Sevişmek herkesle aynı mı olur?

Dokunuşu öpüşü herşeyi farklı mı olur aynı mı olur?
❤️
Sevişmek herkesle aynı mı olur?

Dokunuşu öpüşü herşeyi farklı mı olur aynı mı olur?
❤️
Herkesle aynı olmaz tabiki. Aşık olduğun, baktıkça bakasının geldiği, gözleri gözlerine değdiğinde içini eriten biriyle sevişmek tabiri caizse kendinden geçmek, başka bir boyuta taşınmaktır. Daha da önemlisi bu, insanın hayatı boyunca bir veya iki defa yakalayabileceği bir uyumdur..
Şarkımızı da bırakıp gidelim..
Aynı olmaz şöyle bir örnek verebilirim; herkes everesti bilir ama kaç kişi zirveyi gördü, paraşütle atlamayı herkes bilir ama kaç kişi bu duyguyu tattı, okyanusa kaç kişi daldı, yani demek istediğim bilmek hatta görmek bile yetmez keşfetmek yaşamak gerekir, herkes bilir ama keşfedemez iyi bir cinselliğide buna benzetirim sınırlarını yok eden ve cinselliğin her halini keşfetmiş amacı cinsellik olmayan, amacı iyi bir cinsellik olan insanlarla yaşamak farklıdır
Her şeyi farklı olur..
Çünkü her insan farklıdır. Hepsinin teni dokunuşu, kokusu farklıdır...
Sila ne demiş, sevişmeden uyumayalım, anlaşmadan ölmeyelim... ya öyle bir suç ortağı bulacaksın, ya da öyle bir sevgi...
Herkesle aynı olmaz kesinlikle farklıdır bir elma düşün yeni yeni kızarmış bir elma düşün tam kızarmış hangisini tercih edersin? Sekste öyledir tecrübe sezgi öngörü önemlidir temaslar önemlidir 😊😊😊🤗🤗
Cevap
62Cevap
Sevişmek her bedende, her tende farklıdır. Ama her seks de zevk vermez açıkçası. İlgi, çekim, arzu, uyum, sevgi gibi kavramlarla süslenmeli seks. işte o zaman zevklidir.
Herkesle aynı gibi düşünülebilir ama asla öyle değil. Hayatımda unutamadığım ve unutmak istemediğim bir anım vardı hep hatırlarım o yüzden farklılığı var diyorum.
Demiseksuel biriyim.
Bir defasında bir hafta biriyle çıktım sonrasında buluştuk seviştik cinsel bişey hissetmedim.
Oysa aşık olduğum kişiyle saatlerce sevişirdik ve hazzı bir baskaydi
Bu durumu yaşamadan önce abazanlik her şey yaptırır kafasindaydim. Yani cinsel açlık olarak.
Belki de kişilik meselesidir.
Seçici olmak.
Mümkün değil aynı olması..
Kokusu bile orgazm eder bazılarının..
Asla herkesle aynı olmaz Otel Duygu istek arzu çok başka bir şeydir tam aksi herkes de çok
Tabii ki önemi sana nasıl davrandığı önemli sana nasıl baktığı dokunduğu önemli uyum önemli içine girdiğinde hissettiğin önemli değil sanırım seks konusunda çok deneyimli değil
Herkesle farklı olur ama utangaç çekincgen gaeip insnalarla aynı olur olgun ne istedigini bilen çok bilgili seks konularına aşırı hakim biriyle çok farklı olur
Bir poşet içinde ki fındığı kırıp yediginde hepsi aynı tad olmaz dimi sevişmek ye bunun gibi
Erken boşalanlar var. Bi de boşaldığı halde söylemeyenler😅
Farklı olur.. hele ki sevdiğin aşık olduğun biriyle birlikte olmak tarif edilemez bir şey 🥰☺️
Herkesle ayni olamaz. Herkes sevismeye gir cik bosal bakarrken cok az kesim bir sanat gibi bakar. Sevismek uyumu yakalamakla mukemmele ulasir ki yuzde 90 yakalanamaz.
Asla olmaz sadece sevdiğim adamla olur o kadar
Diğerleri faso fiso
Hayır Tabiki de Güzel Bakımlı bi kızla sevişmek çok zevkli olur Ama bakımsız şişman biriyle insan soğur istemez
Mümkün degil böyle birsey ha ayni kisi ile seviyorsan cogu zaman ayni olabilir ama onda bile her seferinde farkli oluyor :)
Tabiki hayır herkes ile aynı tutkulu sevişne olmayabilir, istekler ve çekim yoğun olursa birbirine karşı, o zaman tadından yenmez
Sevişmek herkesle aynı mı sence? Sıla çok güzel sormuş. Aynı diyenin hazdan tutkudan haberi yoktur. Sadece bedensel hazza odaklanmış demektir.
Tabiki farklı olur hele seviyor ve arzuluyorsa tadından yenmez🤣
herkesin farkı sevişme senaryoları ve fantezileri vardır
Olmaz / Son sorunda ki görüşümü kaldırabilir misin hiç hoş şeyler yaşanmadı da
Herkesin ten uyumu farklıdır kiminle sevişirsen seviş farklı biri gibi gelecek.
Her gittiğin yer aynı zevki verir mi farklı zevkler farklı keyif verir
Herkesle aynı olmasi imkansız cırak usta ilişkisi tam bir denge olayı :))
Hanımefendi merhaba. Bana yazma durumunuz var mı acaba?
Aynı olmaz Sevdigin hoşlandıgın kişide daha tatlı be zevkli olur
Aynı olmaz. Dokunuşu tarzı fikri düşüncesi kalitesi karakteri çok farklı çoook 😉🐇🐰
tabiki hayır her ten başka bir heyecan her ten başka bir dokunuştur
aynı olmayan bir şey
Asla kişiye tecrübeye ve arzu ve isteğe göre değişir
İstegi farklilik gosterebilir tutkusu arzusu
Hayır aşık olduğun İnsanla farklı olur
Herkesle aynı değil 😄
Herkesle ayni olmaz tabi
Herkes le aynı olmaz bazıları farklı sevişir
Aynı olmaz kesinlikle.
Farklı tabii.
İçinde hissettiğin bile farklı olacak.
herkesle aynı olmaz