Arkadaşlar erkek arkadaşım çok tuhaf davranıyor. Şöyle ki sürekli yaaa şapşik, şapşal tarzı aşko kuşko cümleler kuruyor. Bana geçen sana twerk yapayım mı diye sordu ve ayrıca mutfağa ilgisi de var bayağı güzel yemekler yapıyor elinden dikiş nakış her türlü iş geliyor zaten bana dedi ki annem beni kız gibi büyüttü. Murat Boz'u çok seviyor ve de ben güzelim falan diyor yakışıklıyım yerine. Ancak erkeksi özellikler de var tensel davranışlarda sıkıntı yok hatta kendi bayağı istekli ama anlamadım gitti bu çocuk gay mi değil mi soramıyorum da
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
Biseksüel olabilir. Bu arada noldu, dedin mi bişey çocuğa
ayy diyemedim nasıl diyeceğim bilmiyorum içim içimi kemiriyor ama benden de ayrılmıyor çocuğun canına okuyorum. Ayrıca beni öpüyor bana sarılıyor anlamadım gitti
Canisi biraz zaman ver zaman geçtikçe tanırsın
Direkt sorsam mı ya
Ama böyle kırıcı olmadan sor
Nasıl sormalıyım
Strapon al ve başla bnce o da bunu bekliyor 😅
Karılara ayak uyduracaklar diye karılaşan toplum erkekleri
erkek arkadaşın level atlamış gayler öyle yapmaz nonoş olmuş o
nonoş ile gay arasındaki fark ne
bak şimdi aktif gay var pasif gay var bir de full pasif gay var bu full pasif gaylerin bile çoğu bu kadar oynak değildir kızlarla arkadaş olsalar da aşko kuşko diye kırıtmaz nonoşlar rsplar gibidir ağzı kırıtır gtü de kırıtır dikiş nakış işi en pasifi bile beceremez diğer işler normal istersen bir süre devam et arada elinle arkasını elle tepkisini ölç tepki yoksa daha ileri gidip parmakla hal hareketlerine bak gay veya nonoşsa sıkıntı ikisinde de gt erkeğe gider ama gayi kendin becerirsin de nonoş başını belaya sokar elaleme rezil olursun full pasif olsa yatakta kadına karşı istekli olmazdı seninki gay ile nonoş arasında bişey
bu bayağı istekli bana karşı. acaba nonoş değil de kendisi mi böyle
demekki çift kişilikli hem kadın hem erkek eteğini falan giymesini söyle ilişkiye girerken
vay anasını ya
yavrum bende de var çift kişilik ama bunun gibi değilim
Icinden gwcmis dilini yansir yakinda
nasıl yani
Yani sohbet esnasinda soylersin arkadasina
sana kay mıyorsa gay dır
daha yeni sevgili olduk kayması için evlenmemiz lazım çok var ama diğer tensel davranışlarda sıkıntı yok anlamadım gitti
evlenınce gay cıkarsa garantıden degıstırmezlerde ama
işte o yüzden soruyorum ya nasıl anlarım diye
anlayamazsın acıp bakmadan test etmeden
Senle birliktiyse değil.
daha yeni sevgili olduk ve evlenmeden cinsel ilişkiye ikimiz de karşıyız. Ama öpüşme vs de kendi yapışıyor anlamadım
Geçmiş olsun
Biseks olabilir
net gay
öyle mi ya
Seks yaptınız mıı
hayır ama evlilik dışı olmaz zaten
Kalkıyo mu acaba denesene
Gaylerin kalkmıyor mu
Sana niye kalksın mesela
Gay bence
ama erkeksi özellikler de var dediğim gibi kendi bana yapışabiliyor gayse neden istekli olsun gider erkeklere istekli olur
Kendini gizlemek için kızla olması lazim
Buna mecbur
nasıl anlayacağım peki
Sen qnlayamazsin
Da seni uzuyormu sana kötü bir davranışı oldumu
Sen mutlumusun
üzmüyor ama gayse devam etmem
Neden
Hayir gay değilimde. Düşünceni merak ettim
Gayse erkeklere ilgi duyuyor olmuyor mu? Ben kadınım benimle işi ne o zaman
Kamufle eğmek icin seni tatmin ediyormu
Öyle bir şey olmadı daha aramızda çünkü yeni sevgili olduk ama kendi benim için çok uğraştı benden çok hoşlandığı için. Şimdi gayse bu uğraş niye? Kendi halinde takılsın madem
İngilizce biliyormusun
Evet biliyorum neden?
Look, the child is with you to hide
do you understand me now
Anladım da neden ya? Madem ben ayrılmaya çalıştıkça neden uğraşıyor salsın beni kendi halime. Onu da yapmıyor ben anlamadım gitti takılsın kendi halinde
Seni salmiyor degil
nasıl yani
Swni seviyorum diyor mu
evet diyor. ben hatta aksini iddia ediyorum ama bana neler neler diyor aklın hayalin durur çok güzel şeyler söylüyor beni özlüyor sürekli görüşmek istiyor merak ediyor falan
Çünkü kamufle etmesini sağlayan bir sen varsin
ben yokum eli yüzü düzgün çalıştığı yerde kızlar yürüyüp duruyor bana mı kaldı kamufle olmak için? geçen kızın biri açıkça teklif etmiş sevgili olalım diye
İyide sen gay haliyle kabul ediyorsun
Kimse etmez
Birine kızlar yuruyor diye senden vaz geçeceği anlamına gelmiyor ozman kimse evli kalamaz yanlis dusunuyorsun
Ya kim bilecek gay olduğunu? Ben tanıdıkça sezdim gibi. Çalıştığı yerde bir sürü kişi çalışıyor bir kız tipini beğendi diye teklif etti
Olum gay olduğu icin kızlara yaklasmiuor
Zaten
bana ne yaklaştı o zaman ben erkek miyim a w?
Sen neyi anlamiyorsun adam kızlardan hoslanmiyor peşindeki kızlar umrunda mi
Kamufle etmek için
Seni kullaniyor
ya hazır uğraştırmayan kız var işte onlarla kamufle olsun ben ne alakayım? ben onu çok uğraştırıyorum onun gururunu kırıyorum. gitsin diğer kızlarda paşa paşa kamufle olsun
ya bu konu sen abdülhamidi savundun gibi bir şeye döndü
Swn ugrastirmiyorsun ki
Nasıl uğraştırmıyorum çocuğu kaç kere beklettim saatlerce, seni bırakacağım deyip terk ettim daha çok şey var. Diğer kızlar ise direkt sevgili olma isteğinde. onlar varken niye ben
Bak senin algılandığı n ney biliyormusun diğer kızlar olamak istese senle uğraşmaz
Gay olmada uğraşmaz bir sürü kız her biriyle Birgü n yatar senle niye uğraşsın seninki altın mi
ya da ne bileyim ne ozlligin var diğer kızlardan * * hepsi ayni
işte kamufle olacağı kolay olan kızlar varken neden zor olanı zorluyor? Bne onu istemiyorum bile
Sen neden anlamıyorsun benim dediklerimi
Okadar kızın içinde benimde seçeceğim sen olurdun algin zayif
neden?
Sen algilamiyorsun zaten
En basit kiz sensin diğerleri zeki adam mantıklı davraniyor
basit mi? basitim diye çocuğun üstüne atlamıyorum doğru. diğerleri zeki diye tanımadığı çocuğa sevgili olalım diyorlar
Evet tanimiyir çünkü
Tanıyıp tek kalan canım sensin
S. a lak
O canım degil
anlamadığın konu diğer kızlar da tanımıyor. ben de tanımıyordum ama ben de zorladı bu şeyi ben sezdim daha sonradan. belki de öyle değil ben çocuğun günahını alıyorum bilemem
la diğer kızları reddetti at kafası sen anlamıyorsun işte
Seks yaptı mı senle hic
kesecem bileklerimi şimdi. Ben anlatamıyorum galiba :D
Tanımadığım kişinin üstüne atlamam ama o çok temasta bulunuyor kızdım birkaç kere. Kendini o gün geri çekiyor ama ertesi gün yine bir temas. Yani sorunun cevabı hayır o da benden kaynaklı
Sen asikmisin
hayır değilim kaç kere de yüzüne söyledim. hatta sana alışmam lazım ötede bekle diye gurur kırıcı şeyler de dedim ama hala pes etmedi
Çünkü sen gibi kimse oalamz
tamam ben malım. seninle bir türlü anlatmak istediklerimizi anlatamadık
Sen anlamak istemiyorsun
Olabilir evet
Ooo onu bana aysrlasana yapistirayim:)
Kolay anlarsın
nasıl yapacağım
Yoruma nasıl yazayım
sen yaz yaz allah için
Yoruma olmaz
Bi olabilir?