Cinsel Yaşam İlk cinsel ilişkinizi hatırlıyor musunuz? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 03 Güncellemeler+1 yıl Nerde nasıl kimle oldu peki Güncellemeler+1 yıl Soru hakkım bitti sıkıldım hatırlayam baska kkmse yok mu İlk cinsel ilişkinizi hatırlıyor musunuz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
anaksimandros24 Takip Et Xper 7 Yaş: 34 , eic 98% +1 yıl Hatırlıyorum. Eve getirmiştim, ranzayı kırmıştık: dd 0 0 Yorumla
Atesyesil1 Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 97% +1 yıl 16 yasımda oldu fena değildi ama işte ne bilim 0 0 Yorumla
Slalombebeğim Takip Et Master Yaş: 35 , eic 98% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,7b cevap paylaştı. Komşu kızının 8 yaşımdaki tacizini saymazsak gerçek anlamda ilk 16 yalında oldu. 0 3 Yorumla Benvampirella +1 yıl Nası oldu anlatsana merak ettim tabi istersen ve ozel değilse Yorumla Slalombebeğim +1 yıl Hangisini Yorumla Benvampirella +1 yıl Hangisini derken? Yorumla
politenurse06 Takip Et Xper 5 Yaş: 29 , eic 94% +1 yıl neden bunu merak ettin şimdi :D sen yaşamadın mı 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl evettt tümmm detaylarıyla her anıyla gözlerimin önünde yaşadığımız güzel anlar uzun zaman geçmesine rağmen ;) 0 0 Yorumla
Sitsili Takip Et Bilge Yaş: 36 , eic 97% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 757 cevap paylaştı. Hatırlamak istemiyorum 🤦♂️😅 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Niye Yorumla Sitsili +1 yıl Aşırı güzel ve cazibeliydi. Fazla heyecan ve tecrubesizlik. İyi gitmedi yani ama oral yapmayı onda sevdim. Daha iyi ve uzun süreli olmasını isterdim. Yorumla
Mills18 Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı. Evet net hatırlıyorum ama iyi geçmemişti 0 0 Yorumla
İbrahim1988_34 Takip Et Guru Yaş: 37 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 798 cevap paylaştı. Hatirliyorum tabi ilk ve sondu yil 2008😂 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Hatırlıyorum 2 sene önce oldu sevgilimle 1 5 Yorumla Soran +1 yıl Nasıl gelişti Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Planlı oldu Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ne için Yorumla Soran +1 yıl Detaylı dinlemek isterim Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @Board-Tennis sanane yraamın kafası Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Unitmama imkan yok çünkü basilmistim 😅 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Kim bastı Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Kızın annesi 😬 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ya 20 yılı geçmiş 😅 Yorumla
gone_with_the_wind Takip Et Master Yaş: 35 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 13,8b cevap paylaştı. Değişik bir durum oldu. 0 0 Yorumla
Dertlikız42 Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 94% +1 yıl Hatırlıyorum 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Anlatmak istermisin peki Yorumla Soran +1 yıl Burdan olmasına gerek yok Yorumla
Doktorunuz1989 Takip Et Bilge Yaş: 36 , eic 96% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 415 cevap paylaştı. Evet, asansörde 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Ne ciddi mi Yorumla Doktorunuz1989 +1 yıl 20 yaşında asansörde sevgilimin zorlamasıyla Yorumla
Heimdalll Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 95% +1 yıl Evet 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Kimle nerde nasıl Yorumla Heimdalll +1 yıl Herkesin icinde mi anlatacam Yorumla
Emir8 Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 77% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,9b cevap paylaştı. evet 0 0 Yorumla
ahmetcann16 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı. Evet 0 0 Yorumla
emrecn34 Takip Et Master Yaş: 36 , eic 76% +1 yıl Hiç unutmadım ki 0 1 Yorumla emrecn34 +1 yıl Asla unutmamda Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Lise 2 1 8 Yorumla Soran +1 yıl şu an kaç yaşındasın Yorumla Cevap sahibi +1 yıl 29 yaşındayım Yorumla Soran +1 yıl Hm baya olmuş kimle yaşadınız Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Erkek arkadaşımla Yorumla Soran +1 yıl Nerde nasıl oldu Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Arabada Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Çıktım Yorumla Soran +1 yıl Gizli olabilirsin geri Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Evet 1 10 Yorumla Soran +1 yıl Kimle ne zaman oldu Yorumla Cevap sahibi +1 yıl eski eşimle 1 yıl öne Yorumla Soran +1 yıl Hm anladım Yorumla Cevap sahibi +1 yıl 4 ayda 1 yılda değil😅 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl hayır eşim ilkimdi Yorumla Soran +1 yıl Çok uzun bir süre değil mi dört ay Yorumla Cevap sahibi +1 yıl diğer kullanocıları sen mi kaldırdın yorumlarını🙂 Yorumla Soran +1 yıl Evet seni rahatsız edeceklerini düşündüğüm için Yorumla Cevap sahibi +1 yıl teşekkür ederim💙 Yorumla Soran +1 yıl Rica ederim ne demek Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
21Cevap
Hatırlıyorum. Eve getirmiştim, ranzayı kırmıştık: dd
16 yasımda oldu fena değildi ama işte ne bilim
Komşu kızının 8 yaşımdaki tacizini saymazsak gerçek anlamda ilk 16 yalında oldu.
Nası oldu anlatsana merak ettim tabi istersen ve ozel değilse
Hangisini
Hangisini derken?
neden bunu merak ettin şimdi :D sen yaşamadın mı
evettt tümmm detaylarıyla her anıyla gözlerimin önünde yaşadığımız güzel anlar uzun zaman geçmesine rağmen ;)
Hatırlamak istemiyorum 🤦♂️😅
Niye
Aşırı güzel ve cazibeliydi. Fazla heyecan ve tecrubesizlik. İyi gitmedi yani ama oral yapmayı onda sevdim. Daha iyi ve uzun süreli olmasını isterdim.
Evet net hatırlıyorum ama iyi geçmemişti
Evet tabikii cok zevkliydi
Evet evli bir kadindi
Hatirliyorum tabi ilk ve sondu yil 2008😂
Hatırlıyorum 2 sene önce oldu sevgilimle
Nasıl gelişti
Planlı oldu
Ne için
Detaylı dinlemek isterim
@Board-Tennis sanane yraamın kafası
Unitmama imkan yok çünkü basilmistim 😅
Kim bastı