Seks yaparken kurallarınız var mı
Asla anal yapmam işeme falanda olmaz kondomsuz ilişkiye girmem beğenmediğim bi erkekle yapmam boyu en az 180 bakımlı temiz mümkünse sporcu biri olmalı genital bölgesi kilsiz olmalı anca böyle kabul ederim
Seks yaparken kurallarınız var mı
Asla anal yapmam işeme falanda olmaz kondomsuz ilişkiye girmem beğenmediğim bi erkekle yapmam boyu en az 180 bakımlı temiz mümkünse sporcu biri olmalı genital bölgesi kilsiz olmalı anca böyle kabul ederim
Hepsini karşılamam peki, evet var genel olarak beni hak edecek bir kadın olması. Temiz bakımlı kendine bakan, hijyenli ve cazibenin dışında biraz zeka.
Cevap
25Cevap
Evet var peki bi soru senin bu kriterlere karşı vereceğin şey 250gram dışında ne olacak
Evet
Benim 250 gramım dışında da çok marifetim var yatakta erkeğimi mutlu ederim
Nasıl
Ben real yaparım seksting değil
Iyi ya bugün bir şeylerden kazandığımı hissetmek mutlu etti böyle sevenler varmış ohg mutlu oldum çekkk
Herşeye ok ama kondomsuz yapmamak biraz saçma geldi erkek açısından kondom güzel bir şey değil kendini kontrol edebilen biri olarak asla tercih etmem.
Kondom duruma göre değişiklik gösterir onun dışında okey
Yani vücudu temiz olsun pis fantezilere de gelmem bunun dışında ok
hard anal derin gırtlak
@AritzAdurizz pis fanteziden kastım bu değil verilen örnek gibi, bunlar olur
İşemeyi kast ediyorsun herhalde Benim için o da fark etmez bende onun üzerine işeyebilirim o da benim üzerime işeyebilir tabi içmem ama zevk suları hariç tabii onları içer yalar yer yutarım o da benimkini aynı şekilde son damlasına kadar Hard anal ve derin gırtlak olur diyorsun hastalıklı olmayan bir kızla bunları denemek istiyorum bende bakalım hayırlısı nasip
Gereksiz bilgi; bunlar olur dediğinde kalktı libidoma tükrim buna da kalkma beee
mesaj at bunları kabul eden o şeytansı sıfatı görmek istiyorum
Çok yalnızım Hard anal ve kusturmalı boşnak saksosuna bayılıyorum Allah rızası için yardımcı ol
Böyle ne istediğini bilen kadınları severim, reelde yapmaya cesaretin var mı, buradan tanışıp?
Sanırım sende 1.75 boyunda boynu uzun ela gözlü 90 60 90 vücut hatları olan tercihen kumral saçlı beyaz tenli hafif te sporcu vücudu olan birisisin
Anal yapmaman prezervatifsiz yapmaman çok iyi bence. Tüm vücut epilasyonlu nasıl sence?
Cuckold bir ilişkideyken karımın cinsellik yaşadığı erkek kesinlikle sekste benden daha iyi olmalı.
Temiz ve bakımlı olmalı. Ve tabi güzel kokmalı
Deneyimin var sanırım
Çok hemde
Bakirelik önemli değil belli ki
seç beğen al işte ne güzel
Seni alıyım o
Zaman
😘
Yazarımda nickimden dolayı beni ciddiye alıcak mısın
Gay ilişki harici sınır yok. Analsız seks de olmaz
Minyon olmasını isterim. Bide bdsm yapmam
altima alirim mizlanma sizlan ma dinlemem. kural bu