Ve nasıl karşıladınız?
Evet, isterim demekten çekindiniz mi ?
Yoksa farklılık olsun diye o kişiyle birlikte oldunuz mu ?
Evet, isterim demekten çekindiniz mi ?
Yoksa farklılık olsun diye o kişiyle birlikte oldunuz mu ?
Bakışlarımla kovuyorum ben onları yanımdan. Öyle bir şeye cesaret eden biri olursa totosuna yer tekmeyi. Kısır kalır. :(
totosuna vurunca kısır bırakıcak kadar iyi tekme atıyosan kimse cesaret edemez zaten.
yok öyle bisey yapamazlar hepsini keserim korkarlar cesaret edemezler
ben diyecegimii dedim yaklasamaz bile
oldu ve olmayada devam ediyor işyerimde. geneli evli ve benim çok sevdiğim bir sevgilim var bana uymuyor.
bugece tek başıma kalıçaım ben kesin korkarım çagırısam gelirmisin diyen oldu. gece 2de uyuyamıyorum çok canım sıkılıyor gelsen ne olur sanki diye mesaj atan oldu. mağazada yeter artık ya ben seni çok istiyorum diyip dudağıma yapışan oldu. hepsi evliydi bunları yapanların.
keşke nerde o günler :D
Cevap
5Cevap
bunun için iddasına girmiştik, kazanana baştan aşağı kıyafet elmak şartına, 5 kişiydik,
zaten red ettiği zaman çantayı iyodu yada küfürü, kabul eden olursa konusma uzuyodu, ben kabul ettirmiştim :D ve kazandım :)
olmadı ama öp beni diyen oldu. sonuçta kızlar da insan cinsel olarak onların da erkeklerden hoşlanıyorlar erkeklerle sevişiyorlar erkek için kız nasıl cinsellikse farklıysa kızların da erkekleri cinsel olarak ve farklı olarak görünür.
Henüz anasının karnından doğmadı.
:-)
olursa artanları gönder
oldu...
o zaman bana söyledi ki benım biyolojik ihtiyaclarım var. ben o zaman bunun ne anlama geldıgını bıle bılmıyordum tabi ki itiraz ettım öğrenince. sonra baana senı bırakıcagmımı sanıosun ondan sonra lütfen falan dedı bende tabi ki en ağır şekilde konusup reddettim . sonra söylüyrki harbiden çok düzgün bi kızmışsın ben senı denedım falan ama tabi o an bitti benım ıcın.
hayır olmadı
oldu bikaçkere
hayır
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar