Ben almadım ve almak da istemem. Genelde doğru kişileri seçmişim.

Ben almadım ve almak da istemem. Genelde doğru kişileri seçmişim.

Direkt teklif değil de bir keresinde diskoya gitmiştik arkadaşlarla.. gayet normal takılıyorduk.. bir ara masamızın biraz uzağında kendi halimde dans ederken birden karşıdan gelen bir kız benimle dans etmeye başladı ve sonra öpüşmeye başladık ama bu toplasan 10sn. Sürmeyen bir anda oluştu.. biraz öpüştükten sonra birden durdu. Ben de ne oldu gibisinden ona baktım.. sonra beni itip kalabalığın içinde kayboldu gitti. 😁
Çalıştığım Sektör nedeniyle her zaman aldığım bir teklif çok şaşırdığım bir durum değil aslında ama sadece takıldığım durum şu insan hiç tanımadığı bir ile neden yatağa girmek ister.
Nasıl bu kadar çabuk güvene biliyor.
Cevap
33Cevap
Bizim toplum diğer toplumlara kıyasla hic seks yapamıyor gayet normal bu tür şeyler, yapamayınca da sinirlilik hali başlıyor istekliliği bir yere yönlendiremiyor sonra da bu siteye gelip kızlar aynı şu soruları soruyor: " uff çok istekliyim normal miii" , "off sürekli mastürbasyon yapıyorum normal mii" , " Gün icinde kendimi tutamıyorum bakire oldugum icin mi bu kadar istekliyimm?"
Yapamıyor değil yapamaz çünkü hepsi eğitimsiz iyi de oluyor. Anca ellerini becersin onlar onlara müstehaktır bu. Gelip buraya saçma sapan başlık açanların çogu aynı statüde zaten eğitim yok inanç var. Dindarsan yapmayacaksin yapacaksan muslumanim demeyeceksin. İnancına saygısı olmayan insanin bir başkasına mi saygısi olur geçin bu işleri.
Türkiye cinsel açlık eli seyinde gezen erkeklerle dolu kadına bakışları birçoğu cinsel amaçla kadını obje olarak görüyorlar almamak şaşırtıcı olurdu
İlk bulusmada cinsellik teklif etmedim çünkü o kadar kaba ve hödük değilim.. Ancak eskort ile ilk bulusmada seks yapılır..
Buluşmada değil de ilk tanışmada seviştim. Bazen ilk karşılaşmada ki çekime karşı koyulamıyor.
Çok samimiyetsiz adeta ben eglenmeligim takıl geç mesajı veriyor ve buda çok basit insan işi. İnsan kendini bu kadar düşürmemeli
Aldım ettim ben genelde ilk buluşmada yaşarım kalite kontrol şart
Bu duyguyu bukadsr yemek yemek gibi bir teklifle basite indirgemek ahmaklık..
Sevişmek teklifi aldım sonraki buluşmalar da seks e dönüştü
Hoşuna gittiyse birbirinizi istiyorsanız yapın geçsin
Daha önce telefonda muhabbetimiz vardı ama ilk buluşmada yüz yüzeyken teklif etti
Tabiki hayır, ne münasebet. Böyle bir imajın asla olamaz
Bunu diycek kadın var mı acaba 🤔 Türkiye'de varsada bana denk gelmez
direkt sorulmadı ama hareketlerle anlatılmaya çalışıldı.
Hiç teklif almadan tanışıp akşam seviştiğim kadınlar çok oldu. Bi daha görmedim bile
Aldım ama kabul etmedim.
Kendimi, kadınıma saklıyorum
Evet aldım ama kabul etmedim..
Evli bir kadından aldim sonra arkadaşlara danıştım banada kocası yakalarsa kötü olur dediler bende pek yanaşmadım
Bir konserde veya bir barda tanışıp Seks yaptığım oldu normal bir şey böyle şeylerde teklif olmaz zaten. İstekli isen olur isteksizsen olmaz.
İlk buluşmada teklif değil ilişkiye giriliyor böyle bi dönemdeyiz maalesef
Yok ama seviştiği çok oldu ilk buluşmada
Hayır almadım.
Bir kaç defa teklif aldım teklif etmedim kabul ettiklerim de oldu reddettiklerimde
Erkek hesabı ödesin kadın da ona ödesin😃
Kulüpte biraz sürtüşme yaşandı kabul etmedim
kimseyle buluşmadığım için sıkıntı yok
Benim sevgilim de olmadigi icin zor
Hayatımda hiç buluşmadım
Almıştım ama yabancı idi
Bu doğru bir şey değil zaten...
Hayır almadım
Maalesef. d
evet.
aldım
Evet