Bugün şaka amaçlı duşa giricem gelicen mi dedi bende bana böyle sorular sorma diyerek tavrımı koydum muhabbetimiz hep bel altı oluyor ve her buluşmada cinsellik yaşıyoruz sorsan ölüyor bitiyor benim için ama takilmalik mi görüyor ciddi mi bilmiyorum nasıl anlarım
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yıl2 buluşma üst üste cinsellik yaşama da gör bakalım seni nasıl terk ediyor.. öldüm bittim diyen kişi sürekli sevdiğine bel altı konuşmaz!!! K. bakma da kendinizi böyle sapıklar karşısında bu şekilde kullandırmamayı ne zaman akıl edeceksiniz merak ediyorum.
06 Yorumla
Soran+1 yılCinsellik yaşamazsam mesela diyorum , bana güvenmiyor musun demez mi? Sana olan bagliligim duygusal diyor yeri geliyor benimle ağlıyor dertlerime ortak oluyor ama her buluşmada yapıyoruz şu şeyi işte evde ben vicdan yapıyorum acaba beni basit bir kız olarak mi görüyor diye? Ailesi beni biliyor ailem biliyor henüz 4 aylık bir ilişkimiz var ona söylediğimde normal olduğunu savunuyor bilmiyorum kafam çok karışık
- +1 yıl
Valla hiç k. bakmasın ama gerçekten harbi seven delikanlı bir adam her muhabbeti oraya sürüklemez!!! Her buluşmada cinsellikle bitirmez!!! Birazda en ufak cinsellik olmadan sarılarak bitirsin mesela.! Evlilikle alakalı aranızda olmayan özel bir şey kaldı mı? Kocama bir HAYIR!!! seninle alakalı merak ettiği özel bir şey kaldı mı? Maalesef ona da KOCAMAN BİR HAYIR!!! Bizde zamanında çok sevdik ama cinsellikten önce düşünülecek çok vardı bizim için..! Çünkü seven erkek sürekli her halta cinselliği karistirmaz..! Aşk veya sevgi dendiği zaman cinsellik dışında müthiş ilerleyen zaman dilimi ve çok profesyonelce işlenmiş harika bir sohbet demektir!!! Eğer sürekli bir yerden sonra her şey tıkanıp sonu cinselliğe bağlanıyorsa o masum bir aşk değil başka birseydir.
Soran+1 yılPeki bundan sonraki bulusmalarda yaşamak istemiyorum diyeceğim bana güvenmiyorsun beni sucluyorsun gibi şeyler söylerse ne demeliyim peki?
- +1 yıl
Öyle diyorsa senin fikirlerinin ve isteklerinin önemsiz olduğu ortaya çıkar. Suçluyorsa da seni sevmiyor demektir..! İlla ki cinsellik mi olmalı? Eğer böyleyse de bencil aşağılık bir kazmadan farkı yok demektir..! Bunları biz söylemeden sizin de ayırt etmeyi öğrenmeniz lazım.
Soran+1 yılAksine benim onu bu konuda sucladigimi ve yaşıyorsak beraber yaşıyoruz diyor..
- +1 yıl
Evet yaşanıyorsa beraber yaşıyorsunuz. Zevk alıyorsanız beraber alıyorsunuz!!! Ama ilişki sırasında her türlü zevk alınır ki zaten!!! İkinizi hemen bu konuda eşit duruma sokması ve bu tür saçma sapan konuşmalarla sorumluluğunu sana yüklemesi bile beyinsiz bir sapik olduğunu gösterir..! Harbi ayar olduğum bir tip..! Ulan sen çok cinsellik meraklısı olduğun için zaten mecbur bırakıyorsun karşında ki insanı..! Başka çare mi bırakıyorsun da bu şekilde savunma yapıyorsun..! Cidden ayrıl bu karaktersiz seni kullanıyor, yaşayacaksan aklı basinda gerçekten sana değer veren biriyle ilişki yasa..! En azından hem sevgi hemde saygı açısından da tatmin olursun..! Seni sadece seks objesi olarak gören birinden seni asla mutlu etmesini bekleme..
En İyi Cevaplar
Bu aralar böyle konulara isteğim yok bi süre açmayalım dediğin zaman bi soğuma varsa sıkıntı da vardır ha tabi üzüldüğü içibde soğuya bilir ya da on güvenmediğini düşündüğü için
05 Yorumla
Soran+1 yılEvet işte nasıl bir yol izlemeliyim yeri geliyor benimle ağlıyor bersber gülüp muhabbet ettikten sonra yaşıyoruz bunları , ama 4 aylık ilişkimiz var henüz ve istemeyince bana güvenmiyorsun demeye başlıyor ve deli gibi kıskanıyor..
Soran+1 yılNormal De her buluşmada istenir mi peki? Cinsellik yaşadıkça daha çok baglanirim sana diyor her konu da cinselliğe çıkıyor eve gidince gerçekten çok üzülüyorum ki seviyorum da kiyamiyorum işte
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
11Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 13,9b cevap paylaştı.
+1 yılRahatsız oluyor olman tuhaf bide bu senin sevgilin
00 Yorumla Seni sen olduğun için değil, kendini tatmin amacıyla kullanıyor anladığım kadarıyla. Aklı fikri sadece cinselliğinde, sende değil.
01 Yorumla
Soran+1 yılSöyle anlatıyım başta bulusmalarimizda muhabbet ediyoruz sonrasında yaşıyoruz bunları , ama evde kendi vicdanım ile yüzleşiyorum yeri geliyor sorunlarımı dinliyor benimle beraber ağladığını bile oldu beraber ağladık yeri zaman beraber güldük ama işte her buluşmada illaki istiyor ailesi beni biliyor benim ailem biliyor 3-4 aylık bir ilişkimiz var ve seviyorum gerçekten ve deli gibi kıskanıyor beni bunların olağan olduğunu ve benim sevgilim olduğunu yaşayabileceğimizi söylüyor ama beni basit biri gibi gördüğünü düşünüyorum son zamanlar kafamda bu var bilmiyorum ya
- Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılSen en baştan uyarıp tavrını koymazsan böyle olur işte
02 Yorumla
Soran+1 yılÇok koydum , bir şekilde kandırdı beni yeri geliyor bana güvenmiyor musun beni sucluyorsun demeye başlıyor kıyamıyorum
- +1 yıl
Sen kıyamadığın için seni zorluyor işte
+1 yılTabiki ayrılmalısın. Sana sevgisi yok bana kalırsa. Hevesi geçince bırakır seni zaten
04 Yorumla
Soran+1 yılBulusmalarimizda başka konuşup muhabbet ediyoruz sonra cinsellik oluyor, ama işte her buluşmada oluyor onun hoşuna gitse de bir süre sonra evde kendi kendime ben üzülüyorum beni takılmalık basit bir kız gibi görüyor diye söylediğine göre ailesi biliyor annesi flan beni konuşmuştum , ama işte ciddi düşünen biri bu kadar cinsellik yaşar mı seni seviyorum böyle olunca daha çok bağlanıyorum diyor?
- +1 yıl
Daha çok bağlandığı doğru değil, aksine seni daha sıradan biri olarak görecek zamanla. Ailesinin annesinin bilmesi de bişey ifade etmez. Senin ailenle gelip tanışsa ciddi diyebilirsin. sadece nefsi seni istiyor , o da istemeyecek bir süre sonra
Soran+1 yılPeki bu sıradanlıktan çıkmak için ne yapmalıyım her zaman sana bunları yaşadıkça bağlanıyorum diyordu sevdiğim birisi ile yaşıyorum bunları diyordu ve bana güven her zaman diyordu yalan yani hepsi
- +1 yıl
Yalan tabiki. Bu söylediği fıtrata aykırı. Böyle diyerek senin kendini kötü hissetmene engel oluyor aklınca. Vicdan azabı çekmene engel oluyor. Biraz daha yapınca kıl tüy bahaneler , annem seni istemiyorlar başlar. Kendini bunlara hazırlamalısın
Gizli Üye(30-35)+1 yılHer buluşmada cnsellik oluyorsa takılmalık..
Amaç o iş
2 3 buluşmada yapma görrsün seni sevmediğini mlesef019 Yorumla
Soran+1 yılYa başta sohbet muhabbet ediyoruz sonra bir anda cinsellik oluyor işte ama her buluşmada istiyor , ben eve gidince kendimi kötü hissediyorum diyorum bazen deme şunu bana kendimi suçlu gibi hissediyorum diyor. Ama bir yönden ciddi düşünüyorum seninle diyor o zaman bu günkü buluşmamızda yapmayacağım nasıl anlarım peki modu mu düşer morali mi bozulur?
Cevap sahibi+1 yılBen erkeğim onun dilinden anlarım bni dinle
O çocuğun amacı maalesef yiyişmek rahatlamak
Seni gercekten sevse her buluşmada cnsellik istemez, yeri gelir sadece elinden tutar, gözlerine bak, sadece sohbet eder...
Her buluşmada cnsellik isteyen kadına değer vermeyen brinin, hayvandan farkı ne? Afedersin yanlıl bişey diyip seni üzüyosam
Cevap sahibi+1 yılGözlerine bakar*
Soran+1 yılYeri geliyor beni ne kadar sevdiğini de söylüyor gitmemem için ağlıyor bana güven diyor ailesinin de benden haberi vsr ama işte her buluşmada oluyor cinsellik başta arzuluyor beni diyordum seven erkek arzular sevdiğini kafasindaydim ama bilmiyorum kendimi çok rahatsız mutsuz hissetmeye başladım , kimi zaman sana kıyamıyorum kimi zaman düşman gibi öpmek istiyorum diyor bana kafam o kadar karışık ki fikir ver nolur bana ne yapmalıyım 4 aylık iliskimin içerisindeyim ama seviyorum benim de ailem biliyor
Soran+1 yılSırf cinsellik için mi yani , benim bir sorunum olduğunda geliyor dinliyor yeri geliyor bir kere de benimle o ağladı mesela ben ağlarken beraber ağladık bilmiyorum ya
Cevap sahibi+1 yılŞöyle düşün
Bi insan sevdiğini ve sevildiğini hissettiğinde sence kafasında soru işareti olur mu? Ama sana davranışları kafanda soru işaretleri oluşturmuş..
Evli olsan tamam daha sık olur bu iş ama daha 4 aylık ilişkinin içinde direkt böyle davranıyosa ben şüphelenirim...
Knuşmak istersen gzlidrn çıkabilirim
Cevap sahibi+1 yılAğlar zıplar uçar, erkek adam cnsllik için karşıdakini ikna etmek isterse her şeyi yapar
maalesef böyle
Ama siz kadın olarak kanmamalısınız
Soran+1 yılBirkaç gün yapma diyorsun yani bir sorun mu var beni istemiyor musun güvenmiyor musun demeye başlar ne demeliyim onun bı tavrı sonucunda peki?
Cevap sahibi+1 yılKesinlikle yapma
Canım istemiyor yapmak dersin
Zaten tepki veriyosa seni sevmediğini anlarsın
Cevap sahibi+1 yılGzliden çksam yzr mısın? Bişeyler dicem sana
Soran+1 yılNasıl bir tepki verirse anlarım peki? Konuyu üstelerse mi
Cevap sahibi+1 yılSenin gibi sevgi, ilgi isteyen kızı, üzmesine izin verme lütfen.
Sen cnsellikten ibaret değilsin
Cevap sahibi+1 yılÜstelerse, ikna etmeye çalışırsa.. anlarsın
Sen değerli kızsın
Cnsellikten ibaret görmesine izin verme..
Herkes sever ama herkes sevemez
Sana seven erkek lazım
Cevap sahibi+1 yılbenim gibi adamı neden bulmuyosunuz da gidip sizi sadece zevk için ilgilenen kişiyle oluyosunuz? Bizim günahımız ne?:) sevip değer vermek isterdim, hep s... KS nereye kadar
Soran+1 yılDenk gelmiyor işte bende kalbine kandım benim gibi birini buldum sonunda sandım ama doğru kişi mi emin değilim.
Cevap sahibi+1 yılBn doğru olmadığına eminim çünkü 3 4 ayda bu kadar samimi olup her buluşmada cinsellik mantıklı değil, zevk amaçlı birliktelik bu..
Karısı değilsin ki.. İzninle özlde sana yazsam olur mu?
Cevap sahibi+1 yılLütfeeen :) bu kadını o erkeğin üzmesini istemiyorum, 3 4 aylık ilişkide bu normal değil, bnce sen de biliyosun, için rahat değil.
Sadece o an zevk alıyosun sonra pişman oluyosun
Cevap sahibi+1 yılNerdesin ağaç ettin beni:)
Cevap sahibi+1 yılGünaydın, nasılsın bugün?:)
Gizli Üye(18-24)+1 yılSeks yaptıktan sonra telefonda siyim ilgiyi kesiyormu
02 Yorumla
Soran+1 yılİlgiyi kesmiyor hayır
Cevap sahibi+1 yılOzaman devam edin seni seviyor
Cinsel Yaşam konusunda 20,5b cevap paylaştı. her buluşmada cinsellik yaşayıp normal bir şey yapmıyor musunuz
04 Yorumla
Soran+1 yılOnunla uzun vadeli bir ilişkim olsun istiyorum ciddi düşünüyorum gözünde basit bir kız olmak istemiyorum beni takılmalık görsün istemiyorum o yüzden bu çabam , cinsellik yaşamayalim dedim oda tamam dedi
Soran+1 yılDün bir bugün iki işte bugün bana sordu hiç mi olmayacak diye hiç dedim 😅 yazık garibimin sesi değişti ama açıkladım seninle ciddi düşünüyorum ileriye dönük bir adimimiz olmadığı sürece bu şekilde on sevisme olmayacak dedim sen nasıl mutlu olacaksan o şekilde olsun dedi ve gitmeyeceğini söyledi , göz boyama da olabilir bilemiyorum bakalım zaman gösterecek bunları
Gizli Üye(18-24)+1 yılAdama her buluşmada verirsen açar k*şar olarak görür tabi ne bekliyordun gerçi k*şarsın zaten hem kendin veriyon hemde ağlıyon niye cinsellik konuşuyor diye
01 Yorumla
Soran+1 yılGülüm ben kaş*r olacak bir şey yapmadım sevdiğim biriyle bir şeyler yaşadım ama bunun sonucunda pişmanlık duydum biraz
- Cinsel Yaşam konusunda 731 cevap paylaştı.
+1 yılBir süre cinsellik yaşama
01 Yorumla
Soran+1 yılPeki bunun sonucunda bana güvenmiyorsun istemiyorsun sevmiyorsun flan derse ne diyecegim? İllaki gelecek bunlar
- Cinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı.
+1 yılÜstelerse sal gitsin
02 Yorumla
Soran+1 yılSalamıyorum işte ah salabilsem duygusal olarak bağlandım seviyorum , oda aynı şeyleri söylüyor gitme nolur diyor gidersen yaşayamam diyor yeri geliyor beraber ağlıyoruz ama hep şu cinsellik de oluyor işte bana güven diyor kafam çok karışık ya
- +1 yıl
Allah kolaylık versin
+1 yılCinsel obje olarak görüyor
06 Yorumla
Soran+1 yılNasıl yani , ailesiyle tanıştım bir nevi. Bilmiyorum 3 aylık bir ilişkim var ama her lafı cinsellik oluyor bazen aşk da konuşuyoruz ama işte ciddi düşünüyorum seni kaybetmek istemiyorum diyor deli gibi de kiskaniyor
- +1 yıl
Cinsellik varsa niye kaybetmek istesin
Soran+1 yılSırf cinsellik için mi yani , benim bir sorunum olduğunda geliyor dinliyor yeri geliyor bir kere de benimle o ağladı mesela ben ağlarken beraber ağladık bilmiyorum ya
- +1 yıl
Senle hep cinsellik düşünüyorsa kusura bakma
Soran+1 yılHer buluşmamızda oluyor evet basit bir kız olmak istemiyorum gözünde ciddi bir ilişki içerisinde olduğumu düşünüyorum çünkü
- +1 yıl
Kandırıyor seni
+1 yılAyrılmalısın, sonradan üzülmemek için.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı.
+1 yılTakılmalık.
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > Sevgilim sürekli cinsel konular açıyor, rahatsız oluyorum. Ne yapmalıyım?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat