1 yıldır sevgiliyiz ama 1 hafta önce gay olduğunu ve başka bir erkekle öpüştüğünü gördüm. Bana beni sevdiğini ve pişman olduğunu söyledi. Onu seviyorum. Ne yapmalıyım?
Cevabın nedir?
Bendensin. Eğer sen onu yakalamasaydın öyle sana hiç bir zaman gerçeği söylemicekti, hatta toplumdan gay olduğunu saklıyosa seni de bir perde gibi kullanıcaktı. Terk et, düzelmez o, boşa vakit harcama.
30 Yorumla
+1 yılsaygı duy ve destek ol ona kendini normal olduğunu hissettir onu erkeklerden kıskanmaya başla kızlardan değil bu onun daha çok hoşuna gidicektir..
00 Yorumla
Benimde yaz aşkım lezbiyen çıkmıştı :D sende erkeklerle olabilirsin dedi bir anda kafamda canlandırdım ve ayrıldım
00 Yorumla
+1 yılİlerde kocanı erkeklerin becerdigini görmek istiyosan devam edebilirsin
40 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
6
Cevap
22Cevap
+1 yılbacım ben de aynı seyi yasadim 3 yıldır tanısıyoruz kendisiyle delikanlı erkek gibi erkek duruyordu hasin bir kisiligi vardi ama bugun telefonda goruntulu konusuyorduk ben dus alacagimi soyledim ancak telefonu kapatmayı unutmus goruntulude p*rno diye bir siteyi acıp gay p*rno yazdi turkcesine bakınca escinsel p*rno oldugunu gordum birkac dakika sonra popona sise sokmaya basladi psikolojim bozuldu gunlerdir aklıma geliyor agliyorum ahlayisi gozumun onunden gitmiyor surekli oh daddy die bagırıp duruyordu bunu en son onunla konusma kararı aldım bisex olabilecegini bunun benim acımdan bir sorun olmadigini soyledim ancak popona neden sise sokup duruyor?
00 Yorumlabı kere gay bırı asla bır kadınla cıkmaz sevgılı olmaz kadınlar onun cıplak dursa tahrık bıle olmaz ya sallıon ya da cocuk sallıo gaylığì bahane edıp ayrlmaya calısıyor
10 YorumlaBiseksuel o ozaman iki cinside seviyo ustune erkek bir kuma getirir
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılNerden anladın benim sevgilimde gay olsam beni severmiydin dedi ;((adam gibi adam görüntüsü sen nasıl anladın başka
00 Yorumla
+1 yılvay arkadaş sendede hiç şans yokmuş :) en iyi ve en faydalı olan yolarınızın ayrılması
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıldemekki sevgilin biseksüelmiş :)) aldatmış seni sen onu dyurmazsan baskası doyurur bence ayrıl biseksüel biriyle evlenme canı erkek ister onun evlenseniz bile canı erkek ister erkeğe vermek ister
00 Yorumla
+1 yılDondan ayrılmalısın. Yarın seni paylaşmaya kalkabilir.
00 Yorumlaseviyosan bırakmıycaksan paylaşmayı ögren o zaman :D
00 Yorumlatabiki ayrılmalısın tercihleri farklı hormanel bozukluk düzelmesi zor
10 Yorumla
+1 yılSen uzulme uzulecek biri varsa oda o dur sen degill
00 YorumlaSende bir oyuncak alır sira bende dersin
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 8,9b cevap paylaştı. gay değil iki taraflı çalşıyor
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı. :)))))))))) Büyük geçmiş olsun
00 Yorumla
+1 yılhiç bişey yapaman o arkadan vermeye alısmıs
10 Yorumla
+1 yılyuh, erkek olduğuna emin misin? :D
00 YorumlaAyrıl diyicemde sen bilirsin :/
00 YorumlaTroll
14 Yorumla
Soran+1 yılAdını sormadım. G*tün yerse gizliden çık l*n
Soran+1 yılSenin agzina sicarim o* kari got lalesi
Hemen terket pezevengi
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 715 cevap paylaştı. Yeter ya Troll basliklardan btiktik
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSana daha hayr gelmez ondan unut
00 YorumlaGulmedim
01 Yorumla
Soran+1 yılGülmek için söylemedim
Gizli Üye(30-35)+1 yıltrolll
01 Yorumla
Soran+1 yılİsmini mi sordum?
ayrıl
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı. bisexüel
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 8,5b cevap paylaştı.
+1 yılgeri iade et :)
00 Yorumla Ohaaaaa
10 Yorumla
+1 yılayrıl..
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılayrıl.
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi