Cinsel Yaşam İlk seks macerani hatırlıyor musun? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 07 İlk seks macerani hatırlıyor musun? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 7 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 9 ay Cinsel Yaşam konusunda 50,4b cevap paylaştı. yapmadım hic 0 0 Yorumla
Gkhn222 Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 100% 9 ay 35 yşaında İzmir'li dul biriydi güzel zengin bi kadındı bana yanıyordu resmen bütün fantezileri yapmıştık onla zaten benim cazibeme kimse dayanamaz 0 0 Yorumla
DerdeDevaXXX Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 100% 9 ay ev evt 17 yaşımdaylken 33 yaşnda komşıumuzla yattım 0 0 Yorumla
İstanbullu_Deli Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 100% 9 ay Nasıl hatırlamazsın çok güzel bir kez daha yapalım demiştin unuttun mu? :) 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) 9 ay İlk seks arkadaşımın anneannesiyle oldu arka bahçede sevişmeye basladık kaç posta attım hatırlamıyorum 0 0 Yorumla
Pirana21 Takip Et Xper 5 Yaş: 36 9 ay Hatırlamıyorum ama ilk cinsel deneyimdeki aldığım o zevkin iliklerimi erittiginj biliyorum 0 0 Yorumla
illegal_10 Takip Et Xper 4 Yaş: 34 9 ay Evet arabanın arkasında 2 saatte 4 posta olmuştu 😂 0 0 Yorumla
uzmnhavaci Takip Et Yoda Yaş: 41 , eic 100% 9 ay Hayır. O sıra bulutların tepesindeydim 🤣 0 0 Yorumla
Skol85 Takip Et Guru Yaş: 41 , eic 100% 9 ay Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Evetttt çok net hatırlıyorumm 0 0 Yorumla
AŞKLA1ADAM Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 100% 9 ay Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Hiçbirini unutmadimki 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) 9 ay Unutur muyum hiç yaaa 🥹 6 3 Yorumla Unknoww9 9 ay İzi mı kaldı djdhhd Yorumla kuraklik 9 ay Yazik ya Yorumla catafalque87 9 ay Nasildi Yorumla
leonidas_3 Takip Et Master Yaş: 40 , eic 100% 9 ay Cinsel Yaşam konusunda 9,1b cevap paylaştı. Evet 1 0 Yorumla
Guldumvedurdum Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 100% 9 ay Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. Evet tabiki 1 0 Yorumla
PaperCat Takip Et Xper 7 Yaş: 50 , eic 98% 9 ay Cinsel Yaşam konusunda 993 cevap paylaştı. Kim hatırlamaz ki!. 0 0 Yorumla
proboyman Takip Et Master Yaş: 49 , eic 100% 9 ay Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. unutulurmu hiç? 0 0 Yorumla
Gezdolas01 Takip Et Master Yaş: 39 , eic 100% 9 ay Cinsel Yaşam konusunda 8,8b cevap paylaştı. Evet 0 0 Yorumla
Jn_kaan Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 98% 9 ay Cinsel Yaşam konusunda 759 cevap paylaştı. ewt cok net 0 0 Yorumla
ahhbukizlar Takip Et Master Yaş: 41 , eic 31% 9 ay Cinsel Yaşam konusunda 6,9b cevap paylaştı. Basbakirim 0 0 Yorumla
u _-Dream-_ Takip Et Master Yaş: 39 , eic 100% 9 ay Cinsel Yaşam konusunda 3b cevap paylaştı. Hatırlamıyorum 0 0 Yorumla
haşinama Takip Et Master Yaş: 36 , eic 99% 9 ay Cinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı. Az biraz 0 0 Yorumla
peraaa16 Takip Et Master Yaş: 31 9 ay Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. İlkler unutulmaz 0 0 Yorumla
gone_with_the_wind Takip Et Master Yaş: 35 9 ay Cinsel Yaşam konusunda 13,8b cevap paylaştı. Çok iyi 0 0 Yorumla
Ksproff Takip Et Master Yaş: 35 9 ay Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Evet hatirliyorum 0 0 Yorumla
kimsesiz95 Takip Et Guru Yaş: 30 9 ay Cinsel Yaşam konusunda 975 cevap paylaştı. Evet sen 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) 9 ay Evet sen 4 2 Yorumla CAGRI16 9 ay Unutlurmu Yorumla catafalque87 9 ay Iyi miydi Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
41Cevap
yapmadım hic
35 yşaında İzmir'li dul biriydi güzel zengin bi kadındı bana yanıyordu resmen bütün fantezileri yapmıştık onla zaten benim cazibeme kimse dayanamaz
ev evt 17 yaşımdaylken 33 yaşnda komşıumuzla yattım
Nasıl hatırlamazsın çok güzel bir kez daha yapalım demiştin unuttun mu? :)
İlk seks arkadaşımın anneannesiyle oldu arka bahçede sevişmeye basladık kaç posta attım hatırlamıyorum
Hatırlamıyorum ama ilk cinsel deneyimdeki aldığım o zevkin iliklerimi erittiginj biliyorum
Evet arabanın arkasında 2 saatte 4 posta olmuştu 😂
Hayır. O sıra bulutların tepesindeydim 🤣
Macera dolu amerikaa yok hatırlamıyorum
Hatırlamıyorum çünkü olmadı
Aaa unutturmuştum hiç
Evetttt çok net hatırlıyorumm
Hiçbirini unutmadimki
Tabiki hatırlıyorum
Sen ya
Senin ki nasıldı ev mi otel mi
Unutulmaz bozamamistim heyecandan
Tövbe yarabbim bir akıllı bize denk gelmez