şu an güzel bir ilişkimiz var ben 22 o 25 yaşında. Bugün onun erkek arkadaşları ve benim kız arkadaşlarım toplanmış konuşuyorduk. Sevgilim de arabayı çekmeye gitti kalkıyorduk tam kalkarken arkadaşı seninki de zamanında gay di dedi ve hepimiz güldük ama ben esprisine sanmıştım. Hepimiz dağıldıktan sonra o arkadaşı aradım sordum gerçekten öylemiydi yoksa esprisine mi söyledin diye. O da 17 yaşındayken 1 sene pasif olmuştu ama olgunlaşmaya başlayınca kendisi kimsenin baskısı vs olmadan vazgeçti kadınlardan hoşlanmaya başladı dedi. Kısaca sorum şu, sizce sevgilimin içinde hâlâ erkeklere karşı duygular olabilir mi? Beni aldatma ihtimali var mı? Bana bundan hiçbir zaman bahsetmedi. Sormaya biraz çekiniyorum ama en yakın zamanda konuşucam
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 3,9b cevap paylaştı. Kiminde bazen böyle bir hastalık olabiliyor.
Bazıları tedavi olup kurtuluyor.
Bazıları yapıyor.
Doktor arkadaşımdan biliyorum bunları.
Ellerinde olan bir şey değilmiş12 Yorumla
Soran+1 yılEllerinde olmadığını biliyorum
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
4
Cevap
10Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 333 cevap paylaştı. Hahaha escinsellik bir hastalik, tedavisi olan veya kisa dönem yapilan bir sey degil. Dogustan gelen bir seydir. Sevgilin kadinlarla da seks yapiyorsa biseksüel sadece erkeklerle yapiyorsa gay'dir. Kendisiyle bu konuyu konusmalisin
21 Yorumla
Soran+1 yılBunun bir hastalık olmadığının farkındayın biliyorum. şu an sadece kadınlardan hoşlanıyor bisex falan değil. 17 yaşındayken gaymiş sadece. Daha sonra düzelmiş
yalandır ya öyle bi anda düzelmez ki o hormonlar öyle yapar zaten
20 YorumlaBisex olabilir. Ikinci olarak bu arkadaşın nasıl biliyor yattı mı ki
01 Yorumla
Soran+1 yılNe nasıl biliyor yakın arkadaş oldukları için biliyor evet daha önce ilişki yaşamış
+1 yılZamanında hata yapmış veya o zamanlar meraktan olmuş olabilir bu gay olduğunu göstermez deneyimlemek istemiş vaz geçmiş demek
14 Yorumla- +1 yıl
- +1 yıl
Ergenlik, cinsel yönelimlerin tamamen aciga ciktigi bir yastir, dogru ama escinsel oldugunu bilen bir birey tipki hetero bir birey gibi dogdugundan itibaren bunun farkinda olur. Merak edeyim birazda sunlarla takilayim filmde iki erkek öpüsmüs bende deneyeyim gibi durumlar kisinin yasindan bagimsiz asla olmaz. Kisacasi bu bir hata degil, dogustan gelen bir seydir ve yaptim bitti diye bir sey olamaz. Bu kisi biseksüeldir ve ömrünün sonuna kadar da öyle kalacaktir
- +1 yıl
+1 yılBiseksüeldir bi öyle böyle bi öyle olmaz veya özentiden yapmış olabilir
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBazen oluyor, içinde olan bir durum. Tekrar isterse şaşırma.
10 Yorumla
+1 yılŞimdi aldatıcak insan kadınlada aldatır eşcinsel diye aldatma şansı artmıyo. Biseksüel olabilir gerçekten hormonlarla ilgili bir şey çünkü bu. Veya önceden de gerçekten değildir ama öyle sanıyodur kendini.
20 YorumlaTabiki de var kalın bir alet görsün yine meyil eder o
10 Yorumla
+1 yıldışkısınıda tutamaz şimdi o
02 Yorumla
Soran+1 yılYo tutuyor
- +1 yıl
aferin ona
Gizli Üye(30-35)+1 yılBide pasif gaymış iğrenmedin mi
04 Yorumla
Soran+1 yılYeni öğrendim önceden bilseydim ilişkiye girmezdim
Cevap sahibi+1 yılSeni becerdi mi bide
Soran+1 yılSeni becerdi mi derken? Karşılıklı isteyerek ilişkiye girdik?
Cevap sahibi+1 yılTamam isteyerek de daha düne kadar kendini becertmiş yani değişik
Gizli Üye(30-35)+1 yılGay değil bisex o. Yani hem senle yapar hem adamla
02 Yorumla
Soran+1 yılHayır. 17 yaşındayken sadece gaymiş pasif gay. Ama 18 yaşına gelince düzelmiş şu an sadece kadınlara karşı ilgisi var
Cevap sahibi+1 yılDuzelme olmaz o ilgi bitmez ben de bisexim
+1 yılDirekt bitir ilişkiyi kabul etme bence kesinlikle
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSakın sorma bahsini açma bence,
03 Yorumla
Soran+1 yılNeden
Cevap sahibi+1 yılHiç konusu gecmediyse geçmişe gömüp bidaha hatırlamak istemiyordur, şimdi sen hatırlatırsan kötü olur
Soran+1 yılAma ilişkimi bu şekilde yürütemem. Olmuyorsa da ayrılırım
Cinsel Yaşam konusunda 5,3b cevap paylaştı. cinsel hayatınız var mı şu an
06 Yorumla
Soran+1 yıl2 kere oldu
Soran+1 yılİyi
Soran+1 yılKonuşucam eğer ilertemezsem ayrılıcam başka yol yok
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri