Herkesin sekste sınırları ve kuralları vardır. Seks yaptığınız partner kurallarınızı ve sınırlarınızı çiğnemeye kalkarsa ne yaparsınız?

Herkesin sekste sınırları ve kuralları vardır. Seks yaptığınız partner kurallarınızı ve sınırlarınızı çiğnemeye kalkarsa ne yaparsınız?

Bu benim en sevmediğim şeydir. Israrı da hiç sevmem zaten, bir şeyi yapacağım varsa da yapmam o saatten sonra. Eğer zaafımı kullanıp, ben yükseldiğim an istemediğim bir şeyi yaptıysa o an seksi bırakırım bir daha da rüyasında seks yapar benimle.
İşte bu yüzden bir ilişkinin en temel kuralları güven ve saygıdır. Güven ve saygının olmadığı bir ilişkiyi zaten yaşamam
Teşekkür ederim
Bilerek sınırlarımı aşıyorsa çok ciddi set koyarım. Tekrarında ilişkim biter
🙏🏻😇
Cevap
9Cevap
Soğuma sebebi direkt
Birdaha eskisi gibi olmam ona karşı sanırım.
Zevk alırdım yine de
Üzülürdüm ben. Beni artık takmadığını değer vermediğini saygı duymadığını düşünürüm.
Sınırın biraz dışına çıkması tahrik edicidir. Ama çok fazla çıkarsa iş dominasyondan tecavüze kayar o zaman da ben onda sınır bırakmam
Benim yatağıma sadece benimle yaşayacağı bir cinselliğe sınır ve kural koyacak kadın benden uzak dursun
Düşüncesinin kötü olduğunu ve olmaması gerektiğini düşünüyorum. Saygı ve anlayış önemli
Onu öylece o halde bırakırım
@cerencemrenaz heryerde önce saygı olmalı
ne kadar çiğnediğine bağlı
👏👏
Seksi o an sonlandırırım
@banayasall heryerde önce saygı demi
O zaman bende kural tanimam 😉
Saygılı olacaksın kimse kimse zorla birsey yapamaz
Guven yoksa sekste yok.
İlişiği keserim artık
Pantolonumu giyer çıkar giderim
Öylece bırakırım ve kızarım. Asla da ikna edemez
Ültimatom veririm
Seksde sınır mi var
Ensest
Pedofili
Zoofili
Nekrofili
Peging
Fisting
Pissing
Scat
Pasif gay
Sekste sınır mı var dediğine göre bunların hepsine açıksın yani.
Bunların seks ile alakası yok bunlar sapikliklarini seks ile gizlemek isteyenlerin yaptığı şeyler
Sınırsız seks diye bir şey yoktur
Önce saygı..
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar