6 aylık flörtüm kendisi durmadan konuyu buraya getiriyor az önce "biz neden seks yapmıyoruz" diye bir mesaj attı şu an sövüp engel atasım var ama yapamiyorum bişey engel oluyo buna dediği şeyden son derece rahatsızım hatta kızgınım ama hala konuşmak istiyorum onunla bu normal mi sizce
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılKadınlar beni iyi dinlesin şimdi
1 Bir kadının iffetine göz diken erkek onu sevmiyordur onu yatağa atıp iffetini alıp günaha koyup gidicektir
beni iyi dinleyin iffetinizi koruyun sizi koruyan size laf getirmeyen başınızı öne eğecek deyler yapmayan erkekleri sevin
içinde Allah korkusu taşıyan merhametli erkekleri sevin
siz eğer flörtöz erkek istiyorsanız erkekten çok ne var ki
ama adam arıyorsanız kardeşler şunu unutmayin
Adam gibi adamlar kadının iffetine namusuna göz dikmez. göz dikiyorsa namussuzdur iffetsizdir o adam00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Cinsel Yaşam konusunda 497 cevap paylaştı. Alışkanlık hem çok iyi hemde berbat bir duygudur. Bu tip durumlarda ise kötüyü silkememize engel olan berbat bir duygudur. Sizin mahremiyetinize , namus kavramınızı ağzına oyuncak etmiş buna saygısı olmayan kişi siz onunla birlikte olduktan sonra neler yapmaz. Genelde her konu hakkında pozitif görüş yazarım ama insanların isteği dışında zorlanması beni sinirlendiriyor maalesef. Duygusal tecavüze uğradığınızı bundan son derece tiksindiğinizi böyle konuştuğu zamanlarda kendisini bir pislik gibi gördüğünüzü bir yüzüne haykırın. Bunlar onun canını acıtacaktır. Emin olun.
50 Yorumla
- Cinsel Yaşam konusunda 833 cevap paylaştı.
+1 yılcinsellik isteği erkeklerde daha fazla olduğundan dolayı sürekli bunu dile getirmesi normal al karşına açık açık konuş bu tür konulardan haz etmediğini konuşmak istemediğini veya onunla evlilik harici birlikte olmak istemediğini oda ona göre seninle ilişkisine devam eder veya etmez kendi bileceği iş etmezse istediği gibi ilişki yaşayacağı bi sevgili bulsun
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSiz kızları anlamak çok ama çok zor. Benim saçının teline kıyamadığım bir arkadaşım vardı. Bir erkekle tanıştı. "Duş alacağım" diyen arkadaşıma "geleyim mi ben de" diye mesaj atmıştı. Böyle şeylerden aynı senin gibi tiksinen biriydi. şu an ise 7 8 yıllık o arkadaşımla görüşmüyorum. O ise o çocukla sevgili.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
29
Cevap
51Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 470 cevap paylaştı.
+1 yıl6 aylık flört?
Benim bildiğim kadarıyla insanlar flört kelimesini (ki hiç sevmem bu kelimeyi) sevgili olmadan önceki tanışma süreci olarak tanımlıyorlar.
Ama benim bildiğim 6 ay tanışma olmaz yani iş yerleri bile deneme amaçlı maksimum 1 ay çalıştırıyor.
Şimdi çoğu insan sevgili sayısını birileri sorunca azaltmak için flört kelimesini kullanmaya başladı yoksa 6 ay-12 ay birlikte olunan insana biz hala tanışma aşamasındayız denilmesinin mantıklı bir açıklaması yok.
Soruna gelecek olursak da eğer ki bu durum seni rahatsız ediyorsa konuşmayı kesersin olur biter.
10 Yorumla
+1 yılTabi ki gorusmeyi keseceksin. Ancak, benim anlamadigim su: flort cinsellige varan bir iliski seklidir, en azindan 6 ay suren bir flortten seks beklemek pek de abes degil. Acaba sen kendi iliskiden beklentilerini acik ve net cizmemis olabilir misin? Yani sevismeyeceksen, 6 ay neden flort edersin? Bilemiyorum ben 6 ay sevismeyecegim bir kadinla ‘flort’ diye isimlendirebilecegim bir iliskide olmam; karsi taraf istekliyse ya yerine getirirsin ve adi kendiliginden konmus olur, veya kesersin iliskiyi. Biraz sanki sen de adami cepte tutmak hosuna gidiyormus gibi geliyor bana… Uzun vadede kimseye faydasi olmayan bir iliski sizinki, en azindan bu kosullar soz konusuysa…
10 Yorumla
+1 yılOmdan hoşlandıgın için konusmak istiyorsundur normaldır ama bu senın dusuncelerine saygı duymuyor istemediğin halde yapmaya devam ediyor bence uyarmalı bırdahakıne engellemelisin kırmızı cızgını net bir şekilde ortaya koymalısın. Kararlarında kesin ol canım yoksa ne olcak diyim ben sana sen ya yapıcaksın onun istediğini ya da o anlıcak yapmayacagımı seni direk bırakıcak vaktın varken ya sen bırak ya da onun istediğini yap
20 YorumlaSormuş işte. Bi cevabın vardır. Mantıklı gelirse belki daha sormaz.
Adam belli ki ihtiyaç duyuyor ve başkası ile yapmak yerine seni bekliyor. Ne kadar beklemesi gerektiğini söyle de bari hedefe kilitlensin.
Ya yetişkin insanlarla birliktesiniz cinsellik bir ihtiyaçtır. Süt çocugu değil ki adam istemesin.
10 YorumlaHoşlandığın için engel oluyorsun kendine. Bunu çekmek zorunda değilsin. Bas engeli geç yani.
00 Yorumlaöncelikle böyle şeyler yavaş yavaş olur ve iki tarafında isteğiyle olur sadecw bir taraf durmadan konuyu oraya getiriyorsa bu işte bir boklık var demektir amacı farklı onun bence rahatsız olduğun halde konuyu açıyorsa engelle gitsin
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 727 cevap paylaştı. Amacı belli işte senle olmak daha neden yüz veriyorsun sen istemiyorsan agzına geleni söyle ona fırsat verme sonu gelmez asla konuşma ondan sana sevgili hiç bişey olmaz seni yarı yolda bırakır
00 YorumlaBir erkek olarak söylüyorum karar senin tabi ama devamlı bunu diretmesi ortada bir aşkın sevginin veya hoşlanmanin olmadığıni düşünürüm seninle beraber olmasındaki sebeb açıkça belli
00 YorumlaOyle yap eğer bir erkek sana konuyu sürekli olarak seks seks diyorsa bu ilişki bitmesi lazım kadınlar sadece seks için yoktur bnce uzak dur
02 Yorumla
Soran+1 yılHayır ben anlamıyorum bu muhabbetleri sevmediğimi bile bile açıyor sonra özür diliyo ben tepki verince
- +1 yıl
Sansini deniyor evet demeni senin hayatının bir onmi yok onun için o mutlu olsun da yeter bak tam soyle hiç demez yani yarın bir gün birsey olur ayrılırız sen kötü olursun yok bencillik yapiyir sende kızmak yerine söylesene kendine daha rahat senin istediğini kabul edecek birini bulsun
- Cinsel Yaşam konusunda 5b cevap paylaştı.
+1 yılKullanıp da atmanın peşinde. Bunu siz de biliyorsunuz ve eğer buna rağmen hala onunla takılmayı kafanıza koyduysanız, kusura bakmayın ama hak ediyorsunuz.
00 Yorumla Anormal.
Çünkü sana saygı duymuyor.
Rahatsız olduğunu dile getirdiğin ve basit olmayan bir konuyu rahatça defalarca tekrarlıyor yani direkt amaç cinsellik sonrasında sen yoluna o yoluna00 YorumlaYasina baktim bundan daha dogal ne varki? Cocuk deyilsin artik. Bence biraz geriden geliyor senin hersey
10 YorumlaSınırlarını net bir şekilde çiz ona. Sınırı olmayanın siniri olur derler. Bu tarz konulara girerse cevap vermeyeceğini açıkça belirt.
10 Yorumla
+1 yılNormal değil, sen de normal değilsin. Madem hoşuna gitmiyor, pısırık gibi susma ve ona sınırlarını göster!
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 467 cevap paylaştı.
+1 yılDerdi sadece seks olan bir erkeğe karşı "duygularım var" bilmem ne muhabbeti yapıyorsun, g* zekalılık parayla değil ya.
10 Yorumla
+1 yılbu bir sevgili değil sadece size karşı berbat bir duygudur. Sizin mahremiyetinize , namus kavramınızı ağzına oyuncak etmiş
00 YorumlaSende nedn istemedgni açıkça sole bı daha dillendirmemesini de sert bir şekilde sole buna rağmen yine açarsa konuyu hadi ordan
00 Yorumla
+1 yılBunlar nasıl yaklaşım çok absürt kalitesizlik akıyor. Seks işçisine bile böyle hitap edilmiyor insan olun az.
00 Yorumla
+1 yılEngelle gitsin hiç uğraşma senin düşüncenin onun için bir önemi yok senin le ne için konuştuğu apaçık ortada
00 Yorumlanamus ve ahlağını koru
tavsiyem ayrılı evlilik yoluna giden bir ilişkiye bak
04 Yorumla
Soran+1 yılSizin de işiniz gücünüz evlenmek
Soran+1 yılÖyle olsaydı muhtemelen teklifini kabul ederdim heralde düşük zekalı arkadaşım
Gizli Üye(25-29)+1 yılBence de engel olmasin kimse sana say sov engelle sen rahatsız olmana rağmen devam ediyorsa tek derdi kendi cinsellik istediğidir ondan dolayı olabilir
02 Yorumla
Soran+1 yılBirde şey yapıyor ediyo sonra ben tepki gösterince özür diliyo gerçekten yıldım artık
Cevap sahibi+1 yılSenin tepkin bitince artik birseyler yasamak isteyecektir
+1 yılKonusmak istiyorsan ve devam ediyorsan s*KS yapacaksın ske ske. O zaman devam etmeyecwksin. Bir karar ver şu an
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 694 cevap paylaştı. Neden rahatsız oluyorsun insanın doğasında olan bı olay bu
04 Yorumla
Soran+1 yılSevgili olsak neyse de flörtlükte böyle şeyler abes kaçıyor bana
Soran+1 yılAdını hala koymadıysak kalmış
- Cinsel Yaşam konusunda 535 cevap paylaştı.
+1 yıl6 aylık flörtünün sorması gereken ilk soru biz neden hala flörtüz olmalı bence.
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSen istiyo musun kizim? Yani niyetin varsa eminsen yaparsin ha sayet yoksa ver yolu. S. k kirintisina bak sen kimsin afkira açı
21 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl@GekoKertenkelesi1903 komedisin🤣🤣🤣 kuku kirintisi🤣
+1 yılHem ayranim dokulmesin hem seyim becerilmesin diyorsun yani
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 865 cevap paylaştı.
+1 yılAçık açık söylemiş niyetini ya kabul edip yaparsın ya da engeli atıp yoluna bakarsın
00 Yorumla Hakikatten neden seks yapmıyoruz, o ara ölüyorsundur 😃
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 566 cevap paylaştı. Seninde bir tarafın yanlış bulsa da bir tarafın istiyor gibi içinden içinden.
02 Yorumla
Soran+1 yılNe alaka ben çocuğu seviyorum diye konuşmayı kesmek istemiyorum bunu anlamicak kadar toy musun
- Cinsel Yaşam konusunda 411 cevap paylaştı.
+1 yılHaddini bildir aklı uçkurunda olan güzel kardeşim olduğu belli
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılHayır değil ilerleyen zamanda bu konudaki iraden kırılacak ve kendini yaşayan bir ortam içerisinde bulacaksın rahatsız oluyorsan ve sürekli uyarılarına rağmen diretiyorsa noktayı koyarsın olur biter
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılYani Bi kızı istemediği halde buna zorlamak doğru değil ve en sevmediğim nefret ettiğim şeylerden birisi
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılyani sevgili dediğin sevişir senle yapamadığı şeyleri başkasıylamı yapsın
senin niyetin yoksa boşuna zaman kaybetme bırak gitsin00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılUzaklaşmaya bak o zaman niyeti ortada zaten neden seninle konuştuğu
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılRahatsızsan konuşma 🙂hayatında daha iyi insanlar olacaktır.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı.
+1 yılSeni ikna etme isteğin var. Ama partnerin odun olduğu için hep boşa atmış oluyor oltayı.
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 11,6b cevap paylaştı. Ona göre değil her ilişki de bu istenir ama kiminle ne yaşayıp yasamayacagin kararı senin
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 3,4b cevap paylaştı. Hoşlanmadığını belirt her sefernde tekrar et zorla olmz
00 Yorumla
+1 yılSen de s. ikilmek istiyosun çünkü
04 Yorumla
Soran+1 yılAynen o yüzden rahatsız oluyorum diye soru açtım burada lütfen şu àptal düşüncelerinizi kendinize saklayın pislikler
- +1 yıl
Bana cevap vermen gerekmiyor kendine sor bunu.
Soran+1 yılBas git sapık
- +1 yıl
Kapat sorunu engel mi atıyosun ne halt yapıyorsan yap uğraşamam senin gibilerle
Konuşmaya devam etmen anormal
01 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim farkında değildim zaten
Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı. Amacı belli istediğini ver ona 😂😂
05 Yorumla
Soran+1 yılBen o kadar basit bir insan değilim
Soran+1 yılBak işte bende bunun cevabını arıyorum
Soran+1 yılSaçma sapan konuşmaz mısın öyle olsa kabul ederim direkt burada gelip ben rahatsız oluyorum diye laga luga yapmam
6 ay flört olmaz hata burada
011 Yorumla
Soran+1 yılBu süreç içinde buluştuk ama
Soran+1 yılYok ben uzattım çocuğu 6 ay bile tanımak yetmemiş baksana
Soran+1 yılAynen anca sizin gibi sapiklar abazanlar anlar bu işlerden haklısın knk
Soran+1 yılYeterince tanımadığıma eminsem eğer 6 ayda yaparım 10 ayda bu seni gram alakadar eder mi bence etmez
Soran+1 yılBen sana onu mu soruyorum ıqsuz
Soran+1 yılAzıcık beynin olsa zaten algılarsın
Soran+1 yılGerçi soruyu gøtunle okuyorsan normaldir algılayamaman
- Cinsel Yaşam konusunda 3,3b cevap paylaştı.
+1 yılNormal kanın çekiyor çünkü
01 Yorumla
Soran+1 yılNe çekicek saçma sapan konuşma kendisi sevgilim bile değil
+1 yılSenin ağzına zıçarım çağ ziktir git dee ona
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 843 cevap paylaştı. Engelle geç zaman kaybetmen hata
00 Yorumla
+1 yılBunu burdan alın
00 Yorumla
+1 yılerkekler bi kadına neden katlanır?
00 Yorumlayollarını ayır o zaman
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 5,3b cevap paylaştı.
+1 yılBen seks istemiyorum de açıkça
00 Yorumla
+1 yılAmaci belli saygisi yok daha ne olsun
00 Yorumla
+1 yılrahatsız olduğunu daha net bi şekilde açıkla
00 Yorumla
+1 yılAmacı belli değil mi?
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı.
+1 yılŞu sapıklardan bir kurtulamadınız la
00 Yorumla Hayır gelmez yol ver
00 Yorumla
+1 yılIllallah bunlardan ya
00 YorumlaNormal değil seni ikna eder
00 YorumlaDeğil ayrıl gitsin hayır gelmez ondan
00 Yorumla
+1 yılSeks yapmayacaksınız erkeklerin vaktini boşa harcamayın.
017 Yorumla
Soran+1 yılHaklısın senin anca o yapılır anca yatak odasinda kalırsın sen ve karakterin
Soran+1 yılKaybol şimdi iğrenç yaratık
- +1 yıl
Kezban konuştu...
Soran+1 yılŞrefsizzzz konuştu
Soran+1 yılAzıcık adamlığın olsun lan bu kafayla gidersen dediğim gibi bir zikten ibaret kalırsın kimse seni gerçek anlamda sevmez
- +1 yıl
Babanın sesine kulak ver kezban 😂
Soran+1 yılMidem bulanıyor sizin gibi erkek müsvettelerinden karakterin 5 kuruş bile atmaz mk
Soran+1 yılBu kadar basit olmak sencede çok acınası değil mi ya
- +1 yıl
Küfürlü konuşan bir kız mı diyor bunu? Küfür eden kız basit olmuyor mu?
Seks yapmayan ne bir kadın var ne de bir erkek... Bunun neresi saçma geliyor sana?
Soran+1 yılCidden ben şu an daha basitlik kelimesinin kavramını bilmeyen cahil cühela geri kafalı biriyle mi muhattap oluyorum ayy özür dilerim kendimden yaa
Soran+1 yılSeninle daha fazla muhattap olamam kalitemi düşürüyorsun bye
- +1 yıl
Kaliten varsa etiketin de vardır. Sen daha cümle kuramıyorsun. Basitlik kelimesinin anlamı veya basitlik kavramının anlamı, doğru yazım şekli.
Bir de muhattap değil, muhatap olacak.
Cahil kim anlaşılmıştır...
Soran+1 yılTamam en tdk sensin knk
Soran+1 yılBu arada ucuz şeylerin de etiketi var bir hatırlatayım dedim
- +1 yıl
Böyle haddini bil. Kendi cehaletinden bihaber olup başkalarına cahil vs diyenlerin yüzüne cahilliğini vurmak kadar keyifli bir şey yok.
Önce kendini bil, sonra başkası hakkında fikir sahibi ol.
Soran+1 yılYa bir defol hala ne konuşuyorsun yaptığın yorum çok mantıklıca değil mi abi buram buram cahillik kokuyor hala gelmiş karşıma zırlıyorsun kes yeter iyice batma iyice seviyeni indirme gerçi inmişte neyseee
- +1 yıl
Sen de yüz de yok ki, yüzüne ne vurursan vur. Cahil cesareti ile konuşmaya devam. Ya lise ya da merdiven altı iki yıllık okul mezunusun muhtemelen.
konuyu getirmiyor, direk söylüyor eleman :D
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılGerçekten neden yapmiyirsunuz?
03 Yorumla
Soran+1 yılKendisi birseyim olmadığı için
Cevap sahibi+1 yılAyrıl ozaman sevgilim. diyorsun birşeyim değil diyorsun ayrıl gitsin birşeyim değil se
Soran+1 yılÇocuktan hoşlanıyorum
- Devamını Gör (20)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > Rahatsız olduğumu söylememe rağmen cinsellik konuları açıyor, ne yapmalıyım?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat