02 Nisan 2021 Cuma SAAT 19.17
Sevişmek herkesle aynı mıdır?
02 Nisan 2021 Cuma SAAT 19.17

Seks yapmadan buna cevap verenleri anlamıyorum 🙄 Zira bazı şeyleri teori ile bilmek imkansız...
Seks herkesle aynıdır aslında pozisyonlar, hareketler, teknikler... Kimse Amerika'yı yeniden keşfetmiyor bakarsan... Arada nüans farkları vardır belki o kadar.
Ancak ten uyumu ve cinsel çekim ; işte bu herkesle aynı şekilde hissedilmez.
SEksi farklı yapan teknik değildir, partnerle aradaki çekimdir.
SEvişmek herkesle aynıdır, hisler değil!
Umarım açıklayıcı olmuştur

Sevişmek herkes ile aynı olacağını sanmıyorum. Böyle bir şey olsa boylarının bile önemi olmazdı. Ten uyumu diye bir durumdan bahsetmek söz konusu bile olmazdı. Her vücudun farklı istekleri ve uyumları vardır. Ve herkes aynı lezzeti vermez. Bu sebepten dolayı sevişmenin herkes ile aynı olacağını inanmıyorum.
🤗🤗🤗👏👏👏👏 seni görmek ne güzel
Ben hep cinselliğin aşkla olmasından yanayım diğeri yanlış saçma iğrenç geliyor ne anlamı var cinselliğin içinde bu var bana göre yoksa o zevk sanılan şey geçicide olur
Rica ederim
Bir ağaç birkaç yüz elma verir ve bu birkaç yüz elmanın hepsinin kendine has ayrı ayrı aroması, lezzeti vardır. Pratikte hepsi aynı ağacın meyvesi olmasına rağmen kimi henüz tatlanmamıştır, kimi ise ideal olgunluğa ulaşmıştır.
Şu da unutulmamalıdır ki sayısız elma çeşidi vardır. Kimi ekşi kimi tatlı, kimi kırmızı kimi sarı. Her insanın sevdiği elma çeşidi de farklıdır.
Cevap
35Cevap
Sana Sıla nın sevişmeden uyumayalım şarkısını armağan ediyorum.
Onu dinle cevabı içinde saklı 😉
Kesinlikle aynı değildir, ruhuna ve bedenine dokunan biriyle ten uyumu olur, ama bunu her seviştiğinde yakalayamazsın 🦋🦋
Sen yakaladın mı
Evet yakaladım
Burdan sorabilirsin
Özel bir durumum var da kendimle ilgili bir de rica etsem istersen sonra engelle
Hayır asla herkesle aynı olamaz çünkü herkesin hoşlandığı ve onu çeken başka bir tip vardır, mesela ben zayıf kızlardan genellikle hoşlanmam,çekici gelmezler ama şişman kızlar çok çekici gelir bana ve onlarla düşünmesi bile bana aşırı zevk veriyor.
sevişmek her insanda farklılık gösterir alınan hazlarda kişiden kişiye değişir
eğer hep aynı olsaydı emin ol insanların akılları kalpleri seks diye atmazdı
sevişmek evlenince yapılan bir şeydir diğeri zina dır Zina en büyük günahlardan biridir
Ayni olur mu hic... Sevdiginle sevismek baska, duygusal anlamda sevmedigin biriyle sevismek baska.
Gerçekten mi ben çok yaşamadım
Şey gibi düşün tarhana çorbasını herkes aynı lezzette yapamaz 😂😂
ay nimetten örnek verdim üstelik tarhana bir de allah günah yazmasın töbe 😂😂😂
Gerçekten bu moral bozukluğunda güldürdün beni ☺️☺️
Kişilerin davranışları, tutkuları ve fobileri bu sevişme olayında çok etkindir.. Hele iğrenme ve tiksinme duygusu olanlar çok zor sevişir..
Herkesle aynı olmaz. Partnerin şehveti, arzusu, doyumsuzluğu etkiler. Tecrübeli, olgun partner ile yaşanacak özel anlar mükemmeldir.
Yaşım 34 şu son 2 aydır aldığım zevki hiç bir zaman almadım
Sevişmek her insanda farklı olur, bunu insanın yaşaması lazım yoksa asla bilemez
Hayır kardeşim bazıları ödün bazıları kauçuk gibidir.
Her insan ile aynı olsaydı hayvanlardan farkımız kalırmıydı?
Şimdi bir kadın düşünün hep mutsuzluk çünkü hiç bir erkek o kadını içten ruhunu okşama dı bir gün ruhunu okşayan bir erkek ile olursa aynı olur mu
her sevişmenin bile tadı farklıdır aynı kişiyle yapılsa bile
Kesinlikle aynı değildir, ruhuna ve bedenine dokunan biriyle ten uyumu olur, ama bunu her seviştiğinde yakalayamazsın
Herkesle bambaşkadır da yaşamıyoz anasını satayım. Pandemi bitirdin bize beee!
Herkesle farklı yaşanır. Ve herkes aynı lezzeti vermez.
Sevişmek herkesle aynı olamaz. Aynı olsa bir heyecanı da olmaz. Bunun o kadar çok sebebi vardır ki; çekim, uyum, koku, temas, tat... Kimi zaman sadece sevişilir, kimi zaman baş döndürür.
Ayrıca hoşa giden ve gitmeyen şeyler de aynı olmayacağı gibi yaşananlar da hep farklıdır. Hisler gibi...
Haklısın abla
Sadece sevdiğim onun dışında kıpırdamaz
Peki sizlerin özel gününde?
Olmaz sevmediğim insanı arzulayamam yani hiç yapmadım ama zannetmiyorum bedenime ihanet gibi
Sevdiğin olmak isterdim ☺️
Maalesef orası dolu
Ya burada da herkes dolu 😂😂
Bu konuda tecrübe sahibi değilim.
Duygulu olanı daha iyi oluyor diyorlar
her insan değildir neden aynı olsun ki.
Olmaz, olurmu hiç. herkeslede sevişilmez zaten.
Aksine herkesle farklıdır.
Karşılık verenle farklıdır
Farklı kişlerle sevişenlere sormak lazım
Sevişmek farklıdır ama alınacak olan haz aynıdır.
Hayır sevdiğin insanla bambaşkadır sadece.
Hepsi farklıdır herhalde pek bir fikrim yok
Hiçbiri bir diğerine benzemez
Hayır tabiki herkes aynı değil
cinsellik konusunu sal lütfen GHLŞFKHŞGFKHLŞGKFŞ
Partnere göre değişir.
Değildir tabi ki
Farklı
Degildir
Hayır farklı
Kişiye göre değişir
Aynı değildir
değildir