Evlendik ama 1 aydir cinsel iliskiye giremedik cok buyuk korkularim vardi utaniyodum evet kocam ama utaniyorum dun geldi Dayanamiyorum artik sana lutfen bu gece olsun dedi kiramadim onu ama ben hala utamiyorum korkuyorum korkudan agliyorum sabahtan beri ne yapcam ben 😔😔
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
1 yılTamam sakin ol şimdi sana yardımcı olacağım kardeş.
Şimdi söylermisin yanında ne kadar çıplak kalabiliyorsun yani üzerini degistirirken falan bunları aşabildiniz mi peki?
Tek tek adım adım gideceğiz kardeşim09 Yorumla
Soran1 yılYani askili ve sortla kaldim en fazla
Soran1 yılBurdan devam edin
- 1 yıl
Tamam. Alkol kullanıyormusunuz ikinizde?
Soran1 yılYok kullanmiyoruz
- 1 yıl
Yaşlar kaç
Soran1 yılBen 22 o 29 30
Soran1 yılBeni uzmekten korkuyor o yuzden dokunamiyodu bile bana ama dayanamiyorum artik deyince bende onu kirmak istemedim iste
- 1 yıl
Sen yazdıklarımı kocana anlat aşama aşama gidelim bi akşam bunu yap şöyle durayım bi akşam bunu çıkar şöyle durayım diye detaylıca anlat en son çıplak kaldığım akşam biraz oturalım film izleyelim bu arada ben biraz rahatlayıp alışmış olurum gecede birlikte duş alırız sevişiriz ama ön sevişmeyi lütfen iyi yap de oralı biraz uzun yap benim aklımı başımdan alınca bi cesaret gelir ve o anki halimleyken o fırsatta sen girersin bende ne olup bittiğini anlamadan seni içime almış ve alışmış olurum de aynen böyle anlat
- 1 yıl
Bu akşam anlat askiligini çıkarsın şort ve sütyenle bıraksın seni sonra film falan izleyin yemek yiyin o haliyle bolca yanında dur mutfaklarda falan zaman kaybetme kocanin yanında otur bunları anlattığım gibi sırayla yapın iki üç gün sonra çıplak yanında oturacaksin zaten akşam işten geldiğinde soyacagi için bi kaç saat öyle otur alisacaksin gece sonunda da birlikte duşa girin sonra sevişmeye başlayın yatakta sana güzel bi oral yapsın sen uyuşunca kendin yalvaracaksin sok diye.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
6
Cevap
19Cevap
Gizli Üye(30-35)1 yılilla s*keceksapık hayvan yapmayıversin benim karım olsa asla zükmem gerek yok abi
02 Yorumla
Soran1 yılDalga mi geciyosunuz
Cevap sahibi1 yılyoo 🙄seks yapmadan da yasayabilir insan zorunlu ihtiyac degil
Gizli Üye(25-29)1 yılBir defa yapınca utangaçlığın gider o senin kocan ihtiyaçları var bir ay yapmamak yeni evli birisi için iyi değil.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılEvlenmeden önce cinsellik konuşulmaz
Evlenince sonuç...022 Yorumla
Soran1 yılKonustuk biliyodu durumumu korktugumu ama sanirim bu kadar beklemiyodu
Cevap sahibi1 yılBişey olmaz böyle devam edersen soğutursun adaöı kendinden ya başkasıyla yatar ya da ayrılırınız senin nazını mı çekip durcak
Soran1 yılAma ne yapcagimi bile bilmiyorumki 😞 sadece karsisinda gecelikle durup oturcam mi
Cevap sahibi1 yılSen izin ver soyun o ne yapacağını bilir
Soran1 yılOfff peki o zmn 😔😔
Cevap sahibi1 yılAğlayıp ta adamın moralinide bozma rahatla soyun
Cevap sahibi1 yılHatta evde kocanla mı kalıyosunuz sadece
Soran1 yıltamam oyle yapicam gelsin su an evde değil 😞
Soran1 yılEvet sadece ikimiz kaliyoruz
Cevap sahibi1 yılKorkunu atmak için evde çıplak ta gezebilirsinn
Cevap sahibi1 yılKapıyı çıplak aç bi süprüz olsun onada
Soran1 yıltamam deneyeyim tesekkur ediyorum :)))
Cevap sahibi1 yılAra sor ama arkadaşıyla birliktr falan geleceği tutar arkadaşına şölen olmasın djsjdjsjjs
Soran1 yılDogru haklisiniz ama kapiyi oyle acmam apartman sonucta :)
Cevap sahibi1 yılKapıyı aç kapının arkasında durarak kocan içeri girdiğindee kapıyı kapat
Cevap sahibi1 yılVee süprüzz başlasın seks dkdkdk
Soran1 yılCok fantezi o ya normal seyler yapayim ben xjjxjzjxjx
Cevap sahibi1 yılBeni dinle sen böyle bi anda atman lazım korkunu yoksa alıştıra alışıtra bi s2m olmaz
Soran1 yıltamam yapariz biseyler tesekkur ederim
Cevap sahibi1 yılNormal zamanda da evin içinde çıplak gezz nolcak alışırsın o senin helalin ne kadar dindarsın bilmiyorum ama
Soran1 yıltamam bakarim duruma gore cok tesekkur ediyorum 😇
Cevap sahibi1 yılTmmdır bişey olursa ara yardırımcı oluruz djdkkdj
Gizli Üye(18-24)1 yılNiye evleniyosun o zaman ve baştan bunlari konusup evlenseymissiniz knk
024 Yorumla
Cevap sahibi1 yılKorkuyosa baştan deseymiş cözüm bulsalarmış psikolog terapi vs. Normal kankalık mı evlilik bu
Cevap sahibi1 yılTecrübeyle alakası yok evlendigin insandan da utanmazsın sonucta guvenirsin
Cevap sahibi1 yılYa da alışana guvenene kadar nişanlı kalırsın pat diye evlenmezsin
Cevap sahibi1 yılInsan sevdiginin bile Yüzünu sevip sıkası geliyor bu sence kendini önceden cok yüzü tutmakla mi alakali sevmekle mi?
Cevap sahibi1 yıl1 ay cok bencede max 2 hafta cunku ayni evdesin sonucta
Cevap sahibi1 yılE biraz daha nişanli kalmaya devam etselermiş sırf sadece ayni evde kalicaz diye mi evlendiler ahahaha neyse
Cevap sahibi1 yılEvli degilim ama boyle utanip cekiniceksem evlilik icin acele etmezdim.
Cevap sahibi1 yılTerapi ya da psikolog ile iyi olur bencede ama bastan terapi alsaymis onu diyorum kötu bi laf etmiyorum garip geldi sadece yakınlık hissetmeyip biriyle evlenmem diye
Cevap sahibi1 yılHayir ben korksam utangac olsam nişanlıyken ona korktugumu söyler ve terapiye giderdim ama evlendikten sonra degil işte önce giderdim onu diyorum
Cevap sahibi1 yılYa ne alaka o an nası korkabilir korku ve utanma önceden vardir bunu aşmadan evlenmek sacma diyorum pat diye yukardan birdenmi geliyor sanki
Cevap sahibi1 yılAyrıca cinsel cekim hissetmedigim biriyle evlenmem. Keyfi bisey degil bu ciddi bir iş çunku evlilik
Gizli Üye(25-29)1 yılbizde 2 ay sonra yapmıştık ama bi şekilde eşim boşaltıyordu.
00 YorumlaBir ay içerisinde hiç yakınlaşmadınız mı hiç giyinirken falan seni görmedi mi
011 Yorumla
Soran1 yılHyr o cikar kapiyi kapatirim oyle giyinir soyunurum
Soran1 yılYok kapiyi tıklatır gircegi zaman
Soran1 yılTabiki ayni yatakta yatiyoruz
Soran1 yılOluyo ileri gitmek istiyo ben durduruyorum
Soran1 yılUtaniyorum iste ondan 😞
Allahim kimseye nasip etme boyle bir es.
13 Yorumla
Soran1 yılAnlamadim niye?
- 1 yıl
Amin
adam iyi sabretmiş ben olsam çoktan boşardım senii
01 Yorumla
Soran1 yıl😞😞😞
Bir psikolog iyi gelir
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılİstersen yenmene yardim edebilirim pdr ogrencisiyim
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 589 cevap paylaştı. Gerçek mi bu troll soru mu
00 Yorumla
1 yılNeden korkuyorsun acaba bırak kendini
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 23,8b cevap paylaştı. Niye korkuyon ki mesela
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılEvlenmeseydin o zaman madem korkuların var ne çeşitsin aq
00 Yorumla
1 yılTravmaların mı var?
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 5,5b cevap paylaştı. Alkol kullaniyormusun
00 YorumlaKorkacak ne var abartma ya
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılKorkunun üstüne git
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılmastürbasyon yapmıyor musun
00 Yorumla
1 yılYeni mi evlendin
05 Yorumla
Soran1 yılEvet
- 1 yıl
Rahat ol ya sen yataga uzan sadece bacaklarini ac , girdigini anlamazsin bile
- 1 yıl
Sana yardimci olurum. merakk etme kasma sen yeterki
Soran1 yılOff bu kadar kolay değil gibi geliyo 🙈🙈😭
- 1 yıl
Ben yardim ederim sana sen yatiyorsun acicaksin bacaklarını hafifce basini alicaksin ilk boyle dene ilk
Anlayış göstermesi lazım çok normal
02 Yorumla
Soran1 yılDemi bencede
- Cinsel Yaşam konusunda 715 cevap paylaştı.
1 yılkendini ona bırak gerisine karışma
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 9,1b cevap paylaştı.
1 yılBence yapma
00 Yorumla Ne oldu
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılBüyük diye mi korktun
04 Yorumla
Soran1 yılHem ondan hemde ilk defa bir erkege karsi cirilciplak olucam utaniyorum 😔
Cevap sahibi1 yılVücudun kötü diye mi cekiniyorsun
Soran1 yılHyr kotu değil utanc verici
Cevap sahibi1 yılBen özellikle göstermek istiyorum çünkü fiziğime güveniyorum
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > Evlendik ama 1 aydır cinsel ilişkiye giremedik, utanıyorum. Ne yapmalıyım?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat