şu an güzel bir ilişkimiz var ben 22 o 25 yaşında. Bugün onun erkek arkadaşları ve benim kız arkadaşlarım toplanmış konuşuyorduk. Sevgilim de arabayı çekmeye gitti kalkıyorduk tam kalkarken arkadaşı seninki de zamanında gay di dedi ve hepimiz güldük ama ben esprisine sanmıştım. Hepimiz dağıldıktan sonra o arkadaşı aradım sordum gerçekten öylemiydi yoksa esprisine mi söyledin diye. O da 17 yaşındayken 1 sene pasif olmuştu ama olgunlaşmaya başlayınca kendisi kimsenin baskısı vs olmadan vazgeçti kadınlardan hoşlanmaya başladı dedi. Kısaca sorum şu, sizce sevgilimin içinde hâlâ erkeklere karşı duygular olabilir mi? Beni aldatma ihtimali var mı? Bana bundan hiçbir zaman bahsetmedi. Sormaya biraz çekiniyorum ama en yakın zamanda konuşucam
Sevgilimin eskiden gay olduğunu öğrendim?

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Kiminde bazen böyle bir hastalık olabiliyor.
Bazıları tedavi olup kurtuluyor.
Bazıları yapıyor.
Doktor arkadaşımdan biliyorum bunları.
Ellerinde olan bir şey değilmiş
Ellerinde olmadığını biliyorum
O arkadaşınında sana demesi yanlış ama.
Öyle arkadaşı varsa hemen ilişkiyi kessin.
İnsanların özelini ifşa etmek şrfsizliktir.
Hahaha escinsellik bir hastalik, tedavisi olan veya kisa dönem yapilan bir sey degil. Dogustan gelen bir seydir. Sevgilin kadinlarla da seks yapiyorsa biseksüel sadece erkeklerle yapiyorsa gay'dir. Kendisiyle bu konuyu konusmalisin
Bunun bir hastalık olmadığının farkındayın biliyorum. şu an sadece kadınlardan hoşlanıyor bisex falan değil. 17 yaşındayken gaymiş sadece. Daha sonra düzelmiş
yalandır ya öyle bi anda düzelmez ki o hormonlar öyle yapar zaten
Bisex olabilir. Ikinci olarak bu arkadaşın nasıl biliyor yattı mı ki
Ne nasıl biliyor yakın arkadaş oldukları için biliyor evet daha önce ilişki yaşamış
Zamanında hata yapmış veya o zamanlar meraktan olmuş olabilir bu gay olduğunu göstermez deneyimlemek istemiş vaz geçmiş demek
Mantiginiza göre bir gün sizde erkeklerle yatmak nasil diye merak edip gay iliski yasabilirsiniz öyle mi?
@justSu 17 yaşında birisi ergen sayılır ve bu dönemlerde oluyor ne yazık ki ama pişman olup vaz geçmiş olması yaptığı hatayı anlamış manasına gelir sonuçta o yoldan dönmüş olması normal
Ergenlik, cinsel yönelimlerin tamamen aciga ciktigi bir yastir, dogru ama escinsel oldugunu bilen bir birey tipki hetero bir birey gibi dogdugundan itibaren bunun farkinda olur. Merak edeyim birazda sunlarla takilayim filmde iki erkek öpüsmüs bende deneyeyim gibi durumlar kisinin yasindan bagimsiz asla olmaz. Kisacasi bu bir hata degil, dogustan gelen bir seydir ve yaptim bitti diye bir sey olamaz. Bu kisi biseksüeldir ve ömrünün sonuna kadar da öyle kalacaktir
@justSu peki 😊
Biseksüeldir bi öyle böyle bi öyle olmaz veya özentiden yapmış olabilir
Bazen oluyor, içinde olan bir durum. Tekrar isterse şaşırma.
Şimdi aldatıcak insan kadınlada aldatır eşcinsel diye aldatma şansı artmıyo. Biseksüel olabilir gerçekten hormonlarla ilgili bir şey çünkü bu. Veya önceden de gerçekten değildir ama öyle sanıyodur kendini.
Tabiki de var kalın bir alet görsün yine meyil eder o
dışkısınıda tutamaz şimdi o
Yo tutuyor
aferin ona
Bide pasif gaymış iğrenmedin mi
Yeni öğrendim önceden bilseydim ilişkiye girmezdim
Seni becerdi mi bide
Seni becerdi mi derken? Karşılıklı isteyerek ilişkiye girdik?
Tamam isteyerek de daha düne kadar kendini becertmiş yani değişik
Gay değil bisex o. Yani hem senle yapar hem adamla
Hayır. 17 yaşındayken sadece gaymiş pasif gay. Ama 18 yaşına gelince düzelmiş şu an sadece kadınlara karşı ilgisi var
Duzelme olmaz o ilgi bitmez ben de bisexim
Direkt bitir ilişkiyi kabul etme bence kesinlikle
Sakın sorma bahsini açma bence,
Neden
Hiç konusu gecmediyse geçmişe gömüp bidaha hatırlamak istemiyordur, şimdi sen hatırlatırsan kötü olur
Ama ilişkimi bu şekilde yürütemem. Olmuyorsa da ayrılırım
cinsel hayatınız var mı şu an
2 kere oldu
ereksiyon kalitesi vs iyi miydi
İyi
en kötü bisextir
Konuşucam eğer ilertemezsem ayrılıcam başka yol yok
konuş tabi en güzeli