arastir tv ler bunun gibi haberlerle dolu. Cocuk oyuncagi degil evlilik kadinda erkekde biseyleri yapmak zorunda. Anlayossizlik dgil bu. Ilk gece denen seyin ozelligi kutsalligi var. Sabir gosteriirsin de nereye kadar. Sabrin bittiği yerde ya kadinin cozulmesi lazim ya da erkegin bi sekilde kadina bunu soyleyip elini kolunu tutarak yapmasi lazim kaldiki bi vajina onda yok. Dunyada her kadin o aciyi tadiyo. O aciyi tattikdan sonrasa afedersinde o penisin kolesi oluyolar. Amac burada zaten kadinin kendini kesfetmesi. Sen ne sacmaliyosn adam zaten tecavuz etcek olsa neden evlensin evlenmeden önce hicmi firsati olmamıştır saniyosun sen. Ozgurlukcuyuz ayaklarina yatiyosunuz kiciniz sıkıştığı zaman biz kadiniz falan. Abi kadinda erkekde esit. Erkek ne kadar istiyosa kadin ondan bin kat fazlasini istiyor. burada sirf hakaret etmek icin yalandan yere cemkirme. Benim dedigim lafta bisey yok. Oyle sahip. Olunmak isteyen de binlerce milyonlarca kadin var kusura bakma. Hey gidi hey. Sana kim naptiysa hirsini ondan al
Zihniyetin cidden saçma bak çok samimiyim lafı anlamıyorsun bi de kendine bir şeyleri hala hak görüyorsun sana olduğun şeyi söylüyorum gereksiz ithamların hala savunduğun mide bulandırıcı tezin bastırılmış iğrenc cinsel yanın çok net kimseye bir şey anlatmaya uğraşma sen gibilerin suratına tükürmem ben hadi eyvallah tepin şimdi burada
😂 Hakli cikmak icin yirtin dur. Sen once bi insan gibi konusmayi ogren sonra bir insanla tartis. Terbiesiz. Benim dusuncem bu açıklamasında yaptım hala da hakli cikmaya calisiyosan otede kumda oyna. Bu benim görüşüm begenmiyorsan yazma. Herkes fikrini yaziyor kimisi trol. Kimisi senin gibi kendince oxgur.. Bi kiz arkadasim var. Oda boyle feministti ama is yataga gelince orada butun siniri hirsi geciyordu. Hepiniz aynisiniz.
Yav he he diyorum hadi.
Beni tanıman mümkün değil ama senin ne olduğun çok net.
Ucuz laf sokma kalıpları.
Ya sana bayılıyor gibi mi duruyorum saçmalama.
Cümleye bak narsizm kokuyor buram buram
Herkese değil benzer zihniyetlere onlardan biri olman herkesin senle aynı olduğu kanısına seni vardırmaz.
Cinsiyet demedim zihniyet dedim.
Az önce yukarda açıkladım ama anlamamak için direniyorsun.
Dostane olmam için bir sebep yok.
👍👍
Bunun için destek alınız kendiniz cozemiyorsaniz ama kendinizi sıkmadan germeden bunu yaşayan tek çift değilsiniz 😉
on sevişmeyi uzun tutun üzerinize bir örtü örtün emin olun öyle aşırı bir acı olmucaktir yani saniyeler içinde bitecek sonuçta sadece sıkmayın kendinizi enişte bey de sert abanmasin zaten bir girdiğinde işlemi bitirecek devam etmicek
Sakin olmaya çalış, eşin de sana zaman versin ama cinsellik acı yaşayacağın bir şey değil. Kendini sıkarsan acı çekersin asıl.
Karşı taraftan da düşünüp davranmalısın. Konuşup güveni de sağlayıp sağlıklı bir şekilde halledilebilir. Canın çıkmayacak neticede.
Sen o korkuyu aşana kadar eşin sana destek olacak.
Eşinin desteğine sende kayıtsız kalmayacaksın.
cut.
Neden acisin ki. On sevismeyi uzun tutun sonrasında iyice yalasin. Kendiliginden kayar girer korkma
Böyle basit bir şeyi aranızda çözememiş olmanız çok üzücü
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?