Cinsel ilişki; bana göre bazı özel olmayan alanlarda sınırsız olmalıdır. Katı kuralcı bir partner beni cinsel ilişkiden soğutabilir. Bunu eşim yaparsa onunla ciddi bir konuşma yapabilirim.
#TauredKraliçesi <3 <3 <3
#TauredKraliçesi <3 <3 <3
Sekste partnerim katı kural koyması bu ilişkiyi sıkıcı ve ilgisiz duruma getirebilir buda zamanla monotonlaşmaya gider bence sekste bazı durumlar hariç katı kural olmamalı ve özgürce anı yaşamalı
Bence sekste sinir olmucak iki taraf için ben ona oral yaparım sonra o bana daha sonra 69 sonra ön arka en çok civciv ya da oral final daha sonra bir kaç posta daha bu şekil giderken en son duşta olması gerekir bence
en sevmediğim şeydir. İlişki anın büyüsü ile akışına bırakılıp yaşanmalı iken; onu yapma, onu sakın yapma, hayır bunu istemiyorum vs vs gibi türlü kısıtlamalar insanı uzaklaştırıyor.
Şahsen ön sevişmesiz bile olmadık yerde girip çıkmışlığı daha çok ayrı bir zevk
Cevap
15Cevap
Çok ince bir çizgi vardır belli kurallara saygı duyarım ama o kurallar benim tatmin olmamı engellemeye başlarsa o zaman itici gelmeye başlar
Eğer katı kural bekaret ise saygı duyarım ama onun harici başka şeyler koyarsa aman sen kendinle idare et ben başkasını bulurum der * ederim
Ben saygı duyarım her kararında ama nasıl kurallar koyacağına da bağlı yoksa aramıza soğukluk girer...
Kesinlikle durmam uçarım kural olur ama abartanlar çok
Bircok bedenle birlikte oldum. Hiçbirin de kötü ya da eksik bir durum yaşamadım.
Sekste sınırlar Türkiye suriye sınırı gibi olmalı, kolay aşılabilen aşılınca ardı bitmek bilmeyen şekilde
Temel şeylerde katı kurallar koyarsa itebilir emin değilim
Sekste katı kurallar olmaz. keyif alanı burası
Benim mağduriyetimi dile getirmişsin
hayat cinsellikle gecmiyor maalesef
Kurallar ne ona göre
Hayır ama hayal kırıklığına uğratır
İter
illaki
Sıkılırım zamanla
Net iter
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?