Erkek arkadaşından ayrılan gay arkadaşım benimle beraber oldu biseksüel mi yoksa gaylar da böyle şeyler yaşar mı?

Dün gece birlikte oturuyorduk ve bana sarılıp omzunu okşamaya başladı ve başta önemsemedim sonra aramızda bazı muhabbetler geçti ve penisi sertleşmişti elini bacak arama soktu keşke sen de ıslanıp beni isteseydin seni istediğim kadar dedi. Sonra beraber olduk daha fazla detaya girmeyeyim ama aşırı tutkuluydu. Hadi ben heteroyum o biseksüel mi acaba neden böyle oldu. Normalde biraz feminen bir çocuk ve o an sanki ayı gibi sesler çıkarıyordu ve sabah da kollarımın içini ve burnumu öptü ben de benim işe gitmem gerek diyince kahvaltı edelim dedi vaktim yok dedim hayır alıp yolda yapalım dedi ben de kahvaltı yapmam falan dedim. Çok garip ve saçmaydı hele ki sabahı.

Güncellemeler
+1 yıl
Aklıma tekrar gelince ıslandım belki de artık araya mesafe koymalıyım yoksa baş başa kalırsak karşı koyamam gibi hissediyorum.
Erkek arkadaşından ayrılan gay arkadaşım benimle beraber oldu biseksüel mi yoksa gaylar da böyle şeyler yaşar mı?