Özellikle erkeklerin sevişme öncesinde yaşanan tatlı kurlaşmaları sonrasında düşünüp düşünmediğini çok merak ediyorum?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(25-29)+1 yılSevişme öncesi yaşanan her şeyi hatırlıyorum. Elleşmeleri, koklaşmaları, tenha bir yere gidişimizi, birden belinden tutup kendime çektiğimde ve sarıldığımda içten titremesi ve istemsiz kasılması... Efsaneydi
02 Yorumla
Soran+1 yılPeki bunları özel olmayan biriyle yaşadıysanız da hatırlar mısınız
Cevap sahibi+1 yılHiç bunları hoşlanıyorum demediğim biriyle yaşamadığım için bilemiyorum. Ama bence büyük ihtimal hatırlarım. Çünkü sevişmek ve seks yapmak insana çok haz veren bir olay o yüzden hafızamiz özel bir ilişki kuruyor bu tür olaylarla. Yani ben o gün tanıştığım biriyle yapmıs olsaydım da o gün yaşadıklarımi hatırlardım çünkü genelde yaşadığım günlerimin çoğu birbirinin kopyası. Bunu yaşadiğimda her ayrintisi aklimda kalir diye dusunuyorum.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
7Cevap
+1 yılBen bikere söylediğim bişeyi bidaha bana sorduğunda hoşlanmam direk yapmasını isterim. Mesela dün sevgilim enerji olsun diye macun kullanıcam dedi eve gelince içsemmi diye sordu. Benim hoşuma gitmiyor böyle. Söyledim zaten iç diye niye soruyorsun
00 YorumlaHiçbir detay unutulmuyor ki her detay akılda kalıyor. Seviyorsan daha çok aklında kalıyor tabiki. Herkes için öyle değil tabiki.
00 Yorumla
+1 yılDoğaçlama takılırız evdeki hesap hic bir zaman carsiya uymaz ve hayal gucumuz genistir 😂
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılValla benim fantazilerim ağırdır öncesi möncesi bilmem ben, bi ablan iyi dinliyordu benim fantezileri.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı. Güzel zqman gecirdiysem unutmam hiç birseyi
02 Yorumla
Soran+1 yılO an mutlu olduğunu belli eder misin
+1 yılHazırlarım. Bundan keyif alıyorum.
02 Yorumla
Soran+1 yılMesela nasıl detaylar akılda kalıcı olur
- +1 yıl
Loş ışık, kokulu mum, güzel bir içki.
Hiçbir şeyi unutmam
02 Yorumla
Soran+1 yılO kişi özel olmasa bile mi
Düşünüyoruz düşünüyoruz
01 Yorumla
Soran+1 yılŞaşırdıım
+1 yılElbette hatırlıyorum
00 Yorumla